Microsoft Windows 10

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

έλληνικα win με ελληνικό region win 7 home 64bit ολα ρολόι στην αναβάθμιση σε win10 home 64bit. Το προβλημα υπαρχει αν τα win που εχεις δεν ηταν απο την αρχή ελληνικά και τα έκανες με κάποιο language pack ή άλλαξες το region. Συνήθως κατεβασμένα απο τον θείο "ελληνοποιημένα" win .Έτυχε σε εσένα .
Ειναι νομιμα τα ειχε το laptop αφού ηταν καινούργιο .Ισως ισχυει η αλλαγη που λες

εχω την ελληνική εκδοση και οποτε ανοιγω υπολογιστή μου εμφανίζει πρώτο ως επιλογή το ελληνικό πληκτρολόγιο και πρέπει πάντα να το αλλάζω σε αγγλικά, εχω ψάξει και δεν μπορώ να το φέρω ως πρώτη επιλογή με τίποτα παρά μόνο εαν ορίσω την αγγλική ως κύρια γλώσσα, υπάρχει τρόπος να λυθεί ???? ακόμα προσπάθησα μετά το πρώτο κατέβασμα να κάνω καθαρή εγκατάσταση μέσω dvd ισο χωρίς αποτέλεσμα και αναγκάστηκα να κάνω format 8,1 και μετά πάλι upgrade σε 10 και παρατήησα οτι το αναγνωριστικο προϊόντος αλλαξε στα 5 τελευταία ψηφία (δηλαδή κάθε φορά δίνει και άλλο κλειδί ?????)

Last edited:
Νομίζω πως δεν αλλάζει η προεπιλογή, μα και πάλι δε βρίσκω λόγο να σου δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα.

Ούτε σε εμένα (windows 7 ultimate) ήρθε ειδοποίηση. Απλά το εικονιδιο στην taskbar που ήταν παρόν από τότε που έκανα reservation παρέμενε. Στις 30/07 θυμήθηκα ότι έχουν κυκλοφορήσει τα 10, πάτησα επάνω του και άρχισε η εγκατάσταση.

εγω και που παταω στο εικονιδιο δεν ξερω για καποιο λογο δεν ξεκιναει η αναβαθμιση.
κατεβασα το tool της microsoft και επελεξα upgrade βεβαια εκανα πριν και σε ενα φλασακι να κατεβει και να αποθηκευτει για καλο και για κακο

εχω την ελληνική εκδοση και οποτε ανοιγω υπολογιστή μου εμφανίζει πρώτο ως επιλογή το ελληνικό πληκτρολόγιο και πρέπει πάντα να το αλλάζω σε αγγλικά, εχω ψάξει και δεν μπορώ να το φέρω ως πρώτη επιλογή με τίποτα παρά μόνο εαν ορίσω την αγγλική ως κύρια γλώσσα, υπάρχει τρόπος να λυθεί ????

Πίνακας ελέγχου - γλώσσα - ρυθμίσεις για προχωρημένους - παράκαμψη για την προεπιλεγμένη μέθοδο εισαγωγής και εκεί βάζεις αγγλικά

Εγώ έκανα τα παρακάτω :

Άλλαξα την ημερομηνία στο Computer π.χ 31 και ξετσέκαρα τον συγχρονισμό με τον διακομιστή του Internet στις Ρυθμίσεις παραμέτρων της ώρας Internet.
Έτρεξα σε command prompt την εντολή wuauclt.exe /updatenow στο c:\windows\system32.

Στον έλεγχο για updates άρχισε να κατεβάζει τα Windows προς εγκατάσταση και στην συνέχεια έκανα upgrade.

