Μικρο-αθορυβο+να τα κανει ολα!

Re: Απάντηση: Μικρο-αθορυβο+να τα κανει ολα!

υγ. ασχετο: δοκίμασα το android XBMC remote... και έπαθα ζημιά!!!! :party:
βλεπω να με παιρνει η κατω βολτα στα εξοδα :p

Το remote πάντως είναι απαραίτητο!
Είτε iPad είτε smartphone είτε τηλεκοντρολ του 5 απο το eBay
Είναι το κερασάκι στην τούρτα!

εχω βρει την Gigabyte GA-E350N + Asrock .H διαφορα της μιας απο την αλλη ειναι οτι η πρωτη εχει usb3 , αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν υποστηριζει η δευτερη 1333 σε μνημη. Το διλλημα υπαρχει γιατι εχουν 30 ερω διαφορα , οσο κανει ο τηλεχειρισμος δηλαδη.Αν το δει κανεις γρηγορα , ας πει την γνωμη του γιατι φευγω σε λιγο να παω να τα παρω :D

Παρότι και εγώ προτείνω σε όσους ρωτάνε τα hardware κομμάτια που εχουν τα λιγότερα θέματα (και όχι intel γραφικά π.χ.), στο δικό μου σπίτι το προβόλι (epson tw600) υποστηρίζει μόνο 50/60... Αυτό το configuration με τον 2100Τ είναι για εμένα π.χ. καλή επιλογή, αφού λογικά, δεν θα μου κάνει διαφορά από την nvidia που έχω τώρα... πάλι στα 60Ηz θα βλέπω, αναγκαστικά. Με Η67 βέβαια.

υγ. ασχετο: δοκίμασα το android XBMC remote... και έπαθα ζημιά!!!! :party:

Θα σου κάνει διαφορά, διότι με ενεργοποιημένο το Adjust refresh frame rate...θα σου μετατρέπει τις ταινίες (23,976) σε 60hz και θα έχεις ομαλή εικόνα. Στην περίπτωση Intel απλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αλλά ρε lykman πάρτο όπως και εγώ, φάτο κάνα μήνα και αν δεν σε ενοχλεί τότε είσαι ευτυχισμένος.

Απάντηση: Re: Μικρο-αθορυβο+να τα κανει ολα!

εχω βρει την Gigabyte GA-E350N + Asrock .H διαφορα της μιας απο την αλλη ειναι οτι η πρωτη εχει usb3 , αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν υποστηριζει η δευτερη 1333 σε μνημη. Το διλλημα υπαρχει γιατι εχουν 30 ερω διαφορα , οσο κανει ο τηλεχειρισμος δηλαδη.Αν το δει κανεις γρηγορα , ας πει την γνωμη του γιατι φευγω σε λιγο να παω να τα παρω :D

Ούτε η Gigabyte υποστηρίζει 1333, παρά μόνο σε επίπεδο Overclocking απ' το 1066. Το USB3 το έχω και εγώ, αλλά είναι άχρηστο ως HTPC. Οι Asrock είναι καλές μητρικές, βέβαια οι Gigabyte πάντα είναι πιο ποιοτικές.

Εγώ ψηφίζω ASROCK. Κράτα λεφτά για SSD :laugh:

βλεπω να με παιρνει η κατω βολτα στα εξοδα :p

Μπα, αυτό είναι το μόνο τσάμπα, προγραμματάκι δωρεάν είναι για smartphones (εγώ το δοκίμασα σε android).

Το remote πάντως είναι απαραίτητο!
Είτε iPad είτε smartphone είτε τηλεκοντρολ του 5 απο το eBay
Είναι το κερασάκι στην τούρτα!

Αλλο πράγμα να βλέπεις τις ταινίες (εξώφυλλα) στο τηλέφωνο! Τηλεκοντρόλ έχω καιρό τώρα (και ασύρματο πληκτρολόγιο) για να το χειρίζομαι από μακριά, αλλά να βλέπω movie poster, υπόθεση, ηθοποιούς, συντελεστές κλπ στο τηλέφωνο... ήταν απρόσμενο!!! :grinning-smiley-043

Για την gigabyte είχαμε διαβάσει άσχημα πράγματα για την κατανάλωση. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Asrock υπάρχει το "/usb3" μοντέλο και με usb3... Μνήμες δεν ξέρω χρονισμούς, αλλά δεν νομίζω ότι έχει νόημα... single channel, επεξεργαστής ψόφιος...

