Microsoft Windows 10

Υπάρχει τρόπος να σου λέει ακριβώς τι περίέχει κάθε ενημέρωση;
Επίσης απο τα anti-spy tools ποιό προτείνετε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Βουρ για clean install και voila !!! 38" ν ανοίξει .
Λάκη σ έφαγα ...

Το office σφαίρα ανοίγει και όλα άψογα .Καλά προτείναν να κάνει κάποιος καθαρή εγκατασταση

Σε laptop 4ετιας (i7) από τον δικό του δίσκο έκανε 15 sec (~20 από το πάτημα του power on).
Με SSD κάτω από 10 sec (~12 από το πάτημα του power on).
Πάντα με το fast boot ενεργοποιημένο.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Σε laptop 4ετιας (i7) από τον δικό του δίσκο έκανε 15 sec (~20 από το πάτημα του power on).
Με SSD κάτω από 10 sec (~12 από το πάτημα του power on).
Πάντα με το fast boot ενεργοποιημένο.

Πως μέτρησες τον χρόνο ?

Με..χρονόμετρο αν εννοείς αυτό.
Έχω αφαιρέσει το password και μετράω μέχρι να μου βγάλει επιφάνειά εργασίας και click να ανοίξω μία εφαρμογή (συνήθως chrome).
Μιλάω φυσικά για φρέσκια εγκατάσταση, με 2-3 προγράμματα για την ώρα.
Το NUC 5ης γενιάς κάνει περισσότερο με 8αρια!

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Με..χρονόμετρο αν εννοείς αυτό.
Έχω αφαιρέσει το password και μετράω μέχρι να μου βγάλει επιφάνειά εργασίας και click να ανοίξω μία εφαρμογή (συνήθως chrome).
Μιλάω φυσικά για φρέσκια εγκατάσταση, με 2-3 προγράμματα για την ώρα.
Το NUC 5ης γενιάς κάνει περισσότερο με 8αρια!

Τρέξε το BootRacer 4.9 => http://www.greatis.com/bootracer/download.htm για χρονομέτρηση των Windows ...

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Τρέξε το BootRacer 4.9 => http://www.greatis.com/bootracer/download.htm για χρονομέτρηση των Windows ...

Στο reboot μου έβγαλε 42,296 sec.

Από power on μου έβγαλε 18,406 sec (fastboot ενεργοποιημένο)

Βέβαια εγώ στα 12 περίπου sec (στη 2η περίπτωση) δουλεύω κανονικά (άλλο τι συνεχίζει να ανοίγει) και χωρίς καθυστερήσεις πράγμα που στα 7αρια που είχα πριν ούτε κατά διάνοια!

Προφανώς μετράει ότι συνεχίζει να ανοίγει στο background μέχρι να τελειώσει.

Εγω παντως σε laptop παλιο με core2duo στα 2GHz, 4GB μνημη και 64bit windows 10 με clean install, περιμενα καλυτερα πραγματα, οσον αφορα το boot με οσα εχω διαβασει απο εσας.
Κανει πανω απο λεπτο για να ανοιξει και γυρω στα 50" για να κλεισει.
Δεν ξερω αν φταιει το οτι δεν εχει μπαταρια (εχει αδειασει) και παιζω με καλωδιο συνεχεια, οποτε δεν μπαινει σε hibernate και αργει;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να διορθωσω, κοντα στα 2 λεπτα κανει να ανοιξει και να ειναι ετοιμο να ανοιξω εφαρμογες

Sotiris, οι φίλτατοι παραπάνω εκμεταλλεύονται και νέες δυνατότητες πιο καινούριων μοντέλων υπολογιστών
Θα δεις να αναφέρονται σε fasboot, επιλογές σε UEFI BIOS και αλλά σχετικά νέα
Που πιθανά να μην έχει καν το BIOS σου, ή να πρέπει να τα ενεργοποιήσεις στο BIOS

Ενώ και ένας γρήγορος ssd , πάντα κάνει θαύματα σε σχέση με δισκούς laptop που είναι συνήθως αργοί @ 5Κ στροφές.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Εγω παντως σε laptop παλιο με core2duo στα 2GHz, 4GB μνημη και 64bit windows 10 με clean install, περιμενα καλυτερα πραγματα, οσον αφορα το boot με οσα εχω διαβασει απο εσας.
Κανει πανω απο λεπτο για να ανοιξει και γυρω στα 50" για να κλεισει.
Δεν ξερω αν φταιει το οτι δεν εχει μπαταρια (εχει αδειασει) και παιζω με καλωδιο συνεχεια, οποτε δεν μπαινει σε hibernate και αργει;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να διορθωσω, κοντα στα 2 λεπτα κανει να ανοιξει και να ειναι ετοιμο να ανοιξω εφαρμογες

Μην πεις ότι έχεις στην εκκίνηση να ξεκινάει, skype, mtorrent, McAfee, και άλλα τέτοια προγράμματα; Πολύ θα ήθελα να δω τι διεργασίες τρέχουν στον υπολογιστή σου κατά την εκκίνηση.

Kατεβασε το ccleaner portable, πηγαινε στις ρυθμισεις στην εκκινηση και διεγραψε ολα τα προγραμματα που εκκινουν μαζι με τον υπολογιστη, πλην antivirus (αν εχεις)

Εχω κανει disable τα περισσοτερα με το γνωστο απο τα 7, msconfig (τωρα ειναι στο task manager).
Οπως ειπα ειναι clean install και δεν εχω περασει καμια εφαρμογη.
Αυτα που τρεχουν ειναι καποια quick access buttons απο το πληκτρολογιο του laptop, το touchpad, nvidia graphic που περασα, windows defender και το onedrive.
Δεν εχω βαλει ssd επειδη ειναι laptop και ηθελα χωρητικοτητα.
Δεν περιενω να ανοιγει σε 20 δευτερα, αλλα να πω την αληθεια περιμενα κατω απο λεπτο

Από την πείρα σας πόσο καιρό μετά από την αίτηση μέσω το υπολογιστή για θέση προτεραιότητα παίρνεις την αναβάθμιση ?
Και δεύτερον πρέπει να είναι συνεχεία το PC ανοιχτό η όταν πάρεις σειρά στην προτεραιότητα και τον ανοίξεις ξεκάνει να κατεβάζει ?