Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
εμενα δυστυχως δεν εγκαθισταται στο pc του σπιτιου, γιατι δεν υποστηριζει ΝΧ επεκτασεις ο επεξεργαστης (dual core) .... :slapface:
εμενα δυστυχως δεν εγκαθισταται στο pc του σπιτιου, γιατι δεν υποστηριζει ΝΧ επεκτασεις ο επεξεργαστης (dual core) .... :slapface:
παντα ειχα και θα εχω!
Εχω περισσοτερα μαλιστα απο mac....![]()
τελικα τα περασα και γω,με το εργαλειο της μαικροσοφτ.
Ωραια φαινονται και δεν ειναι εκεινο το χαλι των 8.
ποια εβαλες?τα pro?και ποιο εργαλειο της μαικροσοφτ για ριχτε βρε παιδια μια βοηθεια γιατι εμενα δεν μου σκαει ειδοποιηση να μπουν αυτοματα.
εχω τα 8.1 pro
Βαλε τα λινκ να τον βοηθήσειςοχι τα προ,τα χομ ειχα.
Εχει ενα εργαλειο η μαικροσοφτ,που σου τσεκαρει το πι σι,κατεβαζει την ενημερωση,τη μετατρεπει σε ISO και την κανει εγκατασταση.
Σου λεει κι αν θες να κρατησεις τα αρχεια σου και τις εφαρμογες σου.
Μπαινεις στις ενημερωσεις,βλεπεις το ιστορικο,πατας στην αποτυχημενη εγκατασταση δεξι κλικ και σου βγαζει δυο λινκ,οπου το ενα απ'τα δυο στις λυσεις που σου δινει,ειναι να κατεβασεις το συγκεκριμενο εργαλειο.
Απλά αν έχει κάποιος ελληνική γλωσσα (ελληνικά windows) και τοποθεσία Ελλάδα στα windows το πιθανότερο είναι να μην τον αφήσει να μεταφέρει αυτούσια ότι έχει ,στα 10 και θα πρέπει να κάνει clean install ή μονο να μεταφέρει τα αρχεια του,φωτογραφιες ,βιντεο ..έτσι έγινε σε μένα.Η λύση όπως αναφέρθηκε και παραπάνω ειναι απο τον πίνακα ελέγχου να πάει στην γλώσσα και να κάνει default την αγγλική (μπορεί να χρειαστεί να την κατεβάσει απο την επιλογή) ,αλλάζει και χωρα σε Ηνωμένες Πολιτείες κάνει μια αποσύνδεση χρήστη και ξανα login και τωρα θα ειναι έτοιμος να μεταφέρει τα πάντα όπως τα ειχε πλην media center.Μετα μπορεί να βάλει Ελλάδα και default γλωσσα ξανα ελληνικά με τον ιδιο τρόπο.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Επισης αν σε κάποιον βγάλει ότι δεν υπάρχει αρκετός χωρος για συνεχίσει την εγκατάσταση,δεν μιλάμε για τον ελευθερο χωρο στο δισκο αλλά για το μικρό reserved partition που φτιάχνουν τα windows ,τότε με ενα free πρόγραμμα όπως το minitool partition wizard μπορείς να μεγαλώσεις τα 100MB που συνήθως ειναι σε 300-400 ,θα κάνει reboot το πρόγραμμα το pc για να μπορέσει να κάνει στην αλλαγή και μετα όταν κάνει κάποιος ξανα την διαδικασία εγκατάστασης δεν θα έχει πρόβλημα.
Ισχυει και παρα ισχυει .Ετσι εγινε με το δικό μου και δεν με αφηνετο πρωτο δεν ισχυει και γω ελληνικα εχω και δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα απ'τα παραπανω.
έλληνικα win με ελληνικό region win 7 home 64bit ολα ρολόι στην αναβάθμιση σε win10 home 64bit. Το προβλημα υπαρχει αν τα win που εχεις δεν ηταν απο την αρχή ελληνικά και τα έκανες με κάποιο language pack ή άλλαξες το region. Συνήθως κατεβασμένα απο τον θείο "ελληνοποιημένα" win .Έτυχε σε εσένα .Ισχυει και παρα ισχυει .Ετσι εγινε με το δικό μου και δεν με αφηνε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.