Πολυ σωστα τα λες ,στο κομματι που εχω BOLD βεβαια εχω καποιες ενστασεις εαν μου επιτρεπεις η πρωτη ειναι στο οτι η σειρα δεν ειναι σωστη ,το σωστο ειναι ετσι
Whatever... Δεν δίνω περισσότερο βάρος στο πρώτο ή στο δεύτερο σκέλος της πρότασής μου. Εμένα ούτε το ένα μου αρέσει ούτε το άλλο...
Αν πω δηλαδή "Δεν μου αρέσουν οι μπάμιες και τα ρεβίθια" δε σημαίνει ότι τα ρεβίθια μου αρέσουν περισσότερο από τις μπάμιες...
γνωριζω βεβαια οτι η προθεση της Διαχειρισης δεν ειναι να προστατευσει τα μελη αυτα ,προθεση της ειναι η ομαλη ροη του νηματος .
Ο ρόλος της διαχείρισης (συγκεκριμένα των συντονιστών, απλά έχουν μπερδευτεί οι όροι κάπως) είναι να διαγράφουν τυχών μηνύματα που παραβαίνουν τους κανόνες του forum ή ακόμη και την αισθητική του.
Για αυτό το λόγο ονομάζονται "Συντονιστές" γιατί προσπαθούν με τα μέσα που έχουν να συντονίσουν μία συζήτηση και να την κρατήσουν μέσα στα στενά όρια των κανόνων.
Κανόνων που δεν έχει βάλει κάποιος επειδή έτσι ξύπνησε εκείνη την ημέρα αλλά κανόνων που προφυλάσσουν νομικά το forum (δεν νομίζω να χαρεί κάποιος χρήστης αν βρεθούν οι δίσκοι του server στο γραφείο κάποιου εισαγγελέα) και κανόνων που έχουν βάλει οι ίδιοι οι χρήστες.
Όταν π.χ. το 90% των χρηστών γκρινιάζει για τα greeklish, τι πιο δημοκρατικό από το να απαγορευτούν από ένα forum άσχετα αν δεν εκθέτει νομικά το ΔΣ του;
Και ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, το συγκεκριμένο θέμα είναι μία καυτή πατάτα για οποιοδήποτε forum σέβεται κάποιους λογικούς κανονισμούς.