Microsoft Windows 10

Μπήκαν με τη μία στο pc, κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Στο Asus T100 λέω να περιμένω να έρθει η ειδοποίηση ...

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

τελικα τα περασα και γω,με το εργαλειο της μαικροσοφτ.
Ωραια φαινονται και δεν ειναι εκεινο το χαλι των 8.

ποια εβαλες?τα pro?και ποιο εργαλειο της μαικροσοφτ για ριχτε βρε παιδια μια βοηθεια γιατι εμενα δεν μου σκαει ειδοποιηση να μπουν αυτοματα.
εχω τα 8.1 pro

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

ποια εβαλες?τα pro?και ποιο εργαλειο της μαικροσοφτ για ριχτε βρε παιδια μια βοηθεια γιατι εμενα δεν μου σκαει ειδοποιηση να μπουν αυτοματα.
εχω τα 8.1 pro

οχι τα προ,τα χομ ειχα.
Εχει ενα εργαλειο η μαικροσοφτ,που σου τσεκαρει το πι σι,κατεβαζει την ενημερωση,τη μετατρεπει σε ISO και την κανει εγκατασταση.
Σου λεει κι αν θες να κρατησεις τα αρχεια σου και τις εφαρμογες σου.
Μπαινεις στις ενημερωσεις,βλεπεις το ιστορικο,πατας στην αποτυχημενη εγκατασταση δεξι κλικ και σου βγαζει δυο λινκ,οπου το ενα απ'τα δυο στις λυσεις που σου δινει,ειναι να κατεβασεις το συγκεκριμενο εργαλειο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

οχι τα προ,τα χομ ειχα.
Εχει ενα εργαλειο η μαικροσοφτ,που σου τσεκαρει το πι σι,κατεβαζει την ενημερωση,τη μετατρεπει σε ISO και την κανει εγκατασταση.
Σου λεει κι αν θες να κρατησεις τα αρχεια σου και τις εφαρμογες σου.
Μπαινεις στις ενημερωσεις,βλεπεις το ιστορικο,πατας στην αποτυχημενη εγκατασταση δεξι κλικ και σου βγαζει δυο λινκ,οπου το ενα απ'τα δυο στις λυσεις που σου δινει,ειναι να κατεβασεις το συγκεκριμενο εργαλειο.
Βαλε τα λινκ να τον βοηθήσεις

Απλά αν έχει κάποιος ελληνική γλωσσα (ελληνικά windows) και τοποθεσία Ελλάδα στα windows το πιθανότερο είναι να μην τον αφήσει να μεταφέρει αυτούσια ότι έχει ,στα 10 και θα πρέπει να κάνει clean install ή μονο να μεταφέρει τα αρχεια του,φωτογραφιες ,βιντεο ..έτσι έγινε σε μένα.Η λύση όπως αναφέρθηκε και παραπάνω ειναι απο τον πίνακα ελέγχου να πάει στην γλώσσα και να κάνει default την αγγλική (μπορεί να χρειαστεί να την κατεβάσει απο την επιλογή) ,αλλάζει και χωρα σε Ηνωμένες Πολιτείες κάνει μια αποσύνδεση χρήστη και ξανα login και τωρα θα ειναι έτοιμος να μεταφέρει τα πάντα όπως τα ειχε πλην media center.Μετα μπορεί να βάλει Ελλάδα και default γλωσσα ξανα ελληνικά με τον ιδιο τρόπο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης αν σε κάποιον βγάλει ότι δεν υπάρχει αρκετός χωρος για συνεχίσει την εγκατάσταση,δεν μιλάμε για τον ελευθερο χωρο στο δισκο αλλά για το μικρό reserved partition που φτιάχνουν τα windows ,τότε με ενα free πρόγραμμα όπως το minitool partition wizard μπορείς να μεγαλώσεις τα 100MB που συνήθως ειναι σε 300-400 ,θα κάνει reboot το πρόγραμμα το pc για να μπορέσει να κάνει στην αλλαγή και μετα όταν κάνει κάποιος ξανα την διαδικασία εγκατάστασης δεν θα έχει πρόβλημα.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Απλά αν έχει κάποιος ελληνική γλωσσα (ελληνικά windows) και τοποθεσία Ελλάδα στα windows το πιθανότερο είναι να μην τον αφήσει να μεταφέρει αυτούσια ότι έχει ,στα 10 και θα πρέπει να κάνει clean install ή μονο να μεταφέρει τα αρχεια του,φωτογραφιες ,βιντεο ..έτσι έγινε σε μένα.Η λύση όπως αναφέρθηκε και παραπάνω ειναι απο τον πίνακα ελέγχου να πάει στην γλώσσα και να κάνει default την αγγλική (μπορεί να χρειαστεί να την κατεβάσει απο την επιλογή) ,αλλάζει και χωρα σε Ηνωμένες Πολιτείες κάνει μια αποσύνδεση χρήστη και ξανα login και τωρα θα ειναι έτοιμος να μεταφέρει τα πάντα όπως τα ειχε πλην media center.Μετα μπορεί να βάλει Ελλάδα και default γλωσσα ξανα ελληνικά με τον ιδιο τρόπο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης αν σε κάποιον βγάλει ότι δεν υπάρχει αρκετός χωρος για συνεχίσει την εγκατάσταση,δεν μιλάμε για τον ελευθερο χωρο στο δισκο αλλά για το μικρό reserved partition που φτιάχνουν τα windows ,τότε με ενα free πρόγραμμα όπως το minitool partition wizard μπορείς να μεγαλώσεις τα 100MB που συνήθως ειναι σε 300-400 ,θα κάνει reboot το πρόγραμμα το pc για να μπορέσει να κάνει στην αλλαγή και μετα όταν κάνει κάποιος ξανα την διαδικασία εγκατάστασης δεν θα έχει πρόβλημα.

το πρωτο δεν ισχυει και γω ελληνικα εχω και δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα απ'τα παραπανω.

Εγω χρησιμοποιώντας το tool της Microsoft για να φτιάξεις μέσο εγκατάστασης,έχει δυο ενα για 32bit και αλλο για 64bit,μου έτυχε.Το παραπάνω link ισως παραπέμπει αλλού.Δεν μιλάμε για εγκατάσταση απο την κράτηση μέσα απο τα windows.

Δοκίμασα λίγο τον Microsoft Edge, εχω πρόβλημα στο youtube, δεν εμφανίζεται εικόνα.
Από laptop 5ετίας με AMD Radeon 5650.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

το πρωτο δεν ισχυει και γω ελληνικα εχω και δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα απ'τα παραπανω.
Ισχυει και παρα ισχυει .Ετσι εγινε με το δικό μου και δεν με αφηνε

Κάντε όλοι αυτό για να απενεργοποιήσετε την ρουφιανιά του συγκεκριμένου λειτουργικού

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Ισχυει και παρα ισχυει .Ετσι εγινε με το δικό μου και δεν με αφηνε
έλληνικα win με ελληνικό region win 7 home 64bit ολα ρολόι στην αναβάθμιση σε win10 home 64bit. Το προβλημα υπαρχει αν τα win που εχεις δεν ηταν απο την αρχή ελληνικά και τα έκανες με κάποιο language pack ή άλλαξες το region. Συνήθως κατεβασμένα απο τον θείο "ελληνοποιημένα" win .Έτυχε σε εσένα .