Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μικρο-αθορυβο+να τα κανει ολα!
Τα ίδια πιστεύω και εγώ. Τουλάχιστον μέχρι τους Llano... (αν βγουν και αυτοί βέβαια σε mini itx, κανείς δεν ξέρει, αλλά η λογική λέει "γιατί όχι")
Καλή επιλογή για την πρώτη περίπτωση δείχνει να είναι ο core i3 2100T με μόλις 35W TDP, όπου το σύστημα θα είναι εύκολο να γίνει σχεδόν αθόρυβο αφού με τόσο μικρή κατανάλωση, και η εκλυόμενη θερμότητα θα είναι πολύ μικρή.
Μικρό αθόρυβο και να τα κάνει όλα, το μυαλό μου πάει μόνο σε mini-itx με Intel Core i3 ή i5 και με δυνατότητα να πέρνει εξωτερική κάρτα γραφικών.
Βέβαια μιλάμε για σχεδόν αθόρυβο PC αφού στην καλύτερη θα έχει έναν 12" ανεμιστήρα.
Τώρα αν πάμε σε λύση m-atx τότε αυξάνονται οι επιλογές αλλά σίγουρα μεγαλώνουμε σε μέγεθος.
Τα ίδια πιστεύω και εγώ. Τουλάχιστον μέχρι τους Llano... (αν βγουν και αυτοί βέβαια σε mini itx, κανείς δεν ξέρει, αλλά η λογική λέει "γιατί όχι")
Καλή επιλογή για την πρώτη περίπτωση δείχνει να είναι ο core i3 2100T με μόλις 35W TDP, όπου το σύστημα θα είναι εύκολο να γίνει σχεδόν αθόρυβο αφού με τόσο μικρή κατανάλωση, και η εκλυόμενη θερμότητα θα είναι πολύ μικρή.