Microsoft Windows 10

Ευχαριστώ....

Τελικά το update κ σε εμενα αργεί πολύ το άτιμο...
Έκανε κ πολύ ώρα να το κατεβάσει (λογικό) και ακόμα το περνάει εδώ κ ώρα...

Δεν δοκίμασα αν δουλεύει, αλλά υπάρχει περίπτωση να φορτώνει το service χωρίς να δουλεύει???

Λογικα θα εχεις δηλωσει άλλο region στο pc σου.
Αν είχες δηλώσει Ελλάδα, τοτε δεν θα ηταν ενεργοποιημενη η cortana

Σε εμένα πάντως ήταν απενεργοποιημένη... Και μάλιστα στις ρυθμίσεις λέει πως δεν είναι διαθέσιμη

Και κλασικα για αλλη μια φορα σε αναβάθμιση των Windows το τοπικο δίκτυο γινεται $¥£¤¢™©.
Τοσο δυσκολο να μεινουν οι ρυθμίσεις λειτουργικες και να μην τρώω καθε φορα δυο ωρες μεχρι να το ξανασεταρω.
Ελεος πια...

Ουφ ευτυχώς το βρηκα γρηγορα.
Ειχε ενεργοποιηθεί η προστασια με κωδικο για αλλες συσκευες συνδεμένες στο δίκτυο.
Τωρα γιατι επρεπε να γινει αυτο μονο η Microsoft ξερει.

Σε laptop Dell μετά την αναβάθμιση δε λειτουργεί το Start menu και το start button. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Σε laptop Dell μετά την αναβάθμιση δε λειτουργεί το Start menu και το start button. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Καθαρή εγκατάσταση τότε.
Η απλά reset my PC από το update and recovery menu.

Μολις εκανα το update και στο Lenovo helix.
Προβλημα στη χρηση του mouse pad αφου ο κερσορας λειτουργεί με διακοπές.
Στην ουσια γίνεται αδυνατη η χρηση του πληκτρολογίου
Μια απο τα ιδια και με την χρηση γραφίδας.
Με βλεπω να κανω factory reset

Τα έβαλα και εγώ ως καθαρή εγκατάσταση σε ξεχωριστό partition ως dual boot με τα 8.1 στο Pro 3.
Πρόβλημα μηδέν με εξαίρεση το store που με κρέμασε 2 φορές απλά σε περιήγηση.

Πιο πολύ για δοκιμή τα έβαλα να δω ποσό βελτιώθηκε η εμπειρία σε σχέση με του Ιουλίου έκδοση.

Έχεις περιθώριο ένα μήνα, αν θελήσεις, να ξαναγυρίσεις στο προηγούμενο λειτουργικό σου.
Εγώ το έκανα, ξαναγύρισα στα 7 Ultimate ευτυχώς χωρίς κανένα πρόβλημα.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Έχεις περιθώριο ένα μήνα, αν θελήσεις, να ξαναγυρίσεις στο προηγούμενο λειτουργικό σου.
Εγώ το έκανα, ξαναγύρισα στα 7 Ultimate ευτυχώς χωρίς κανένα πρόβλημα.
Σε ευχαριστώ, αλλά έκανα αναβάθμιση τον Αύγουστο από 8.1 σε 10. Θεωρητικά είχα ένα μήνα από την τότε αναβάθμιση, σωστά;

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Σε ευχαριστώ, αλλά έκανα αναβάθμιση τον Αύγουστο από 8.1 σε 10. Θεωρητικά είχα ένα μήνα από την τότε αναβάθμιση, σωστά;

Έτσι νομίζω...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Έτσι νομίζω...
Δεν πειράζει ας ελπίσουμε να δώσει patch η Microsoft. Έχει ήδη αναφερθεί το πρόβλημα με το start menu.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Έτσι νομίζω...
Αν εχεις dual boot 7 (2 partition με win7 original) και εχεις κανει στο ενα partition απο τα δυο upgrade και εχεις περασει τα win10, τα οποια εχουνε ενεργοποιηθει κανονικα.
Σ' αυτη την περιπτωση λογικα εχεις 2 διαφορετικα λειτουργικα ενεργοποιημενα κανονικα. Εκει τι γινετε, θα ειναι και τα 7 και τα 10, μονιμα ενεργοποιημενα;

Θα αποκτήσουν την μεγαλύτερη βάση χρηστών Windows στην ιστορία λέει η Gartner

Τα Windows 10 κυκλοφόρησαν στις 29 Ιουλίου και από τότε απολαμβάνουν μία μεγάλη αύξηση στις εγκαταστάσεις
που έχουν ξεπεράσει τις 120 εκατομμύρια μέσα σε διάστημα τριών μηνών.​

Λαμβάνοντας υπόψη το παραπάνω, η εταιρεία ερευνών αγοράς Gartner προβλέπει ότι το πλέον σύγχρονο λειτου-
-ργικό σύστημα της Microsoft θα γίνει η πλέον διαδεδομένη εγκατεστημένη έκδοση των Windows, ακολουθώντας
τα βήματα των Windows XP και Windows 7.

