Μικρό πετρελαιοκίνητο....

Re: Μικρο πετρελαιοκινητο....

Μόλις παρέλαβα!!!!!!!!!!!!!!!!

:BDGBGDB55:

Καλοτάξιδο Κλέαρχε !!!!

Καλοτάξιδο!!!!

Να το ασημώσω κιόλας
draxmh.jpg

Πολλα και ΑΣΦΑΛΗ χιλιομετρα Κλεαρχε

Μακρια τα κακα τα ματια !!

Σας ευχαριστώ πολύ!!!!

Είμαι με ένα χαμόγελο όλη μέρα!!!

Απάντηση: Re: Μικρο πετρελαιοκινητο....

Διαβάζω στο νήμα -κι αν έχω καταλάβει και καλά- ότι μια χοντρή ζημιά που μπορεί να τύχει είναι η αντλία πετρελαίου και ρωτώ... σ' έναν κινητήρα της κατηγορίας που συζητάμε πόσο μπορεί να στοιχίζει μια αντλία?

Η αντλια στα πετρελαιοκινητα ειναι το παν.Δυο πραγματα ειναι που μπορει να εχουν προβλημα,αντλια και βουλωμενα μπεκ

Χθες κάρφωσα μια πρόκα στον μπροστά αριστερό τροχό!!!

Δεν υπάρχει 7 χρόνια οδηγώ, δεν μου έχει τύχει τίποτα ούτε καν λάστιχο... και αυτό δεν έκλεισε εβδομάδα....

15 λεπτά υπόθεση σε ένα βουλκανιζατερ και όλα καλά!

Last edited:

Πταισματα, για το κακο το ματι ηταν.

Απο καταναλωση πως τα πας, ποσα χλμ εχεις κανει ?

Χθες κάρφωσα μια πρόκα στον μπροστά αριστερό τροχό!!!

Δεν υπάρχει 7 χρόνια οδηγώ, δεν μου έχει τύχει τίποτα ούτε καν λάστιχο... και αυτό δεν έκλεισε εβδομάδα....

15 λεπτά υπόθεση σε ένα βουλκανιζατερ και όλα καλά!

Άσε τα σάπια, πήρες χαμπάρι την καινούργια οδική βοήθεια και αμέσως πρόκα...
%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25BB%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25AE+%25CE%25BB%25CE%25AC%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B9%25CF%2587%25CE%25BF%25CF%2585+3.jpg

Άσε τα σάπια, πήρες χαμπάρι την καινούργια οδική βοήθεια και αμέσως πρόκα...
%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25BB%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25AE+%25CE%25BB%25CE%25AC%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B9%25CF%2587%25CE%25BF%25CF%2585+3.jpg

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

:grinning-smiley-043

που τέτοια τύχη!!!!

Πταισματα, για το κακο το ματι ηταν.

Απο καταναλωση πως τα πας, ποσα χλμ εχεις κανει ?

όταν έπεσε το πρώτο νταμάκι από τα 8 είχα κοντά 160 χλμ...

160 χλμ με 45/8 = 5,625 λίτρα

3,51 στα 100χλμ....

λάθος μου φαίνεται.... ο υπολογιστής δείχνει 4,4 αλλά δεν ξέρω ακόμα πως δουλεύει.... δηλαδή αν μετράει το τελευταίο ταξίδι; από τον τελευταίο μηδενισμό.... πρέπει να το ψάξω....

στα vag θεωρητικά μετράει 100 ώρες ταξιδιού (ο β') εκτός αν το μηδενίσεις. Ο α' μετράει από το ξεκίνημα της μέρας και μηδενίζει αν ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο 2 ή 3 ώρες (δεν θυμάμαι).

Φουλαρισμα και μηδενισμα στον χιλιομετρητη. Όταν πας να το ξαναφουλαρεις, διαιρεις τα λίτρα που έγραψε η αντλία με τα χιλιόμετρα που δειχνει ότι έκανες Απο το προηγούμενο φουλαρισμα. Αν δεν κλέβει η αντλία, είναι ο καλύτερος τρόπος να υπολογίζεις την κατανάλωση.

+1 για το φουλαρισμα.

Στο megane αυτό που μετράει σαν μέση κατανάλωση συμπίπτει με το αποτέλεσμα της διαίρεσης, στο focus τα νούμερα που δίνει είναι 10-15% παραπάνω από τα πραγματικά.

Τελικά θα μπω κι εγώ στο club των πετρελαιοκίνητων... Μπήκε και η παραγγελία για ένα C3 1.4 e-HDI BMP STT... που ελπίζω να το έχω μέσα στον Ιούλιο, αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα το πληρώσουμε με ευρώ ή δραχμές... :BDGBGDB55:

Μήπως κάποιο μέλος έχει αντίστοιχο μοντέλο...? Μ' ενδιαφέρει να μάθω τις πραγματικές καταναλώσεις του αλλά και τι προβλήματα αντιμετωπίζουν...

Last edited:

Welcome to the club!!!

Άντε με το καλό!