Microsoft Windows 10

του εχεις δωσει να χρησιμοποιει και τους δυο πυρηνες και ολη τη μνημη κατα το μπουτ;

Δεν γινεται απο default αυτο;
Ειχα δει παλια κατι οδηγιες μεσα απο το boot στο msconfig, αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι θεωρουσα οτι ειναι μουφα.
Σε οσους ανοιγει γρηγορα, εχετε πειραξει αυτην την επιλογη;

Δωσε μου οδηγιες σε παρακαλω αν ειναι κατι αλλο.
Ευχαριστω

Να σημειωσω σε ενα sony Vaio i3 με windows 8 και ssd, ανοιγει σε 5 δευτερα, χωρις να εχω πειραξει το boot.

^^ Κανονικά είναι ενεργοποιημένο by default το fastboot. Δες αυτό. Στα 8αρια στο NUC και στα 10αρια στο laptop δεν το έβαλα εγώ. Είναι στα power options.

Μια ερώτηση ακόμα παιδια, το clean install πως το κάνουμε απο τι στιγμή που κατεβάζει συμπιεσμένη μεσω του windows update την νέα έκδοση;

Τουλάχιστον να ξέρω αν το παίρνουμε και το αποσυμπιεσουμε απο το windows update η το κατεβάζουμε απο Κάπου.

Κατεβάζεις το media creation tool και αυτό σου φτιάχνει DVD η USB με την έκδοση που θες. Από τη Microsoft.

Τα δίνει αλλά θες key ή ενεργοποιημένα windows με το το update που έκανες κ ενεργοποιήθηκαν.

Δλδ από την στιγμή που έχεις κάνει update, όταν μπουτάρεις από το USB η εγκατάσταση βλέπει το κλειδί που υπάρχει ήδη;
Ολίγον περίεργο μου φαίνεται....
Ή μήπως μετά το update κανείς clean install μέσω των win;
Στα 8 βλέπω υπάρχει αντίστοιχη επιλογή στο μενού "αποκατασταση"

Γιατί με αμφισβητείς αφού αυτό ΑΚΡΙΒΏΣ έχω κάνει.
Είχα windows 7 home premium αυθεντικά, κάνω αναβάθμιση, ενεργοποιούνται, κατεβάζω το media creation tool, φτιάχνω USB, κάνω clean install (πατάω skip ή not now οπού ζητάει key) και μετά πάτησα activate windows και bingo!
Νόμιμος είναι ο τρόπος. Από το site της Microsoft.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Είχα windows 7 home premium αυθεντικά, κάνω αναβάθμιση, ενεργοποιούνται, κατεβάζω το media creation tool, φτιάχνω USB, κάνω clean install (πατάω skip ή not now οπού ζητάει key) και μετά πάτησα activate windows και bingo!

Αυτή ακριβώς είναι η διαδικασία .

Στο ξεκίνημα με το προγραμματάκι να μετράει είναι 17":SFGSFGSF:

Φιλέ μου συγγνώμη δεν σε αμφισβητώ...
Απορία εξέφρασα ...

Άρα λοιπόν κάνουμε αναβάθμιση, φτιάχνουμε USB, κάνουμε, clean install...

Δεν γινεται απο default αυτο;
Ειχα δει παλια κατι οδηγιες μεσα απο το boot στο msconfig, αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι θεωρουσα οτι ειναι μουφα.
Σε οσους ανοιγει γρηγορα, εχετε πειραξει αυτην την επιλογη;

Δωσε μου οδηγιες σε παρακαλω αν ειναι κατι αλλο.
Ευχαριστω

Να σημειωσω σε ενα sony Vaio i3 με windows 8 και ssd, ανοιγει σε 5 δευτερα, χωρις να εχω πειραξει το boot.

δες παρακατω:

av.jpg

Ευχαριστώ Λάκη.
Ναι αυτό εννοούσα. Το έκανα και δεν είδα κάποια σημαντικη διαφορά.
Δηλαδή αν δεν το κάνεις αυτό, τα Windows από μόνα τους θα επιλέξουν να μπουταρουν με τον ένα πυρήνα και την ελάχιστη μνημη;
Χλωμό μου φαινεται

Ειπα να το δοκιμασω, αλλα μου "εφαγε" 1GB απο την ram και μου εμφανιζε 3GB usable, οποτυε το αφησα οπως ηταν.
Σ ευχαριστω παντως

καλησπερα μια ερωτηση..σχετικα με τα win 10 που μπηκαν και στο δικο μου υπολογιστη. ειχα pci tv tuner το οποιο τωρα δεν λειτουργει. απο οσο καταλαβαινω ειναι θεμα συμβατοτητας με τα win 10. υπαρχει περιπτωση να βγει αναβαθμιση απο την kword ? ή πρεπει να αγορασω καινουργιο για win 10 ?