zilmer κανε λιγο υπομονη να δουμε και σε τι τιμες θα παιζουν,
θα βγουν και mini-itx σιγουρα.
εχετε σκοπό να γινετε ολοι Linuxαδες και ψαχνετε τις nvidia? :BDBDG54:
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές φίλε μου!Για φορητό media playback, ένα media player... Δεν έχει νόημα να κουβαλάς ολόκληρο πισί. Ενα pico, ένα live ή ένα himedia 600A ή ένα mede8er 400X κλπ, θα σου κάνουν αυτό που θες πιο εύκολα και φυσικά πιο φτηνά.
Οι bulldozer διάβαζα ότι μάλλον πάνε πίσω, Σεπτέμβρη, και σε ποσότητες ακόμα αργότερα. Ισως έχουν θέματα ακόμα (θερμοκρασιών που δεν αφήνει την AMD να σηκώσει συχνότητες μέχρι εκεί που θέλει).
Οι Llano όμως σύντομα... σε κανά μήνα νομίζω. Επιδόσεις ακόμα άγνωστο. Μόνο κάτι demo video της AMD αλλά σε θέματα που είχαν να κάνουν με video αναπαραγωγή και επεξεργασία, φαίνονταν πολύ καλύτεροι από sandybridge με τις ενσωματωμένες intel HD.
ΤΙ ΛΕΣ ? Καλη ιδέα ή οχι ? :grandpa:
τα εχω δει , και τις 18 σελιδες , αλλα πουθενα απο οτι ειδα δεν αναφερεται ξεκαθαρα αν περναει ηχο HD.Γιατι κακα τα ψεματα , με ενα ΤΜΤ χαλαρα βλεπει μια ταινια (και powerdvd 11).Αλλα ετσι και αλλιως και το ΧΒMC θα περασει συντομα bitstreaming
Ο τηλεχειρισμος μέσω iPad και xbmc απλά υπέροχος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.