Εγω εχω αρκετες αποτυχημένες προσπάθειες αναβαθμίσεις με τον κωδικο που γραφεις ( 80240020 )
Δοκίμασα το τροπο που αναφερεις αλλα χωρις αποτελεσμα.
Ο ελεγχος για update εξακολουθεί να μην μου βγαζει τιποτα νεο

Παντού ολα καλα τελικά.και η ενεργοποίηση έγινε, και η εγκατάσταση στο surface pro (έπρεπε να κάνω το κόλπο με την εντολή στο dos prompt, και μετά εγκατάσταση απο τον installer)
Εξαιρετικές εντυπώσεις και κανένα πρόβλημα ως τώρα.

Με τον installer θα πρεπει να προσεξουμε κατι;
Σου κράτησε ολες τις εφαρμογες ;
Παντως ειναι ξεφτίλα να μην γινεται μια φυσιολογική ΟΤΑ αναβάθμιση.
Καθομαστε και διαβάζουμε σελιδες επι σελιδων για να βρουμε εναν τροπο που να δουλεύει..

Last edited:
Πίνακας ελέγχου - γλώσσα - ρυθμίσεις για προχωρημένους - παράκαμψη για την προεπιλεγμένη μέθοδο εισαγωγής και εκεί βάζεις αγγλικά

ναι οκ το βρηκα τελικα, σε ευχαριστω παντως !! το μόνο θέμα που μένει είναι πια αυτό με την σταθερότητα της σύνδεσης που πολλές φορές δεν συνδέεται αυτόματα ή τυχαίνει και κατα την πορεία να την χάνει

Μόλις τα πέρασα στο Lenovo helix
Ως τώρα μου άρεσαν πάρα πολύ και δουλεύουν όλα τέλεια.
Με τρέλανε η επιλογή λειτουργίας tamplet .
Είναι η πρώτη φορά στην ζωή που αλλαγή λειτουργικού την υιοθετώ τόσο γρήγορα και δεν βλέπω να το μετανιώνω.
Να σημειώσω πως στο παρελθόν για να περάσω στα εφταρια πέρασε ένας χρόνος , τα Βιστα με τα βίας τα ακούμπησα , ενώ τα 8,1 στον βασικό μου υπολογιστή μπήκαν μόλις πριν τρεις μήνες.

Εγω εχω αρκετες αποτυχημένες προσπάθειες αναβαθμίσεις με τον κωδικο που γραφεις ( 80240020 )
Δοκίμασα το τροπο που αναφερεις αλλα χωρις αποτελεσμα.
Ο ελεγχος για update εξακολουθεί να μην μου βγαζει τιποτα νεο
Ακριβώς Ανδρέα τα ίδια και σε μένα ...:smash:

εχεις κανεις αντιβαιρους το AVG;
Μου'χει σπασει τα νευρα,καθε τρεις και λιγο μου βγαζει καποιο μηνυμα λαθους.

Προσπαθώντας για την επανεγκατάσταση του avg μου βγάζει μήνυμα ότι δεν ειναι συμβατό με αυτη την εκδοση των windows

προσπαθοντας να δω καποια βιντεο , (απο την ιδια τη Microsoft) μου βγαζει οτι το silverlight format δεν ειναι συμβατο με Edge explorer ... ΕΛΕΟS ρε Microsoft! :smash:
Δικο σου format video, δικος σου περιηγητης και δεν το υποστηριζεις.... αντε βγαλε κανενα service pack να δουμε τι θα γινει επιτελους!

στα win 7 , υποστηριζε τη προσθηκα tag σε αρχεια... δεν υπαρχει πια στα 10 ?

επισης, στην Ελλαδα δεν εχουμε Cortana (εστω και με Αγγλικα) ?

Το music store - video store δε λειτουργει Ελλαδα ?

Last edited:
τι παπαρια εκανε παλι η microsoft Κι εβγαλε τη δυνατοτητα για μετακινηση-εγκατασταση των win apps sd card?
Το ειχε ενεργοποιημενο σε προηγουμενη εκδοση και το εβγαλε στη τελικη... γιατι ?
Σε μικρα tablet-netbook Κλπ ειναι πολυ βασικη δυνατοτητα αυτη ! :violent-smiley-030:

Last edited: