Microsoft Windows 10

Ειναι απλό. Χτυπηθηκαν κυβερνητικά συστήματα, στα οποια η αναβαθμιση ειναι πολυ δυσκολο να γινει. Στην εταιρια εδω (περιπου 5.500 κοσμος) παιρνουν καινουργιους υπολογιστες (αλλαγή παρεπιπτοντως καθε 3 χρονια), ακομη και αυτος στον οποιο γραφω, ο οποιος εχει windows 7. Εχουμε ακομη υπολογιστες με xp. O λογος ειναι πως το domain με τα περιφεριακά υποσυστήματα (κρυπτογραφησης, servers, administration, economy) δεν ειναι τοσο ευελικτο να συμπεριλάβει καινουργια λειτουργικά και γρήγορα, χωρις προβλήματα. Επίσης ακομη υπαρχουν θεματα συμβατότητας με τα win 10 (πχ visual fortran, κτλ). Χωρις αυτο να σημαινει πως ειναι σωστό να υπαρχουν απαρχαιωμενα λειτουργικα και να αντιμετωπίζουμε αυτα τα προβληματα ασφαλειας, αντι να αντιμετωπίζουμε τις ασυμβατοτητες..

Μου ήρθε ειδοποίηση για την αναβάθμιση σε creators update.
Την έχετε εγκαταστήσει εδώ κάποιοι;
Προβλήματα;

Μέχρι στιγμής μια χαρά τα βλέπω και εγώ ,αναβάθμισα δυο laptops .

Στα 8 desktops / laptops που έχω αναβαθμίσει σε σπίτι - δουλειά δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα ΕΚΤΌΣ από ένα. Το update "διαλύει" κάποιες συγκεκριμένες ελληνικές (αλλά και άλλες μη αγγλικές) γραμματοσειρές με αποτέλεσμα σε όσα προγράμματα τύχει και τις χρησιμοποιούν να μην διαβάζονται και να εμφανίζονται σαν κάθετες γραμμές.
Όσοι είστε "άτυχοι" και δουλεύετε με προγράμματα που χρησιμοποιούν κάποια από αυτές τις γραμματοσειρές , περάστε από το πιο κάτω link, όπου δίνεται και η λύση από έναν χρήστη, γιατί μετά από δύο μήνες και που κυκλοφορεί το update, δεν έχω δει να έρχεται κανένα patch από την Microsoft...
https://answers.microsoft.com/en-us...f-and-ms/0ffbf4c2-f1f5-43dd-8618-4ee953ef1a0a

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Eχει κανεις θεμα τελευταιες 10 ημερες με την αναβαθμιση ?

Την βλεπει κανονικα την κατεβαζει την εγκαθιστα κανονικα αλλα μετα οταν κανει restart για καποιο λογο παει και κανει μονο restore και την βγαζει και μετα φυσικα την ξαναζηταει.....

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Την βλεπει κανονικα την κατεβαζει την εγκαθιστα κανονικα αλλα μετα οταν κανει restart για καποιο λογο παει και κανει μονο restore και την βγαζει και μετα φυσικα την ξαναζηταει.....

Την έχω κάνει κανονικά και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα,σε λαπτοπ toshiba 8ετιας.

laptop hp dv7 8etias μου το εκανε μπαχαλο.η μαυρες οθονες στην αρχη μου παγωνει τωρα μου βγαζει restor κ.τ.λ

clean install ή απο πάνω; θελει δισκάκι με οδηγους κλπ και νέα εγκατάσταση σε τέτοια μηχανάκια παλιά η απλά win7...

Μετά την τελευταία αναβάθμιση, σε desktop με Z270, παρουσιάζονται κολλήματα που δεν είχε πριν.

Και μόνιμα πρόβλημα με κάποια USB3 HDD

Η αριθμομηχανή των Windows 10 έχει πλέον και μετατροπέα νομισμάτων

Η Microsoft αντικατέστησε στα Windows 10 τη γνώριμη αριθμομηχανή με μια νέα σύγχρονη εφαρμογή. Πρόσφατα, το app ανανεώθηκε ως προς το περιβάλλον εργασίας, αλλά και ως προς ένα νέο χαρακτηριστικό, ενσωματωμένο μετατροπέα νομισμάτων.​

Αν θυμάστε, η εφαρμογή Calculator Plus, που μπορούσε κανείς να κατεβάσει δωρεάν από το Κέντρο λήψης της Microsoft, διέθετε μετατροπέα νομισμάτων και μπορούσε να εισάγει τις συναλλαγματικές ισοτιμίες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Αλλά η ενσωματωμένη αριθμομηχανή των Windows 10, ποτέ δεν είχε μετατροπέα νομισμάτων μέχρι τώρα. Αυτό έχει αλλάξει και τώρα η UWP (Store) έκδοση της αριθμομηχανής έχει πλέον ενσωματωμένο μετατροπέα.

Περιλαμβάνεται στην έκδοση 10.1706.1862.0 της εφαρμογής UWP Calculator και υποστηρίζει την πλειοψηφία των νομισμάτων του κόσμου. Αποκτά αυτόματα τις τελευταίες συναλλαγματικές ισοτιμίες από το Internet, αλλά δεν περιλαμβάνει κανένα cryptocurrency, όπως bitcoin κλπ.

calculator-640x594.jpg

[via]
(Sent from Nexus 6P)

Ακομα το ιδιο θεμα αντιμετωπιζω. Μου το βαζει και μετα κανει restore και μετα το ξαναζηταει.....

Τι να κανω ?

Ακομα το ιδιο θεμα αντιμετωπιζω. Μου το βαζει και μετα κανει restore και μετα το ξαναζηταει.....

Τι να κανω ?
Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.
Το " Feature update to Windows 10, version 1703." προσπαθεί να εγκαταστήσει ?
Αυτό είναι το windows 10 creators update. Θα το κοιτάξω κι αύριο.

@kosh, σε μένα μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες με ρώτησε πότε θέλω να κάνω το install. Του είπα να κάνει snooze και τώρα μου βγάζει το εξής: "This update is ready to install! We need your help deciding when to restart so we can finish up.".
Θα δοκιμάσω πάλι το Σ/Κ. Δεν με παίρνει να χάσω όλη τη μέρα κοιτώντας την οθόνη να κάνει apply τα updates.

Ευτυχως βγαζει και την επιλογη σκετο shut down οταν το κλεινω και αποφευγω τα update+restart,update+shutdown.

Tι θα γινει ομως ετσι θα το παμε ? Να παρω την microsoft σκεφτομαι πλεον.

Ευτυχως βγαζει και την επιλογη σκετο shut down οταν το κλεινω και αποφευγω τα update+restart,update+shutdown.

Tι θα γινει ομως ετσι θα το παμε ? Να παρω την microsoft σκεφτομαι πλεον.
Μια από τα ίδια κι εγώ.
Κάποιο πρόγραμμα δεν το αφήνει να περάσει το update. Υποψιάζομαι το antivirus.
Νομίζω ότι θα περιμένω κανένα δίμηνο ακόμα να μας βάλουν το νέο macafee.