Microsoft Windows 10

Ακόμα όμως dark mode δεν έχουν εφαρμόσει σε notepad & σε όλες τις εφαρμογές... Υποτίθεται αποτη προηγούμενη θα το είχαν τακτοποιήσει αυτό

Εμένα μου το εμφανίζει κανονικά,αλλά δεν το κάνω γιατί δεν είμαι σίγουρος πόσες ώρες θα πρέπει να μείνω πάνω απο τον υπολογιστή.Υπάρχει κάποιος που το έχει δοκιμάσει για να μας πεί τις εμπειρίες...

εμενα στο windows update οι ενημερωσεις που κανει ειναι για 1809.
δεν βρισκει 1903...

Πλέον, το 6μηνιαιο update είναι προαιρετικό και εμφανίζεται ξεχωριστά, μόνο του, λίγο κάτω από τα κανονικά updates.

Ένα ενδιαφέρον νέο feature των 1903 είναι αυτό https://www.guru3d.com/news-story/m...refresh-rate-for-games-that-lack-support.html

το κατεβασα μανιουαλ και το αφησα να το περασει ολο το βραδυ.
το πρωι τον βρηκα ανοιχτο,αλλα μου πεταξε ενα σφαλμα dll.
θα δω τι ακριβως ειναι και θα σας πω.

Εγώ το πέρασα χωρίς πρόβλημα σε κάποιους από τους υπολογιστές μου με τη διαδικασία του update (check for updates -> install). Δεν πήρε πάρα πολύ χρόνο. Μερικά reboot προφανώς είναι μέσα στο πρόγραμμα.

με το check update σε εμενα δεν το εβρισκε οσες φορες και εαν το δοκιμασα.

Τελικά το έκανα χθές με τη διαδικασία του update (check for updates -> install).Ενημερωτικά ξεκίνησε 11.25 και τελείωσε στις 14.55.Τα restart που χρειάσθηκε να κάνω ήταν 5.Το αναφέρω για όσους θέλουν να το εγκαταστήσουν και θέλουν να ξέρουν πόση ώρα διαρκεί.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Τελικά το έκανα χθές με τη διαδικασία του update (check for updates -> install).Ενημερωτικά ξεκίνησε 11.25 και τελείωσε στις 14.55.Τα restart που χρειάσθηκε να κάνω ήταν 5.Το αναφέρω για όσους θέλουν να το εγκαταστήσουν και θέλουν να ξέρουν πόση ώρα διαρκεί.

Κλαυσίγελος 😂

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Αμέσως εσύ. Στο δικό μου ούτε το κατάλαβα. Το ξεκίνησα 1.15 π.μ. , κοιμήθηκα και όταν ξύπνησα ήταν έτοιμο ;p

:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Αμέσως εσύ. Στο δικό μου ούτε το κατάλαβα. Το ξεκίνησα 1.15 π.μ. , κοιμήθηκα και όταν ξύπνησα ήταν έτοιμο ;p

Να του πω τι τραβάω με το :twoguns: γαμ@-iTunes προσπαθώντας να αλλάξω τα στοιχεία πιστωτικής κάρτας να δεί τι σημαίνει κλαυσίγελως. :bigcry:

οποιος χρησιμοποιει utorrent και το πι σι του σερνεται οταν ειναι ανοιχτος καποιος μπραουζερ,ας ανοιξει το τασκ μανατζερ,να δει αν υπαρχει σε λειτουργια το webhelper.
Aυτο ''ρουφαει'' ολο τον επεξεργαστη,κατασκοπευοντας τον χρηστη.
Υπαρχουν βιντεο στο γιου τιουμπ πως να το ξεφορτωθειτε.
Εμενα μου τραβαγε το 100% του επεξεργαστη και τωρα ειναι στο 9%.

οποιος χρησιμοποιει utorrent και το πι σι του σερνεται οταν ειναι ανοιχτος καποιος μπραουζερ,ας ανοιξει το τασκ μανατζερ,να δει αν υπαρχει σε λειτουργια το webhelper.
Aυτο ''ρουφαει'' ολο τον επεξεργαστη,κατασκοπευοντας τον χρηστη.
Υπαρχουν βιντεο στο γιου τιουμπ πως να το ξεφορτωθειτε.
Εμενα μου τραβαγε το 100% του επεξεργαστη και τωρα ειναι στο 9%.

H διεργασια webhelper ή αλλιως το utorrentie.exe που τρεχει στις διεργασιες ειναι αυτο που το προκαλει.

Λυση 1:

Η μια λυση ειναι να εμφανισεις τα κρυφα αρχεια, να πας στο φακελο του mtorrent στη διαδρομη C:\Users\(Your username)\AppData\Roaming\uTorrent\updates\3.4.9_42606. και να διαγραψεις το αρχειο utorrentie.exe.

