Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Re: Απάντηση: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Εγω δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ο καθενας δεν μπορει να εχει την αποψη του (και να μενει εκει το θεμα)!

Απο εκει και περα, ο καθενας βλεπει , διαβαζει, κρινει αυτα που διαβαζει και κραταει οτι πιστευει αξιοπιστο.

( Επισης δεν ειναι αναγκη καθε φορα να "πεταμε μπηχτες" ,για κατι που διαβασαμε και δεν μας αρεσε/δεν συνφωνουμε )

Αμε, ετσι ειναι.
Οσο για μας, τους αχρηστους με τον καταραχτη στα ματια, φωναζουμε κανα δυο φιλους, και αποφασιξουν εκεινοι για μας....-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλ

Αμε, ετσι ειναι.
Οσο για μας, τους αχρηστους με τον καταραχτη στα ματια, φωναζουμε κανα δυο φιλους, και αποφασιξουν εκεινοι για μας....-bye-

Σουτ εσυ βρε. Δεν κρατιεσαι -bye-:award:

Απάντηση: Re: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Ειμαι ηδη χεσμε..ς..

Κανονησε τα "πρεποντα" πριν φυγεις, και πηγαινε να ξεκουραστεις με τη γυναικα σου οπως πρεπει αυτες τις μερες, μη μας βγει κανα "παρατραγουδο"
στο δρομο και τρεχουμε !!!!!

Και ειπαμε...ΚΥΡΙΟΣ . Οτι πει, ναι εσυ ..-bye-

:flipout::flipout:

Εφυγα......
Ρωτα Μανο να σου πει για ενα μαιλ που ελαβα απο τζέρμανι.....(αισχος!)

Απάντηση: Re: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Εφυγα......
Ρωτα Μανο να σου πει για ενα μαιλ που ελαβα απο τζέρμανι.....(αισχος!)

Αμ, αυτος δε θυμαται τιποτα ρε συ. Τι να μου πει?

Για στειλνε μου να βλεπω...

@Kefalas
Σωστά τα όσα λες, αλλά ασχολήθηκα με τα μηχανάκια πάνω από 3 ώρες (παρεπιπτόντως δεν ήμουν παρών στο συγκριτικό που λέτε).
Σίγουρα, δεν είμαι κανένας reviewer, αλλά κάποιες γνώσεις έχω.
Αλλά και πάλι το θέμα είναι ότι είπα παραπάνω. Εγώ είδα κάτι και το λέω, αν εσύ δεν είδες μην παραπληροφορείς τον κόσμο.
Πες μου, τους είδα κι εγώ και δεν είναι όπως τα λες. Το δέχομαι και ανοίγουμε μία ωραία συζήτηση.

Ήμουν στο συγκριτικό του avsite και πραγματικά ο pearl ήταν θολός σε σχέση με τον optoma.
Ήταν προβληματικός; δεν ξέρω.
Πες μας αν τους έχεις δει δίπλα-δίπλα και δεν είδες καμιά διαφορά στην ευκρίνεια για να πάρω στα σοβαρά τα λεγόμενά σου.
Στην τελική γιατί δεν πας από την Ηχοέκφραση για να δούμε αν είμαστε στραβοί ή όχι.

Τελικα......ειχες παει στο συγκριτικο η δεν ειχες παει......-bye-

Η ευκρινεια αγαπητε Σωτηρη ειναι ενα πραγμα μη ακριβες για τον καθε ενα απο εμας......Αλλο εννοει ο ενας και αλλο ο αλλος....

Σιγουρα εισαι μπερδεμενος......

Last edited:
Σωτήρη, κερνάω καφέ στο σπίτι, γιά να σου λυθούν κάποιοι ενδοιασμοί στο εαν ήταν προβληματικός ο Pearl που είδες η όχι....και εγω τον 12άρη της Sharp είχα πριν και ΝΑΙ είχε καλύτερη ευκρίνεια, αλά σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερος προβολέας απο τον Pearl...απλά γιατί στο μόνο σημείο που φαινομενικά υπερτερούσε, δηλαδή στην ευκρίνεια και αυτο ελάχιστα μάλιστα, φάνηκε τελικά <ψεύτικο>και κουραστικό με την πάροδο του χρόνου, τουλάχσιτον στα δικά μου μάτια.Οσο για το μαύρο αν και πάρα πολύ καλό του 12άρη...χιλiόμετρα μακρυά απο του Pearl....και να σου πω και κάτι χωρίς καμία διάθεση προσβολής;.......στην αρχή των προβολικών μας εμπειρειών οι περισσότεροι θέλουμε πολύ καλή ευκρίνεια, κάτι σαν tv δηλαδή, όμως στην συνέχεια ανακαλύπτουμε ότι στην μεγάλη κινηματογραφική οθόνη,άλα πράγματα μετράνε περισσότερο απο τις δυνατότητες του προβολικού μας ,γιά να νοιώουμε πράγματι σινεμά.Μου πήρε καιρό είναι η αλήθεια, για να το καταλάβω και πλέον δεν καταλήγω στο htpc με lanzos 6 και 7 και sharpnes 1,5 και 2.Εαν πάντως βάλω αυτα τα νούμερα και στον Pearl...εκεί να δεις ευκρίνεια!!!!
Κατά τα άλλα αν και έχεις επιμήνει πολύ με το δικό μου όνομα...(μου το άλλαξες κι'όλλας!!!)...και τις απόψεις μου, δεν σου κρατώ κακία...η γραφικότητα άλλωστε όπως γνωρίζεις πολλές φορές είναι προσόν.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ.

