Microsoft Windows 10

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

δεν ξερω-αναφερθηκε κατι καπου?

τα εχω περασει στα 2 laptop των παιδιων.
στο παλαιοτερο το μονο που δεν βρηκε,ηταν η καρτα wifi.
στο καινουργιο ολα οκ.
στο desktop δεν τα περναω ακομα,γιατι καποιος ανεφερε εδω μεσα,οτι δεν βλεπει την Asus xonar essence st.
Οποτε για την ωρα καθομαι στ`αυγα μου..

Οσοι εχουν θεμα με τους drivers της xonar η λυση ειναι απλή. Κατεβάζεις τους driver για 8αρια και αλλάζεις μια γραμμή σε ένα αρχειο dll (CmSetx.dll) . Εκει που λεει win8 γραφεις "donotcare" όπου στην ουσία του λες να αδιαφορήσει για το αν έχεις 8αρια και να κάνει εγκατάσταση σε οποιοδήποτε λειτουργικό. Στο βιντεάκι αυτο παίρνετε μια ιδέα πως γίνεται απο το 1:20 και μετά δείχνει την διαδικασία. Δεν ξέρω αν δουλεύει με την essence αλλά στη δικιά μου (d2x) το τρικ αυτό δούλεψε.

Επίσης ρίξτε οπωσδήποτε μια ματιά εδώ με τους καστομ drivers. Ειναι για τα μοντέλα :
Asus Xonar: DG, DGX, DG SI, DS, DSX, D1, D2, DX, D2X, HDAV, HDAV Slim, ST, STX, Xense, STX II.
Από την εκδοση 1.80 λύνεται και το θεμα της μη αναγνώρισης των καρτών.

Δημήτρη πιατεύω πως αν χρησιμοποιησεις τους UNI v1.080a δεν θα εχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν θα χρειαστεί ούτε dll να πειράξεις ούτε τίποτα! Σε εμένα μετά απο clean install των 10 δεν μου αναγνώριζε καθόλου την κάρτα. Πέρασα τον παραπάνω driver και επαιξαν ολα αμέσως και απροβλημάτιστα, ενω οταν ειχα κάνει πιο παλιά αναβάθμιση σε 10 απο 8.1 μου την αναγνώριζε μεν αλλά ειχα θέματα σταθερότητας και εκανα το κολπάκι που φαίνεται στο βίντεο (βεβαια τότε δεν είχε κυκλοφορήσει ο συγκεκριμένος driver).

Πριν λίγο τέλειωσε η αναβάθμιση... όλα ΟΚ!
Ακόμα δεν είμαι έτοιμος για clean install αλλά δεν θα αγχωθώ κιόλας αν το πράγμα συνεχίσει έτσι

Πριν λίγο τέλειωσε η αναβάθμιση... όλα ΟΚ!
Ακόμα δεν είμαι έτοιμος για clean install αλλά δεν θα αγχωθώ κιόλας αν το πράγμα συνεχίσει έτσι

σε 2 laptop και ενα pc στην δουλεια που εγιναν upgrade,δεν ανιμετωπισα κανενα προβλημα.
περισσοτερο ψυχολογικο ειναι παρα ουσιαστικο.
βεβαια αναλογως,τι και πως ειχε πριν μεσα,αλλα σε γενικα επιπεδα εχουν βελτιωθει τα upgrades και δημιουργουνται ελαχιστα εως μηδαμινα προβληματα.

Ναι σε έναν βαθμό είναι ψυχολογικό...
Αν βέβαια το μηχάνημα το έχεις για μουσική μόνο τότε όλα μετράνε... Στην περίπτωση μου που είναι το γενικής χρήσης μηχανάκι, και μουσικής βέβαια, δεν θα τρελαθώ! Μάλλον θα το κάνω μαζί με την αναβάθμιση μνήμης κ σκληρού μου έχω στο πρόγραμμα κάποια στιγμή!

Καλησπέρα !