Η Gartner υπογραμμίζει ότι η προσφορά της Microsoft στους χρήστες για δωρεάν αναβάθμιση από τα Windows 7
και Windows 8.1 στα Windows 10 αποτελεί τον πυρήνα της πρόβλεψης της.

“Στην καταναλωτική αγορά, η δωρεάν αναβάθμιση σε συνδυασμό με την ευρεία υποστήριξη παλαιών τύπων
συσκευών και τις αυτόματες over-the-air αναβαθμίσεις θα διασφαλιστεί ότι δεκάδες εκατομμύρια χρηστών θα
είναι ήδη εξοικειωμένοι με το λειτουργικό σύστημα πριν το τέλος του 2015” δήλωσε ο Steve Kleynhans, Αντι-
-πρόεδρος Έρευνας της Gartner. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει ωστόσο να επισημάνουμε ότι η Gartner από την
άλλη είδε αυτή την προσφορά δωρεάν αναβάθμισης ως έναν από τους λόγους για την συνεχιζόμενη πτώση στις
πωλήσεις των υπολογιστών.

Όσον αφορά στις επιχειρήσεις, η εταιρεία εκτιμάει ότι το 50% εξ αυτών θα έχουν ξεκινήσει να υϊοθετούν τα
Windows 10 μέχρι τον Ιανουάριο του 2017. “Για τις επιχειρήσεις αναμένουμε ότι η ενσωμάτωση θα είναι ση-
-μαντικά ταχύτερη από εκείνη που παρατηρήθηκε με τα Windows 7 πριν από έξι χρόνια” είπε ο Kleynhans.

Επιπλέον, η Gartner βλέπει και άλλους παράγοντες για την μετάβαση στο τελευταίο λειτουργικό σύστημα.
Ένας από αυτούς είναι η λήξη υποστήριξης των Windows 7 τον Ιανουάριο του 2020 αλλά και η συμβατό-
-τητα με τα προγράμματα των Windows 7 και τις συσκευές αλλά και η μικρότερη ζήτηση για tablets και
2-in-1 υπολογιστές. Η εταιρεία επίσης προβλέπει ότι έως στο 2018, οι οθόνες αφής θα βρίσκονται στο
ένα τρίτο των φορητών υπολογιστών που θα κυκλοφορήσουν, και θα αποτελέσουν προεπιλεγμένο
χαρακτηριστικό αφού τα κόστη των οθονών του είδους ολοένα και μειώνεται.

Windows_enhancements.jpg

[via] . [via]

Ρε παιδιά έπαθα καταστροφή, να καεί η 100αρα πλάσμα του Μπίλ Γκέιτζς! Αναβάθμισα (πήγα δηλαδή) σε 10άρια στο λάπτοπ διότι βαρέθηκα να βλέπω τσούπ το παραθυράκι της αναβάθμισης κάθε τρεις και λίγο και έγινε το μεγάλο κακό. Αφού τα κατέβασα και ξεκίνησε η εγκατάστασή, ξανατσούπ μπλε οθόνη με error 0x000000f χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα πλην f9 (use a different operating system) που απλά με ξαναφέρνει στο ίδιο error.
Βγάζω τον σκληρό, εντάξει λέω, θα τον συνδέσω στο desktop να πάρω τουλάχιστον τα αρχεία μου από μέσα. Ματαξανατσούπ!Ο σκληρός σας είναι αφορμάριστος μου λέει και φυσικά δεν τον διαβάζει.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι καντήλια έχω ρίξει στην microsoft για αυτήν την ανώδυνη αναβάθμιση που έχουν σχεδιάσει τα τσακάλια!
Τους εύχομαι τα πτωχεύσουν, να τους αγοράσει η apple για 1 δολάριο και να τους κλείσει! :furious3:
Θα μου πεις εσύ ρε φωστήρα γιατί δεν πήρες κανα buckup και δίκιο θα έχετε. Γιατί λέω φτάσαμε στα 10 ρε γ@μώ το κέρατο μου, 2015,δεν μπορεί, απροβλημάτιστα θα γίνει η αναβάθμιση...και φυσικά αυτομουτζώνομαι..
Εχει κανείς καμιά φαεινή ιδέα μήπως και σώσω τουλάχιστον τους φακέλους του firefox που με καίει πιο πολύ (μιλάμε δεν θυμάμαι ούτε το password στο email μου, έχω καταστραφεί ψυχολογικά) ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδιά, όποιος θέλει να νιώσει την αδρεναλίνη του στα ύψη, άλλα φοβάται να κάνει bagging jumping, ας κάνει αναβάθμιση στο πισι του σε 10άρια χωρίς να έχει πάρει buckup..