Last edited:
..... Μου πήρε καιρό είναι η αλήθεια, για να το καταλάβω και πλέον δεν καταλήγω στο htpc με lanzos 6 και 7 και sharpnes 1,5 και 2.Εαν πάντως βάλω αυτα τα νούμερα και στον Pearl...εκεί να δεις ευκρίνεια!!!!

Μπραβο ρε Johnnie Walker

H διαφορα ενος dlp με ενος sxrd
σε αυτο που ονομαζουν οι ποιο πολυ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ειναι μικρη....

Η ευκρινεια δεν ερχεται με τεχνασματα τετοια....-bye-
Η ευκρινεια δεν ειναι οξυτητα ........
Ευκρινεια εχουμε οταν εχουμε καλο gamma .....καλο χρωμα...
σωστη οξυτητα....πολυ καλη αναλυση .....κ.λ.π.
Μονο τοτε βλεπετε ευκρινεια......
Ολα αυτα μαζι ειναι ευκρινεια.....-bye-

Παν μετρον αριστον παιδες.. Η ευκρινεια στο πανι ειναι αποτελεσμα πολλων παραγοντων τοσο στον προβολεα οσο και στην πηγη. Αλλα επειδη το θεμα ειναι τελειως offtopic, μετα τις γιορτες θα ανοιξουμε νεο thread να το συζητησουμε!
Καλα Χριστουγεννα!

Και γιά να μην παρεξηγηθώ και άλλο, να ενημερώσω ότι και στο καινούργιο τεύχος του περιοδικού DVD&HOME TEATER υπάρχει test του Pearl απο τον κύριο Μωραίτη. Βεβαίως όχι συγκριτικό με τον Optoma, αλά εδω το θέμα μας είναι ο Pearl.Τα αποτελέσματα σας αφήνω να τα διαβάσετε μόνοι σας.

Γιάννη είδες MIAMI VICE στον PEARL? Οι σκηνές με τα ταχύπλοα την νύχτα είναι εντυπωσιακές . Πραγματικά θα ήθελα να τις έβλεπα και σε έναν κορυφαίο dlp. Αν έχεις τον sharp ακόμα και μπορείς τσεκαρέ το και πές μας τι διαφορές είδες.
Χρόνια πολλά σε όλους -bye- -bye- -bye- -bye- .

Γιάννη είδες MIAMI VICE στον PEARL? Οι σκηνές με τα ταχύπλοα την νύχτα είναι εντυπωσιακές . Πραγματικά θα ήθελα να τις έβλεπα και σε έναν κορυφαίο dlp. Αν έχεις τον sharp ακόμα και μπορείς τσεκαρέ το και πές μας τι διαφορές είδες.
Χρόνια πολλά σε όλους -bye- -bye- -bye- -bye- .
Τηνταινία δν την έχω δει ακόμη.....τον Sharp δεν τον έχω, αλά μπορώ να τσεκάρω αυτο που μου λές ,αφού αυτός που τον πήρε είναι γνωστός μου.

Δεν θα αναφερθω διεξοδικα στο συγκριτικο του αλλου site,αλλα επειδη ημουν παρων, θα ηθελα να τονισω οτι το κομματι ειχε εντονο προβλημα συγλισης περαν του επιτρεπτου.
Δεν ξερω ποσο επηρεασε αυτο την διαφορα στην ευκρινεια αλλα σιγουρα την επηρεασε και επισης ο scaler του οπτομα ειναι κατα παρασαγκας καλυτερος.
Απο κει και περα η SXRD εχει μια σοφτ εικονα που εμενα μου ειναι ευχαριστη.