Επειδη ομως το utorrent οταν θα ξανα ξεκινησει θα το ξανα δημιουργησει, κανεις το εξης: Δημιουργεις με το Notepad ενα νεο αρχειο και το αφηνεις κενο. To μετονομαζεις σε utorrentie.exe (σβηνοντας την καταληξη .txt) και το μεταφερεις στην παραπανω διαδρομη απο οπου διεγραψες το αληθινο.
Κανεις κλικ επανω σε αυτο το νεο ψευτικο αρχειο που δημιουργησες και απο τις ιδιοτητες το κανεις read only.
Αυτο ηταν, το Utorrent βλεποντας οτι το αρχειο υπαρχει δεν το επαναδημιουργει.

Λυση 2:

Οι παραπανω διεργασιες (utorentie.exe/webhelper) υπαρχουν μονο στις μετεγενεστερες εκδοσεις utorrent οπου περιειχαν προωθηση διαφημιστικων Banner. Και σε αυτες τις μετεγενεστερες εκδοσεις, ειχε ανιχνευθει και cryptominer.

Η λυση λοιπον ειναι να απεγκαταστησετε αυτη την εκδοση που εχετε και να εγκαταστησετε την παλια 2.2.1 (build 25110) οπου δεν εχει διαφημισεις και ολο αυτο τον συρφετο που ακολουθησε με ολα αυτα τα malwares.

Ομως ξερω οτι οι περισσοτεροι εχουν ηδη την 2.2.1 για ευνοητους λογους, οποτε μαλλον τους περισσοτερους τα παραπανω δεν τους αφορουν.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Και η 3.3.1 δεν βλέπω να το έχει

Αυτή έχει άλλα που δεν φαίνονται όμως προκαλούν προβλήματα.
Το έχουν γράψει και οι άλλοι σε ποια έκδοση να πας. Ήδη o υπολογιστής σου έχει μολυνθεί αν έβαλες κάποια νεότερη.

Και η 3.3.1 δεν βλέπω να το έχει

Εκτος απο την περιπτωση του utorrentie.exe (webhelper) που συζηταμε εδω και περιειχαν το συγκεκριμενο αρχειο, υπηρξε κι αλλη περιπτωση με torrent clients, οπου με την εγκατασταση τους, αποκτουσες και ενα bitcoin mining και σου τερματιζε τον επεξεργαστη.

Το αρχειο που εκανε silent install ηταν της epic scale και οι χρηστες εκαναν αφαιρεση/απεγκατασταση υστερα απο την προτροπη της εταιριας αυτης. Ομως καποιοι χρηστες ισχυριστηκαν οτι το προγραμμα παρεμενε.

Ετσι καποιοι private trackers απαιτησαν απο τους χρηστες να μην χρησιμοποιουν καμια απο τις εκδοσεις 3 (και πανω) του utorrent, αλλα καποια εκδοση απο την 1.6 (build 474) εως την 2.2.1 (build 25302) ή καποια εκδοση (azureus) Vuze εως την εκδοση 5.2.0.0.

Σε περιπτωση δημοσιου τρακερ μπορεις να χρησιμοποιησεις οποια εκδοση θες βεβαια, ομως το θεμα ειναι να μην εχεις προβληματα.
Ειτε μιλαμε για το utorrentie.exe (που μπορει να κρυφτει κι αλλου απο οσο διαβαζω) ειτε για Bitcoin mining, για να εχεις το γαιδαρο σου δεμενο, καλυτερα να χρησιμοποιησεις την 2.2.1 που αποδεδειγμενα δεν εχει διαφημισεις κλπ κρυφες εγκαταστασεις για τις οποιες μιλαμε.

Το θεμα βεβαια αυτο ειναι γενικες περιπτωσεις adware/malware και δεν εχουν να κανουν με τα Win 10.

ΟΚ, θα βάλω την 2.2.1 .
Έχω την b25154, την b25203, την b25302 και την b25534.
Ποιαν να προτιμήσω?
Στην 331 κάνω απλά απεγκατάσταση ή θέλει και κάτι άλλο?

ΟΚ, θα βάλω την 2.2.1 .
Έχω την b25154, την b25203, την b25302 και την b25534.
Ποιαν να προτιμήσω?
Στην 331 κάνω απλά απεγκατάσταση ή θέλει και κάτι άλλο?

βαλε την b25302 αφου πρωτα κανεις απεγκατασταση αυτη που εχεις. Ελεγξε αν υστερα την απεγκατασταση εχει σβησει και ο φακελος στα Program files που περιειχε το mtorrent. Αν εχουν μεινει καταλοιπα, διεγραψε τα μαζι με τον εναπομειναντα φακελο.
Τρεξε και ενα malwarebytes anti malware για ψυχολογικους λογους.