Μετά από ένα μήνα συμβίωσης με τα win 10 μόνο καλά λόγια έχω να πω .
Το laptop μου ένα lenovo Z50-70 και το upgrade που έγινε από τα 8.1 είναι μια από τις σοβαρές αναβαθμίσεις χωρίς σχεδόν πρόβλημα και όταν λέω σχεδόν το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν το Jriver 20 που αναφέρω την λύση στο συγκεκριμένο νήμα.
Είναι σαφώς ανώτερα από τα 7 ,8.1 τα τελευταία πολύ καλά ,άσχετα αν ο περισσότερος κόσμος δεν μπήκε στην διαδικασία να τα μάθει και χειρότερα για μένα ήταν τα vista.
Για τους φίλους που ασχολούνται με τον ήχο ,παρατήρησα σαφή βελτίωση για όσους ασχολούνται με τα dac.

Εύχρηστα ,αξιόπιστα,γρήγορα...Οφείλω όμως να πω ότι με το upgprade μου κατέβασε 2 σοβαρά προγράμματα της Lenovo το solutision και το combanion όπου από εκεί γίνονται οι αναβαθμίσεις στους driver,βελτιστοποίηση ,σκαναρισμα αν όλα λειτουργούν καλά και καθαρισμό,εδώ χρησιμοποιώ και το CCleaner .
Στους οδηγούς δεν χρειάστηκε να κάνω καμία αναβάθμιση όλα οκ αλλά μου ζήτησε να κάνω στο BIOS ...Εκεί τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο,το laptop μου ανοίγει στα 10 δευτερόλεπτα μιας και διαθέτει υβριδικό ssd 8gb στο λειτουργικό και τα προγράμματα τρέχουν σφαίρα.

Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί θα πρέπει να κάνω καθαρή εγκατάσταση? Το αναφέρω αυτό γιατί θεωρώ ότι κάθε μια περίπτωση είναι και διαφορετική και αυτό οφείλεται αν ο κάθε κατασκευαστης που σέβεται τους πελάτες του δίνει λύσεις με διάφορα προγράμματα αλλά συγχρόνως και αναβαθμίσεις !

Για τον μεγάλο αδελφό για τα win 10 πάντα θα βρίσκουν τρόπο να μας παρακολουθουν ,εμείς θα βρίσκουμε τρόπο να το παρακάμπτουμε και αυτοί θα βρίσκουν αλλο και η ζωή συνεχίζεται...Λες και δεν βλέπουν την IP μας .

Όσο για τα Antivirus για μένα μεγάλη απάτη,καλά μέχρι τα 7 από εκεί και πέρα το windows defenter κάνει την δουλειά του μια χαρά,ελαφρύ και ενημερώνεται συνεχώς ακόμη και χωρίς να το ζητήσουμε εμείς.

Για τις εφαρμογές μου αρέσουν κάποιες, δεν έχουν όμως τις πολλές που έχουν τα mac,αν όμως...Όπως αφήνεται να διαρρεύσει η microsoft τα win10 θα τρέξουν εφαρμογές από ios και antroit ,νομιζω ότι δεν θα έχουν αντίπαλο.

Υπάρχει τρόπος να πηγαίνεις από επιφάνεια εργασίας σε επιφάνεια εκτός από το εικονίδιο δεξιά στην τασκμπαρ;
Όπως με fourfinger swipe πχ στο trackpad της Apple (προφανώς τα pads των win laptops δεν έχουν αυτή την δυνατότητα) ... με κάποιο συνδυασμό πλήκτρων ίσως;

Καλημερα, εκανα format windows 10, ολα εγκατασταθηκαν σωστα. παιζω με jriver 16 and M2 tech young. Καλυτερο ηχο? χμ χμ μαλλον το ιδιο ειναι. Το προβλημα με το media center 16 ειναι κουφο. Εξαφανηστηκε απο το set up του DSD to 32-384 το μονο που μπορεις να δωσεις ειναι 24-192. !!!!! Σου εκανε καποιο θεμα οταν ξαναφορτησες το J river? Το νημα ποιο ειναι?

Μήπως να ξαναεγκαταστήσεις το JRiver;
Σε εμένα χρειάστηκε επανεγκατάσταση... Άλλη έκδοση βέβαια..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Α, ώπα σόρυ .. Δεν πρόσεξα ότι έκανες φορμάτ κ όχι αναβάθμιση!!!

Αν μιλάς για τα cc με PayPal πλέον νομίζω δεν υπάρχει θέμα, .. Εγώ αγόρασα ένα άσχετο πρόγραμμα για το μακ χωρίς πρόβλημα...