Η προσωπικη μου αποψη για τους ΣΟΝΥ εστιαζεται στο καλο μαυρο και καλο κοντραστ.Η διαφορα για μενα απο οποιοδηποτε αλλο ψηφιακο ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μεγαλη και οχι απλα υπαρκτη.Δεν θελω να ακουστω ξερολας αλλα επειδη βλεπω προβολεις δεκα χρονια τωρα,δεν νομιζω οτι η σημασια αυτου του πραγματος γινεται κατανοητη αρκετα απο πολλους.Χωρις τελειο μαυρο
δεν υπαρχει σωστη εικονα.Οι ΣΟΝΥ δεν εχουν τελειο μαυρο αλλα παρα πολυ καλο.Ο Οπτομα πχ.παροτι θεωρηθηκε κορυφαιος προβολεας και με αρκετα καλο μαυρο,στα δικα μου ματια ειναι-θα πω βαρια κουβεντα-αχρηστος σε σχεση με τον ΣΟΝΥ,τοση ειναι η διαφορα στο κοντραστ για μενα.Το "καλο" του μαυρο δεν ειναι καλο μαυρο,οποτε παπαλα.Ολα αυτα ειναι προσωπικες αποψεις βεβαια.
Τελος θελω να τονισω αυτο που ειπε πιο πανω ο Γιαννης Νανοπουλος.
Πολυ σοφα λογια.

άλα πράγματα μετράνε περισσότερο απο τις δυνατότητες του προβολικού μας ,γιά να νοιώουμε πράγματι σινεμά.Μου πήρε καιρό είναι η αλήθεια, για να το καταλάβω

Χρονια πολλα σε ολους και Καλα Χριστουγεννα.

Καλορίζικος και καλές προβολές.Εύχομαι να τον χαρείς και να τον απολαύσεις.Χρόνια πολλά .:lehrer:

Καλορίζικος και καλές προβολές.Εύχομαι να τον χαρείς και να τον απολαύσεις.Χρόνια πολλά .:lehrer:

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε...μόλις έρθει το htpc απο την επισκευή, γιά ανέβα προς τα πάνω μιά βόλτα...

Δεν θα αναφερθω διεξοδικα στο συγκριτικο του αλλου site,αλλα επειδη ημουν παρων, θα ηθελα να τονισω οτι το κομματι ειχε εντονο προβλημα συγλισης περαν του επιτρεπτου.
Δεν ξερω ποσο επηρεασε αυτο την διαφορα στην ευκρινεια αλλα σιγουρα την επηρεασε και επισης ο scaler του οπτομα ειναι κατα παρασαγκας καλυτερος.
Απο κει και περα η SXRD εχει μια σοφτ εικονα που εμενα μου ειναι ευχαριστη.

Η προσωπικη μου αποψη για τους ΣΟΝΥ εστιαζεται στο καλο μαυρο και καλο κοντραστ.Η διαφορα για μενα απο οποιοδηποτε αλλο ψηφιακο ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μεγαλη και οχι απλα υπαρκτη.Δεν θελω να ακουστω ξερολας αλλα επειδη βλεπω προβολεις δεκα χρονια τωρα,δεν νομιζω οτι η σημασια αυτου του πραγματος γινεται κατανοητη αρκετα απο πολλους.Χωρις τελειο μαυρο
δεν υπαρχει σωστη εικονα.Οι ΣΟΝΥ δεν εχουν τελειο μαυρο αλλα παρα πολυ καλο.Ο Οπτομα πχ.παροτι θεωρηθηκε κορυφαιος προβολεας και με αρκετα καλο μαυρο,στα δικα μου ματια ειναι-θα πω βαρια κουβεντα-αχρηστος σε σχεση με τον ΣΟΝΥ,τοση ειναι η διαφορα στο κοντραστ για μενα.Το "καλο" του μαυρο δεν ειναι καλο μαυρο,οποτε παπαλα.Ολα αυτα ειναι προσωπικες αποψεις βεβαια.
Τελος θελω να τονισω αυτο που ειπε πιο πανω ο Γιαννης Νανοπουλος.
Πολυ σοφα λογια.

Χρονια πολλα σε ολους και Καλα Χριστουγεννα.

Και σύ να περάσεις καλά Χριστούγεννα φίλε μου...

καλα ρε αληταραδες εκανα να διαβασω το ποστ αυτο και διαβασα 42 σελιδες ρε σεις με ξεπατωσατε ...:damnyou: που να βρω κουραγιο να ρωτησω τωρα αποριες για το ΗTPC μου :grandpa: ......μετα τις γιορτες παλι.......-bye-

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ( με την καλη εννοια παντα ) :ernaehrung004: