DimAsi
Supreme Member
του εχεις δωσει να χρησιμοποιει και τους δυο πυρηνες και ολη τη μνημη κατα το μπουτ;
Πες του οδηγίες να το κάνει
του εχεις δωσει να χρησιμοποιει και τους δυο πυρηνες και ολη τη μνημη κατα το μπουτ;
Γιατί με αμφισβητείς αφού αυτό ΑΚΡΙΒΏΣ έχω κάνει.
Είχα windows 7 home premium αυθεντικά, κάνω αναβάθμιση, ενεργοποιούνται, κατεβάζω το media creation tool, φτιάχνω USB, κάνω clean install (πατάω skip ή not now οπού ζητάει key) και μετά πάτησα activate windows και bingo!
Νόμιμος είναι ο τρόπος. Από το site της Microsoft.
Φιλέ μου συγγνώμη δεν σε αμφισβητώ...Γιατί με αμφισβητείς αφού αυτό ΑΚΡΙΒΏΣ έχω κάνει.
Είχα windows 7 home premium αυθεντικά, κάνω αναβάθμιση, ενεργοποιούνται, κατεβάζω το media creation tool, φτιάχνω USB, κάνω clean install (πατάω skip ή not now οπού ζητάει key) και μετά πάτησα activate windows και bingo!
Νόμιμος είναι ο τρόπος. Από το site της Microsoft.
Δεν γινεται απο default αυτο;
Ειχα δει παλια κατι οδηγιες μεσα απο το boot στο msconfig, αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι θεωρουσα οτι ειναι μουφα.
Σε οσους ανοιγει γρηγορα, εχετε πειραξει αυτην την επιλογη;
Δωσε μου οδηγιες σε παρακαλω αν ειναι κατι αλλο.
Ευχαριστω
Να σημειωσω σε ενα sony Vaio i3 με windows 8 και ssd, ανοιγει σε 5 δευτερα, χωρις να εχω πειραξει το boot.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.