Θα σου κάνει διαφορά, διότι με ενεργοποιημένο το Adjust refresh frame rate...θα σου μετατρέπει τις ταινίες (23,976) σε 60hz και θα έχεις ομαλή εικόνα. Στην περίπτωση Intel απλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αλλά ρε lykman πάρτο όπως και εγώ, φάτο κάνα μήνα και αν δεν σε ενοχλεί τότε είσαι ευτυχισμένος.

Καλά, πολλά σκέφτομαι, αλλά θα έπρεπε να είχα σπόνσορα για να μπορώ να δοκιμάζω όλα αυτά που μου περνάνε κατά καιρούς από το μυαλό... -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μικρο-αθορυβο+να τα κανει ολα!

πω πω...μου εκοψες ολη την χαρα...

ε ρε συ αφού τα έχουμε πει... για htpc είναι μια χαρά, δες εντυπώσεις και στο άλλο θέμα σε πραγματικές συνθήκες χρήσης. Για τα υπόλοιπα, είναι απλά λίγο πιο γρήγορος από ΑΤΟΜ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μικρο-αθορυβο+να τα κανει ολα!

ε ρε συ αφού τα έχουμε πει... για htpc είναι μια χαρά, δες εντυπώσεις και στο άλλο θέμα σε πραγματικές συνθήκες χρήσης. Για τα υπόλοιπα, είναι απλά λίγο πιο γρήγορος από ΑΤΟΜ...
ναι ρε συ πλακα κανω :p .Εχω εναλλακτικη λυση στο γραφειο μου , που αν μου την δωσει το βαζω στην τηλεοραση και θα ουρλιαξει (εφοσον βαλω μεγαλη καρτα).Προς το παρων μόνο για Htpc αυτο το συστημα.

Το να ψαξεις κανεις στη Ελλαδα να βρει το ir microsoft ειναι σαν να ψαχνει ρεζους 0 αρνητικο αιμαδοτη !!

αν παραγγειλει κανενας απο το Γερμανικο site , να μου το πει και μενα να παρω κατι , και να <βοηθησω> στα εξοδα αποστολης :D

Απάντηση: Re: Μικρο-αθορυβο+να τα κανει ολα!

αν παραγγειλει κανενας απο το Γερμανικο site , να μου το πει και μενα να παρω κατι , και να <βοηθησω> στα εξοδα αποστολης :D

Ξέρεις πόσα είναι τα έξοδα αποστολής? (φαντάζομαι λες για το hardwareversand.de)

λοιπον επειδη δεν μου καθοταν καλα , σημερα ανοιξα το τροφοδοτικο και το εκανα βιδες - ευτυχως το ανεμιστηρακι , ηταν με φισακι πανω σε μια πλακετα και δεν επαιρνε απευθεις ρευμα απο καλωδιο.Ετσι λοιπον , εβαλα ενα δικο μου...κατι σαν κοφτης στροφων που ειχα παρει απο το eshop και επεσαν δραματικα οι στροφες.
Στην ουσια δεν ακουγεται πλεον σχεδον καθολου , παρα μονο αν πας κοντα.
Στην πραξη , εχω καμμια 60αρια στον επεξεργαστη και 55 στην μητρικη...την βγαζω καθαρη ή ειναι πολλα?

Ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού υπάρχει εκεί για να ψύχει πρωταρχικά το ίδιο το τροφοδοτικό.

Στην περίπτωση του συγκεκριμένου κουτιού, εκτελεί και χρέη ανεμιστήρα κουτιού.

Λες ότι τώρα που του χαμήλωσες τις στροφές, μετράς χ βαθμούς στον επεξεργαστή και ψ στην motherboard.

Εγώ λέω ότι δεν μετράς όμως τι γίνεται μέσα στο τροφοδοτικό..

Αν ο αέρας στο εσωτερικό του κουτιού είναι κοντά στους 50 βαθμούς, αυτός ο ίδιος αέρας καλείται να ψύξει στη συνέχεια το τροφοδοτικό..

Αυτό μπορεί να μην συμβαίνει πλέον αποτελεσματικά.

Είχες μετρήσει καθόλου θερμοκρασίες πριν μειώσεις τις στροφές του ανεμιστήρα; Για να πάρουμε μια ιδέα..

ε ναι -περιπου 5 βαθμους διαφορα το πολυ
νταξ , δεν πειραζει - αν καει θα αναβαθμιστουμε :p