Microsoft Windows 10

Με το upgrade, μόνο το speeccy (για την θερμοκρασία) χάθηκε. Βέβαια κάποια αρχεία τα μετέφερα και το acronis έκανε την back up-δουλειά.

Επιτέλους!!!

Αν και ειχα καιρο το technical preview στο Laptop, ανυπομονώ για την τελικη έκδοση.

PS. Οσοι το εχετε περάσει ηδη, το βρήκατε στο updates μονοι σας, η πέταξε κανενα εικονιδιο, γιατι ακομα δε βλεπω τπτ εδω στο main pc (8.1) προκοπη

Μωρή Microsoft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πέρασε το windows defender και δεν ξέρω που να το βρω για να του κάνω unistall. Στα apps δεν είναι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν είναι δυνατόν! Το χει στο update & security και δεν γίνεται unistall, παρά μόνο το απενεργοποιείς.

Πολύ σαβούρα προγράμματα όμως τα 10άρια........

Εγώ τώρα κατεβάζω μέσω του Windows Update τα 10 (2598,1 Mb 54%) ...
Πριν το Upgrade από 7 σε 10 θα κάνω και ένα Image Disk Backup να υπάρχει ...

Εκανα την αναβάθμιση απο windows 7 σε windows 10. Μια ωρα ηταν η διάρκεια της. Δεν εχασα κανενα αρχειο , όλα μια χαρά. Πρώτη εντύπωση θετική.

Τέλειωσε η αναβάθμιση σε 20 λεπτά και όντως η πρώτη εντύπωση είναι θετική ας ελπίσουμε να είναι και οι υπόλοιπες ...

Παρόλο που εχω το εικονίδιο κάτω δεξιά και παρόλο την δήθεν κράτηση για 10αρια που έκανα δεν βλέπω κάτι που να με παραπέμπει για αναβάθμιση, ούτε και στο win update. Εχω 8,1 win σε laptop. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι ή να περιμένω να μου βγάλει καμια ειδοποίηση ?????

Τίποτα, μήπως γιατί υπάρχουν κάποια update για 8.1 σημαντικά που δεν τα εχω κάνει ?????? λέμε τώρα

Πρέπει να κάνεις κάποιες ενέργειες πρώτα για να κάνεις Upgrade μέσω Windows Update.

Σαν τι δηλαδη ??????

1) Υπάρχει στο c:\ o φάκελος c:\$Windows.~BT (είναι Hidden/κρυφός) ?
2) Δες στο ιστορικό των ενημερώσεων των windows εάν έχει αποτύχει το Upgrade to Windows 10 με κωδικό σφάλματος 80240020

Ενημέρωσε για τα παραπάνω ...

Ο φάκελος c:$windows με παραπέμπει στον έλεγχο για ενημερώσεις και στο ιστορικό δεν υπάρχει πουθενά πρόβλημα με αυτο το κωδικό σφάλματος ή κάτι που να παραπέμπει σε win 10

Εγω έχω πρόβλημα με τον παραπάνω κωδικό σφάλματος νομιζω, ότι δεν μπορεί για κάποιο λογο να τσεκάρει ότι το λάπτοπ είναι συμβατό με τα 10 αν και τρέχει 8.1.Μέσα απο το εικονίδιο " λήψη win10" αν τρέξεις την συμβατότητα λέει "αυτή η δυνατότητα δεν ειναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή" .Παρόλο που έσβησα την λήψη και ξαναδοκιμασα ,μετά το κατέβασμα και την προετοιμασία εγκατάστασης μέσα απο win update μετά βγάζει μήνυμα ότι οι αυτόματες ενημερώσεις ειναι έτοιμες για εγκατάσταση αλλά δεν κάνει τιποτα.Φυσικά στο ιστορικό των update έχει το upgrading to win10 pro failed.

Εγώ έκανα τα παρακάτω :

Άλλαξα την ημερομηνία στο Computer π.χ 31 και ξετσέκαρα τον συγχρονισμό με τον διακομιστή του Internet στις Ρυθμίσεις παραμέτρων της ώρας Internet.
Έτρεξα σε command prompt την εντολή wuauclt.exe /updatenow στο c:\windows\system32.

Στον έλεγχο για updates άρχισε να κατεβάζει τα Windows προς εγκατάσταση και στην συνέχεια έκανα upgrade.

Εγω διαλεξα να κανω upgrade κατεβαζοντας τον installer https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

Ενω ειναι κανονικα ο en-us οπως και τα λειτουργικά μου , δεν μου εμφανιζει επιλογή για να παραμεινουν τα εγκατεστημενα προγραμματα.
Εχει επιλογη μονο για φυλαξη αρχειων η για καθαρη εγκατασταση.

Στο surface pro (το πρώτο) στο τέλος του downloading των win 10 μου βγαζει μηνυμα "modern setup host has stopped working" και μου κλεινει την εγκατάσταση.

Τι πρέπει να κανω για να παραμείνουν τα εγκατεστημένα προγράμματα ?