Μικρός λαμπάτος ενισχυτής.

Re: Απάντηση: Μικρός λαμπάτος ενισχυτής.

Μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να φτιάξω και έναν μικρο ενισχυτή για την δουλειά μου.Θέλω να τον οδηγήσω από την κάρτα ήχου του υπολογιστή.Αυτό θα μου κάνει την δουλειά μου;Θα οδηγήσει τα fostex fe83e.
http://www.jogis-roehrenbude.de/Leserbriefe/Stefan-Gloeden-ECL86-Amp/The_Small.htm

Συμφωνώ με τον Morfea. ΜΗΝ βάλεις μετ/τη από παλιό ραδιόφωνο, κάτω από τους 150 θα ακούς μόνο παραμόρφωση. Με 2 Hammond 125ESE θα είσαι εντάξει μέχρι τους 50, αφού έχεις και ανάδραση.
Στο λέω γιατί αφού είσαι Γερμανία, μπορεί να μπεις στον πειρασμό στο E-bay. Μπορεί να δώσεις μόνο 40 ευρώ για 2 π.χ από κανένα SABA, θα είναι όμως 40 Ευρώ ακριβότεροι απ' την πραγματική τους αξία.
Χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μικρός λαμπάτος ενισχυτής.

Συμφωνώ με τον Morfea. ΜΗΝ βάλεις μετ/τη από παλιό ραδιόφωνο, κάτω από τους 150 θα ακούς μόνο παραμόρφωση. Με 2 Hammond 125ESE θα είσαι εντάξει μέχρι τους 50, αφού έχεις και ανάδραση.
Στο λέω γιατί αφού είσαι Γερμανία, μπορεί να μπεις στον πειρασμό στο E-bay. Μπορεί να δώσεις μόνο 40 ευρώ για 2 π.χ από κανένα SABA, θα είναι όμως 40 Ευρώ ακριβότεροι απ' την πραγματική τους αξία.
Χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος

Έχει Ξάνθη η Γερμανία;:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μικρός λαμπάτος ενισχυτής.

Έχει Ξάνθη η Γερμανία;:flipout:

Νικόλα, καλά, χαμένα τα έχω τελείως :FSGSFGS4:
Μπερδεύτηκα με άλλο μέλος. Ας όψεται το emmental ! Πάντως τους Hammond πάρτους.
Και όχι, δεν τα παίρνω από τον εισαγωγέα.

Περαστικά μου
Κωνσταντίνος

Εγω εχω κανει εναν μικρο γυρο στα 4w με λυχνιες ECL82 και για Μ/Σ εξοδου 230v/6v για 4Ω ηχειο και Μ/Σ τροφοδοσιας εναν μικρο 1/1 με ενα εξτρα τυλιγμα για 6.3v που το τυλιξα εγω.
Δουλευει καλα.
Μου κοστισε γυρο στα 100 ευρω αν φανταστεις οτι αγορασα τις λυχνιες 40ευρω.
Στο e-bay τις εχει ποιο φθηνες.

Απάντηση: Re: Μικρός λαμπάτος ενισχυτής.

Εγω εχω κανει εναν μικρο γυρο στα 4w με λυχνιες ECL82 και για Μ/Σ εξοδου 230v/6v για 4Ω ηχειο

Παιδιά αυτό που αντί για μετασχηματιστή εσόδου μπαίνει ένας απλός τροφοδοσίας, το έχω ακούσει και αλλού, στέκει όμως ή είναι λύση ανάγκης; Τι λένε οι ειδικοί σιδεράδες;

Re: Απάντηση: Re: Μικρός λαμπάτος ενισχυτής.

Παιδιά αυτό που αντί για μετασχηματιστή εσόδου μπαίνει ένας απλός τροφοδοσίας, το έχω ακούσει και αλλού, στέκει όμως ή είναι λύση ανάγκης; Τι λένε οι ειδικοί σιδεράδες;

Σιγουρα ειναι μια λυση αναγκης για μειωση κοστους.

Ελεγα για singe-ended γιατι οι Μ/Σ που ελεγα ειναι πολυ φθηνοι 4ευρω ο ενας και κανουν καλη δουλεια δοκιμασμενα.

Τελικά η αναζήτηση μικρού λαμπάτου τελικού έχει τελειώσει.Πηγαίνοντας εχθές
σε μεγάλο γνωστό super market δίπλα στα ελαιόλαδα και τα απορρυπαντικά είχε στο ράφι ραδιο-cd-mp3 με 35.5ευρώ μάρκας μπλε ουρανού.Τροφοδοτικό μικρό βρέθηκε (ευχαριστώ johzaf) και παίζει πολύ καλά με τα ηχεία full-range fostex fe83e.Εγινε ένα μικρό σύστημα για το εργαστήριο.

Τελικά η αναζήτηση μικρού λαμπάτου τελικού έχει τελειώσει.Πηγαίνοντας εχθές
σε μεγάλο γνωστό super market δίπλα στα ελαιόλαδα και τα απορρυπαντικά είχε στο ράφι ραδιο-cd-mp3 με 35.5ευρώ μάρκας μπλε ουρανού.Τροφοδοτικό μικρό βρέθηκε (ευχαριστώ johzaf) και παίζει πολύ καλά με τα ηχεία full-range fostex fe83e.Εγινε ένα μικρό σύστημα για το εργαστήριο.
Προβλέπω παλι πόλεμο μετά απο αυτή την είδηση, τρεχάτε να προλάβετε.