Καλησπέρα !
Μετά από ένα μήνα συμβίωσης με τα win 10 μόνο καλά λόγια έχω να πω .
Το laptop μου ένα lenovo Z50-70 και το upgrade που έγινε από τα 8.1 είναι μια από τις σοβαρές αναβαθμίσεις χωρίς σχεδόν πρόβλημα και όταν λέω σχεδόν το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν το Jriver 20 που αναφέρω την λύση στο συγκεκριμένο νήμα.
Είναι σαφώς ανώτερα από τα 7 ,8.1 τα τελευταία πολύ καλά ,άσχετα αν ο περισσότερος κόσμος δεν μπήκε στην διαδικασία να τα μάθει και χειρότερα για μένα ήταν τα vista.
Για τους φίλους που ασχολούνται με τον ήχο ,παρατήρησα σαφή βελτίωση για όσους ασχολούνται με τα dac.
Εύχρηστα ,αξιόπιστα,γρήγορα...Οφείλω όμως να πω ότι με το upgprade μου κατέβασε 2 σοβαρά προγράμματα της Lenovo το solutision και το combanion όπου από εκεί γίνονται οι αναβαθμίσεις στους driver,βελτιστοποίηση ,σκαναρισμα αν όλα λειτουργούν καλά και καθαρισμό,εδώ χρησιμοποιώ και το CCleaner .
Στους οδηγούς δεν χρειάστηκε να κάνω καμία αναβάθμιση όλα οκ αλλά μου ζήτησε να κάνω στο BIOS ...Εκεί τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο,το laptop μου ανοίγει στα 10 δευτερόλεπτα μιας και διαθέτει υβριδικό ssd 8gb στο λειτουργικό και τα προγράμματα τρέχουν σφαίρα.
Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί θα πρέπει να κάνω καθαρή εγκατάσταση? Το αναφέρω αυτό γιατί θεωρώ ότι κάθε μια περίπτωση είναι και διαφορετική και αυτό οφείλεται αν ο κάθε κατασκευαστης που σέβεται τους πελάτες του δίνει λύσεις με διάφορα προγράμματα αλλά συγχρόνως και αναβαθμίσεις !
Για τον μεγάλο αδελφό για τα win 10 πάντα θα βρίσκουν τρόπο να μας παρακολουθουν ,εμείς θα βρίσκουμε τρόπο να το παρακάμπτουμε και αυτοί θα βρίσκουν αλλο και η ζωή συνεχίζεται...Λες και δεν βλέπουν την IP μας .
Όσο για τα Antivirus για μένα μεγάλη απάτη,καλά μέχρι τα 7 από εκεί και πέρα το windows defenter κάνει την δουλειά του μια χαρά,ελαφρύ και ενημερώνεται συνεχώς ακόμη και χωρίς να το ζητήσουμε εμείς.
Για τις εφαρμογές μου αρέσουν κάποιες, δεν έχουν όμως τις πολλές που έχουν τα mac,αν όμως...Όπως αφήνεται να διαρρεύσει η microsoft τα win10 θα τρέξουν εφαρμογές από ios και antroit ,νομιζω ότι δεν θα έχουν αντίπαλο.