Κωνσταντίνος Τυροβολάς
AVClub Addicted Member
- 28 June 2006
- 2,941
Re: Απάντηση: Μικρός λαμπάτος ενισχυτής.
Συμφωνώ με τον Morfea. ΜΗΝ βάλεις μετ/τη από παλιό ραδιόφωνο, κάτω από τους 150 θα ακούς μόνο παραμόρφωση. Με 2 Hammond 125ESE θα είσαι εντάξει μέχρι τους 50, αφού έχεις και ανάδραση.
Στο λέω γιατί αφού είσαι Γερμανία, μπορεί να μπεις στον πειρασμό στο E-bay. Μπορεί να δώσεις μόνο 40 ευρώ για 2 π.χ από κανένα SABA, θα είναι όμως 40 Ευρώ ακριβότεροι απ' την πραγματική τους αξία.
Χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος
Μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να φτιάξω και έναν μικρο ενισχυτή για την δουλειά μου.Θέλω να τον οδηγήσω από την κάρτα ήχου του υπολογιστή.Αυτό θα μου κάνει την δουλειά μου;Θα οδηγήσει τα fostex fe83e.
http://www.jogis-roehrenbude.de/Leserbriefe/Stefan-Gloeden-ECL86-Amp/The_Small.htm
Συμφωνώ με τον Morfea. ΜΗΝ βάλεις μετ/τη από παλιό ραδιόφωνο, κάτω από τους 150 θα ακούς μόνο παραμόρφωση. Με 2 Hammond 125ESE θα είσαι εντάξει μέχρι τους 50, αφού έχεις και ανάδραση.
Στο λέω γιατί αφού είσαι Γερμανία, μπορεί να μπεις στον πειρασμό στο E-bay. Μπορεί να δώσεις μόνο 40 ευρώ για 2 π.χ από κανένα SABA, θα είναι όμως 40 Ευρώ ακριβότεροι απ' την πραγματική τους αξία.
Χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος