Μικρο ξεκινημα

Αποκλείεται να φταίει ο δέκτης. Σάρωσε την παρακάτω συχνότητα: 11970, pol: H, s.r.: 17900, fec: 5/6.

ΟΚ, μολις παω σπιτι θα τη σαρωσω και θα σου πω. Αν και δεν βλεπω να κανει και τιποτα...ας το ελπισουμε! Thanks :2thumb22sup:

Επι την ευκαιρια...μιας και μιλαμε για σαρωσεις. Μερικες φορες, βαζω καποιες συχνοτητες και ενω παταω σαρωση, δεν μου κανει τιποτα. Τι γινεται? Φταινε οι συχνοτητες ή ο δεκτης?

Επι την ευκαιρια...μιας και μιλαμε για σαρωσεις. Μερικες φορες, βαζω καποιες συχνοτητες και ενω παταω σαρωση, δεν μου κανει τιποτα. Τι γινεται? Φταινε οι συχνοτητες ή ο δεκτης?
Μόλις μπορέσεις, γράψε μας για παράδειγμα κάποιες συχνότητες. Ο δέκτης πάντως δε νομίζω να έχει σχέση.

Ωωωωωω....Τη σαρωσε επιτελους!!!!!!!!!!!!!! Και το επιασε! Ναι, εχεις δικιο, μονο το discovery ειναι ελευθερο κι αυτο ειναι στα τουρκικα.
Γιατι ομως πρεπει να μπω και να βγω απο το μενου 2-3 φορες, να προσθετω συνεχεια τη συχνοτητα που θελω μεχρι να τη σαρωσει τελικα???

Γιατι ομως πρεπει να μπω και να βγω απο το μενου 2-3 φορες, να προσθετω συνεχεια τη συχνοτητα που θελω μεχρι να τη σαρωσει τελικα???
Για κοίτα λίγο στη λίστα με τους αναμεταδότες του turksat μήπως υπάρχει ήδη η συχνότητα με άλλο ενδεχομένως symbol rate.

Οχι, δεν υπαρχει, το ειχα κοιταξει αυτο.
Αλλο παραδειγμα...το MTV ειναι στην 11984 Η 4000 και παλι αυτο δεν μπορει να το σαρωσει!!! Κι εσας ετσι γινεται?

Κατεβαίνει κανονικά. Ξαναπροσπάθησε!

Οριστε η φωτογραφια παρακατω για να καταλαβεις. Εχω περασει τη συχνοτητα του τουρκικου MTV. Παταω "ΟΚ" για να κανω σαρωση και δεν κανει τιποτα!!!!!
Τι κανω λαθος?????

Attachments

• turksat_mtv.jpg
    turksat_mtv.jpg
    84.6 KB · Views: 22
Οριστε η φωτογραφια παρακατω για να καταλαβεις. Εχω περασει τη συχνοτητα του τουρκικου MTV. Παταω "ΟΚ" για να κανω σαρωση και δεν κανει τιποτα!!!!!
Τι κανω λαθος?????
Για βάλε network search "no".

Αφού αντιμετωπίζεις μικρά και μεγάλα προβλήματα, τον πακετάρεις και πηγαίνεις εκεί που τον πήρες. Ζήτα αλλαγή με κάποιον άλλο.

Με την αναβαθμιση του δεκτη χθες, λυθηκαν τα προβληματα που κολλουσε και δεν μπορουσα να σκαναρω καποιες συχνοτητες. Οποτε προς το παρον ειμαστε καλα. Το MTV δεν το κατεβαζει, γιατι δεν βρισκει σημα...αλλα ειναι το μοναδικο που δεν κατεβαζει. Εεεεε, δεν θα σκασουμε κιολας! :p
Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι με βλεπω πολυ συντομα για καινουριο δεκτη με περισσοτερες δυνατοτητες!!!

Λοιπον, νεωτερα!!!
Δανειστηκα ενα δεκτη απο τον ξαδερφο μου (Commander 5000IR) και κατεβασε με τη πρωτη και με full σημα το MTV!!! Οποτε το προβλημα τελικα το εχει ο δεκτης του Neco κι οχι κατι αλλο.