Μικρές συμβουλές και κόλπα για τα μαστορέματα.

Re: Απάντηση: Μικρές συμβουλές και κόλπα για τα μαστορέματα.

Αν μπορέσουμε να βρούμε το σπρέυ που διαλύει την μούχλα (χωρίς να διαλύει τα πάντα) δεν χρειάζεται τρίψιμο. Πολύ βλακεία μου που δεν είχα κρατήσει κάπου την ονομασία του.

Και ακόμα, αυτό το durostic σε τι απόχρωση είναι. Γιατί εμένα το μπάνιο είναι χρωματιστό.

Α

Και ακόμα, αυτό το durostic σε τι απόχρωση είναι. Γιατί εμένα το μπάνιο είναι χρωματιστό.

αυτό δεν είναι πρόβλημα, διότι το χρώμα φτιάχνεται...

Αν μπορέσουμε να βρούμε το σπρέυ που διαλύει την μούχλα (χωρίς να διαλύει τα πάντα) δεν χρειάζεται τρίψιμο. Πολύ βλακεία μου που δεν είχα κρατήσει κάπου την ονομασία του.

Δοκιμασες με τα καθαριστικα αλατων μπανιου 3-σε-1? Εμεις αφηνουμε τον αφρο 10 λεπτα και μετα με το πρασινο σφουγγαρι

Νικο και το λιντλ βγαζει κατα καιρους!

Λοιπόν για τους αρμούς αλλά και τα πλακάκια χρησιμοποίησα έναν αρχαίο ατμοκαθαριστη που είχε κάπου ξεχασμένο η μάνα μου και ένα βουρτσακι με ναυλον τρίχες. Το αποτέλεσμα απίστευτο. Βέβαια το βουρτσακι πηγε για πέταμα αλλά μικρό το κακο. Δεν το δοκίμασα στο ταβάνι και γιατί τα είχα παίξει από το σηκω-κάτσε και γιατί στο τέλος ξεχάστηκα.

Όπως και να έχει ακόμα το ψάχνω για το ταβάνι, μήπως και βρω μια μόνιμη λύση . Θα ενημερώσω

Ευχαριστώ όλους τους συνδαιτημονες για τις ιδέες. Το durostic του tsif φαίνεται καλή λύση και για άλλα θέματα.

μια ερωτηση...
μου εχει ξεκολλησει ενα κομματι απο την γυρω φασσα ενος συρταριου μελαμινης.
Αυτη που κολλα με το σιδερο.
ξεκολλησε για δευτερη φορα, οποτε ελω να κανω κατι καλυτερο απο το να βαλω ξανα σιδερο.

Τι κολπα υπαρχουν? νεα κολλα, ασπρη ξυλλοκολα ή να παω κατευθειαν στην εποξικη 2 συστατικων?

"Αγρίεψε" λίγο την μέσα μεριά της ταινίας και ξυλόκολλα. Σε φάση που μου έχει τύχει στο εξοχικό και δεν είχα ξυλόκολλα, είχα χρησιμοποιήσει βενζινόκολα με τα ίδια αποτελέσματα.

εχω βάλει σε 2 γραφεία που εχω φτιάξει , στο πρώτο και εμένα μου ξεκόλλαγε

στο δεύτερο με λίγο ξύρισμα με φαλτσέτα (Στη γωνία δηλαδή ) ως τώρα δεν εχει ξεκολλήσει (1 χρόνος περασε)
και γενικά λόγο οτι είναι γραφείο υπάρχει επαφή

οποτε αν δεν υπαρχει δυνατοτηατ να ξανακολλησει το ιδιο, παμε στην εποξικη

Δεν χρειαζεται εποξικη εκτός και την έχεις καβάτζα. Ξυλόκολλα ή βενζινόκολα θα σου κάνει δουλειά...

μιας και είπατε για εποξική.

Θέλω να κολλήσω ενα πιαστράκι πλαστικό 1 χ 1 CM που έσπασε.

Διαβασα οτι η καλύτερη κόλλα ειναι η εποξική για πλαστικά .. Για την ακρίβεια προτείνουν αυτή http://www.amazon.com/gp/product/B0...rd_t=36701&pf_rd_p=2079475242&pf_rd_i=desktop

Η δυσκολία ειναι οτι το πιαστράκι αφου κοληθει πρέπει να κουμπώσει σε καπάκι οπότε θα δεχτεί πίεση. Οπότε πρέπει να κόλλησει πολύ δυνατά.

Με κόλλα στιγμής δεν τα καταφέρνω. Κόλλα γενική για πλαστικά τα ίδια χάλια.

Αυτο λες αδερφε..??

M1012099.jpg

Ναι, της ΤΙΤΑΝ είναι (Σμυρνιόπουλος) αλλά το δικό μου (σε δοχείο λίτρου) έχει διαφορετική ετικέτα.
Τηλεφωνώντας στην εταιρεία θα σου πουν το κοντινότεροκατάστημα.