Σε laptop 4ετιας (i7) από τον δικό του δίσκο έκανε 15 sec (~20 από το πάτημα του power on).
Με SSD κάτω από 10 sec (~12 από το πάτημα του power on).
Πάντα με το fast boot ενεργοποιημένο.
Με..χρονόμετρο αν εννοείς αυτό.
Έχω αφαιρέσει το password και μετράω μέχρι να μου βγάλει επιφάνειά εργασίας και click να ανοίξω μία εφαρμογή (συνήθως chrome).
Μιλάω φυσικά για φρέσκια εγκατάσταση, με 2-3 προγράμματα για την ώρα.
Το NUC 5ης γενιάς κάνει περισσότερο με 8αρια!
Λογικα το superantispywareΕπίσης απο τα anti-spy tools ποιό προτείνετε;
Τρέξε το BootRacer 4.9 => http://www.greatis.com/bootracer/download.htm για χρονομέτρηση των Windows ...
Εγω παντως σε laptop παλιο με core2duo στα 2GHz, 4GB μνημη και 64bit windows 10 με clean install, περιμενα καλυτερα πραγματα, οσον αφορα το boot με οσα εχω διαβασει απο εσας.
Κανει πανω απο λεπτο για να ανοιξει και γυρω στα 50" για να κλεισει.
Δεν ξερω αν φταιει το οτι δεν εχει μπαταρια (εχει αδειασει) και παιζω με καλωδιο συνεχεια, οποτε δεν μπαινει σε hibernate και αργει;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Να διορθωσω, κοντα στα 2 λεπτα κανει να ανοιξει και να ειναι ετοιμο να ανοιξω εφαρμογες
Kατεβασε το ccleaner portable, πηγαινε στις ρυθμισεις στην εκκινηση και διεγραψε ολα τα προγραμματα που εκκινουν μαζι με τον υπολογιστη, πλην antivirus (αν εχεις)Να διορθωσω, κοντα στα 2 λεπτα κανει να ανοιξει και να ειναι ετοιμο να ανοιξω εφαρμογες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.