Πρασίνισε?εγω σε ενα asus x470 pro,αλλαξα την ρυθμιση του tpm στο bios και τωρα το εργαλειο πρασινισε!!![]()
εννοω οτι το check tool μου εδειξε πληρης συμβατοτητα!Πρασίνισε?
Για ριξε λινκ για custom installΔεν χρειάζεται. Υπάρχει ήδη ο τρόπος να το αποφύγεις με custom install. Στην χειρότερη, περιμένεις λίγους μήνες και το αγοράζεις όταν βγουν τα 11, σε κανονική τιμή.
να' σαι σίγουρος όtι θα βάλουν νερό στο κρασί τους, ήδη διαβάζω εδώ ότι θα είναι εφικτή η εγκατάστασή τους και σε παλιότερο συστήματα χωρίς περιορισμούς και προδιαγραφέςσε 6ετιας υπολογιστή έγινε έλεγχος και έβγαλε αποτέλεσμα ότι δεν τα υποστηρίζει.(i7, 16gb ram)....δεν θα σκάσω ιδιαίτερα. Πάμε μέχρι τουλάχιστον το 2025 με τα 10αρια και βλέπουμε. Δεν πρόκειται αυτή τη στιγμή να δώσω λεφτά για νέα μητρική cpu και ram.
Για να δούμε, εμένα στο Dell 5ετίας που έχω το tool με "έκοψε" στον επεξεργαστή (Intel i7 στα 2,5 GHz), ενώ το TPM μπορεί να "σηκώσει" την αναβάθμιση και όλες οι άλλες μίνιμουμ προϋποθέσες πληρούνται.να' σαι σίγουρος όtι θα βάλουν νερό στο κρασί τους, ήδη διαβάζω εδώ ότι θα είναι εφικτή η εγκατάστασή τους και σε παλιότερο συστήματα χωρίς περιορισμούς και προδιαγραφές
δυστυχώς χρειάζεσαι ακόμη ένα βήμαΛοιπον το προβλημα δεν ειναι μονο το να κανεις ENABLE TPM εγω το εκανα και δεν μπουταρει γιατι εχω τον δισκο σε legacy mode και πρεπει να γινει uefi και εκει ερχονται τα μεγαλα προβληματα οτι πρεπει με DOS COMMANDS να κανεις convert τον δισκο.Αστα απλως δεν το κανεις.Rip WINDOWS 11 ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.