εμενα στο windows update οι ενημερωσεις που κανει ειναι για 1809.
δεν βρισκει 1903...
Εγώ το πέρασα χωρίς πρόβλημα σε κάποιους από τους υπολογιστές μου με τη διαδικασία του update (check for updates -> install). Δεν πήρε πάρα πολύ χρόνο. Μερικά reboot προφανώς είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Τελικά το έκανα χθές με τη διαδικασία του update (check for updates -> install).Ενημερωτικά ξεκίνησε 11.25 και τελείωσε στις 14.55.Τα restart που χρειάσθηκε να κάνω ήταν 5.Το αναφέρω για όσους θέλουν να το εγκαταστήσουν και θέλουν να ξέρουν πόση ώρα διαρκεί.
Αμέσως εσύ. Στο δικό μου ούτε το κατάλαβα. Το ξεκίνησα 1.15 π.μ. , κοιμήθηκα και όταν ξύπνησα ήταν έτοιμο ;pΚλαυσίγελος
Αμέσως εσύ. Στο δικό μου ούτε το κατάλαβα. Το ξεκίνησα 1.15 π.μ. , κοιμήθηκα και όταν ξύπνησα ήταν έτοιμο ;p
Αμέσως εσύ. Στο δικό μου ούτε το κατάλαβα. Το ξεκίνησα 1.15 π.μ. , κοιμήθηκα και όταν ξύπνησα ήταν έτοιμο ;p
οποιος χρησιμοποιει utorrent και το πι σι του σερνεται οταν ειναι ανοιχτος καποιος μπραουζερ,ας ανοιξει το τασκ μανατζερ,να δει αν υπαρχει σε λειτουργια το webhelper.
Aυτο ''ρουφαει'' ολο τον επεξεργαστη,κατασκοπευοντας τον χρηστη.
Υπαρχουν βιντεο στο γιου τιουμπ πως να το ξεφορτωθειτε.
Εμενα μου τραβαγε το 100% του επεξεργαστη και τωρα ειναι στο 9%.
Και η 3.3.1 δεν βλέπω να το έχει
Και η 3.3.1 δεν βλέπω να το έχει
ΟΚ, θα βάλω την 2.2.1 .
Έχω την b25154, την b25203, την b25302 και την b25534.
Ποιαν να προτιμήσω?
Στην 331 κάνω απλά απεγκατάσταση ή θέλει και κάτι άλλο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.