Εχει να κανει ΠΟΛΥ με το πως το οδηγας Μπαμπη.
Το δικο μου (S60 Τ3 βενζινη) δινει 6,6 L/100 και μεχρι τωρα ειμαι στα 9.
Βεβαια δεν πληρωνω βενζινη και δεν με νοιαζει αλλα εχω προσπαθησει να κανω διαδρομη με καταναλωση 6 και πραγματικα γινεται.
Δε νομίζω... :grandpa:
Ρε συ... πάλι θα τα λέμε.
Αυτό που θα αντικαταστήσει το Mini θα είναι ένα μικρό, το πολύ 1.5, και οπωσδήποτε πετρέλαιο.
Αυτό που θα αντικαταστήσει το Land Cruiser θα είναι (σχετικά) μεγάλο για να μπορεί να τραβάει/ρίχνει/βγάζει το φουσκωτό και εννοείται πετρέλαιο.
Αυτό που μου έβαλες τι είναι; Μικρό δεν είναι, μεγάλο δεν είναι τί είναι; Κάτι ενδιάμεσο που δεν κάνει για τίποτε;
Σαν τη γοργόνα, ούτε για κρεβάτι ούτε για τηγάνι !![]()
Αν το φουσκωτο δεν ειναι 12 μετρα με καμπινα και 500 αλογα εσω/εξω, και ενα Jimni μπορεί να το τραβάει/ρίχνει/βγάζει ...
Ήθελα να σου πώ οτι μάλλον οτι δεν είχες ποτέ φουσκωτό αλλά δεν στο λέω για να μην σε προσβάλω...![]()
Ήθελα να σου πώ οτι μάλλον οτι δεν είχες ποτέ φουσκωτό αλλά δεν στο λέω για να μην σε προσβάλω...![]()
Άκου τον Ντίνο Στρατηγέ μου, το έχει μελετήσει το θέμα.
mini cooper κι εσυ.. τίποτα χειρότερο δεν βρήκες? :icon15:
Στο βαλε / βγαλε με τα κοντά, το τζιμνυ μαλλον θα ναι μια χαρα.
Στο τραβα είναι το θεμα....Σε μια κατηφορούλα θα σε παιρνει και θα σε σηκώνει φοβάμαι (εδώ και με το 5θυρο Vitara ψιλοτρέμω στις κατηφόρες)
Σημειωσε, οτι τα μικρα πετρελαιοκινητα υποφερουν μεσα στην πολη....
Γιατί; Νόμιζα ότι ειδικά τα μικρά diesel είναι ιδανικά για την πόλη...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.