Δεν ανοίγει, ή πρέπει να το ανοίξω εγώ;Κατέβασέ το από το MICROSOFT STORE. Δωρεάν είναι
Δεν ανοίγει, ή πρέπει να το ανοίξω εγώ;Κατέβασέ το από το MICROSOFT STORE. Δωρεάν είναι
δεν είπα αυτό, εννοείς να ψαχθώ από εκεί;Τι δεν ανοίγει; το MS Store ή το Outlook;
Σπίτι είμαι με 10, δουλειά με 11, αυτό και αν δεν είναι σοκ, τα 11, ακόμα δεν τα έχω συνηθίσει, είμαι περισσότερο φαν της σταθερότητας, στου μικρού το φορητό που αγόρασα, ενώ έβαλα κανονικά το office δεν μπορώ να δω - βρω το ΜS office Outlook, έχει τα 11.
Είναι αυτό, καμιά ιδέα;
Μάλλον αυτή πρέπει να έβαλα, αυτόν δεν το χαλάει διότι παίζει με gmail, εγώ έφαγα κόλημα...Εαν αγόρασες τα office 2024, one off δεν έχουν μεσα outlook.
Υπαρχει και μια δωρεάν εφαρμογή της microsoft αλλα δεν εχει καμμια σχέση με το κανονικό Outlook.
Τελικά δεν κρατήθηκα και έκανα εγκατάσταση της 25Η2 το ΣΚ που πέρασε.Σε εμένα δεν έχει γίνει detectable rollout καν
Καλύτερα να μην βιαστείς αν αληθεύουν οι πρώτες αναφορές για θεματάκια.
Μπορείς να κάνεις pause τα updates έως και 5 εβδομάδες μέσα από τα settings που έχει στο WIndows Update section.
Πάντως εμένα δεν μου εγκαθιστά την 24Η2, γιατί το σύστημά μου δεν είναι συμβατό με Windows 11!
okΓια το πρώτο δεν μπορώ να απαντήσω, για το δεύτερο φρόντισε στις συσκευές που χρησιμοποιείς και δεν είναι προσωπικές σου να κάνεις log out και κατάργηση των λογαριασμών από τις συσκευές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.