Είναι σωστό,να μην μπερδεύεται το έργο ενός καλλιτέχνη με την σεξουαλική ζωή του.
Είναι επίσης σωστό,ότι άν η ομοφυλοφιλία είναι θέμα επιλογής,η παιδοφιλία ασφαλώς και δεν είναι το ίδιο.Καθόλου το ίδιο.Πρόκειται για διαστροφή και παρανομία του χειρίστου είδους.
Μπορεί κάλιστα κάποιος να εκτιμά το έργο του,αλλά όχι και την πλευρά του αυτή.Δεν καταλαβαίνω,γιατί πρόκειται για φαρισαϊσμό μια τέτοια στάση.Οσο καταδικάζεις την εκμετάλευση της παιδικής εργασίας,άλλο τόσο και πολύ περισσότερο καταδικάζεις και την παιδοφιλία.
Ναι Διονύση μου αλλα εδώ έχουμε ξεφύγει. Ενα γεγονός που σήμερα αναπαράγεται από όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, όταν ποστάρεται στη Μουσική κατηγορία κατηγορείται για "πρωϊνάδικο" και Espresso και εξοβελίζεται με συνοπτικές διαδικασίες αφού η Κατηγορία της Μουσικής (κατά τους υπεύθυνους) ασχολείται μόνο με αυτή καθεαυτή τη μουσική και τίποτε άλλο.
Κατσε βρε τωρα. Αν δηλαδη ο ταδε σχεδιαστης ηχειων (high end) κατηγορηθει για κατι ειναι θεμα για το "Γενικα περι δικαναλου ηχου";
Ναι Διονύση μου αλλα εδώ έχουμε ξεφύγει. Ενα γεγονός που σήμερα αναπαράγεται από όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, όταν ποστάρεται στη Μουσική κατηγορία κατηγορείται για "πρωϊνάδικο" και Espresso και εξοβελίζεται με συνοπτικές διαδικασίες αφού η Κατηγορία της Μουσικής (κατά τους υπεύθυνους) ασχολείται μόνο με αυτή καθεαυτή τη μουσική και τίποτε άλλο.
Θα μπορούσα να διαμαρτυρηθώ ότι μεταφέρεται στην κατηγορία της οποίας είμαι συντονιστής ένα θέμα που είναι "καυτή πατάτα" αλλά η θέση του καλώς ή κακώς είναι έδώ.
αν το έργο παίρνει -σχεδόν σίγουρα- τροφή απο την διαστροφή τότε την καταδικάζεις.
δηλαδή δεν κατἀλαβα,
ελέω της τέχνης ας καούν και μερικές παιδικές ψυχούλες..;
όπως λέμε, ας πάει και το παλιάμπελο ένα πράμα!
Φιλε Διονυση το θεμα δεν ειναι αν καταδικαζεις τη συγκεκριμμενη διαστροφη. Το θεμα ειναι αν καταδικαζεις ολο το εργο λογω αυτης.
Θα το κοιτάξουμε το θέμα Πάνο.
Έχω την ίδια ένσταση.
Ίσως δεν ήμουν κατανοητός φίλε Jim, εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τη μεταφορά του θέματος.
Εγραψα όχι...Ετερον-εκάτερον.
δεν έχω καταλάβει πιό είναι το θέμα που συζητάμε εδώ...
Αν η παιδεραστία, ή η όποια άλλη παράνομη/ανήθικη συμπεριφορά μπορεί να παραγραφεί ή να δικαιολογηθεί απο το μέθεγος του έργου (καλλιτεχνικού, πολιτικού κλπ) του δράστη?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.