Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Με εναν προχειρο υπολογισμο που εκανα, μπορεις και παρα-μπορεις.
Αντε, με το καλο και συ!

Απάντηση: Re: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Αντε, με το καλο και συ!
Τα δικά σου τα καλορίζικα πότε θα τα πούμε ?

Ασε με και συ βρε.
Ακου JVC. Τι να το κανω το...σαραβαλο.
Πιο σοβαρα τωρα, πρεπει σε καθε περιπτωση να τακτοποιηθει πρωτα το θεμα οθονης

Πάντως αν θές την γνώμη μου ,δεν είναι και άσχημος ο τρόπος που σκέφτεσαι να την βάλεις. Δεν βλέπω να υπάρχει και κάποιος καλύτερος.

Αυτο νομιζω και εγω, μιας και ειναι η Μοναδικη λυση.
Ασχημος ο τροπος δεν ειναι, ειναι ομως ωραιος?

την λύση της προβολικής τηλεοράσεως( λεγε με Sony 55" ή 72'') την έχεις σκεφτεί?

Για να γίνει ακόμα πιο ωραίος θα μπορούσες στην πίσω πλευρά , αυτήν που βλέπεις από την τραπεζαρία, να κάνεις ένα κουτί από γυψοσανίδα ή ξύλο ακριβώς στα μέτρα του δοκαριού με ένα άνοιγμα από κάτω , έτσι ώστε να κρυφτεί μέσα η οθόνη και να μην φαίνεται καθόλου. Αν το κάνεις από γυψοσανίδα θα το βάψεις στο ίδιο χρώμα και θα είναι σαν να έχεις ένα μεγαλύτερου πάχους δοκάρι. Ολα αυτά βέβαια προυποθέτουν την ύπαρξη ηλεκτρικής οθόνης.

Last edited:
Ευχαριστώ Τάκη, ο περλ θα είναι ένας από τους υποψήφιους προβολείς στην επόμενη αγορά μου, που ελπίζω να είναι σύντομα!

Re: Απάντηση: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

την λύση της προβολικής τηλεοράσεως( λεγε με Sony 55" ή 72'') την έχεις σκεφτεί?

Μπαρδον??????????

Απάντηση: Re: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Αντε, με το καλο και συ!

Ντίνο, μου φαίνεται οτι εσύ θα με προλάβεις!:music-smiley-005:

Λοιπόν, μιας και τα λέμε τώρα, μια ερώτηση κρίσεως. Σε οθόνη 2,9μ(132ίντσες) ποιός θα αποδώσει καλύτερα ο πανυ ΑΧ100 ή ο περλ. Τον δεύτερο τον φοβάμαι λίγο από την άποψη φωτεινότητας.
Σκέφτομαι να συμβιβαστώ με λιγότερες ίντσες 120 (2,60μ) για να προτιμήσω τον περλ αλλά δεν μου αρέσει και αυτό.
Τί τους πείραζε τους μ........ς να δώσουν λίγη φωτεινότητα παραπάνω;
Ο optoma HD81 θα ήταν καλός αλλά από ότι φαίνεται δεν μπορεί να τοποθετηθεί γιατί είναι πολύ σπαρτιάτικος. Ούτε lens shift ούτε τίποτα.
Τί να κάνω ρε παιδιά; Πείτε καμιά γνώμη.

Λοιπόν, μιας και τα λέμε τώρα, μια ερώτηση κρίσεως. Σε οθόνη 2,9μ(132ίντσες) ποιός θα αποδώσει καλύτερα ο πανυ ΑΧ100 ή ο περλ. Τον δεύτερο τον φοβάμαι λίγο από την άποψη φωτεινότητας.
Σκέφτομαι να συμβιβαστώ με λιγότερες ίντσες 120 (2,60μ) για να προτιμήσω τον περλ αλλά δεν μου αρέσει και αυτό.
Τί τους πείραζε τους μ........ς να δώσουν λίγη φωτεινότητα παραπάνω;
Ο optoma HD81 θα ήταν καλός αλλά από ότι φαίνεται δεν μπορεί να τοποθετηθεί γιατί είναι πολύ σπαρτιάτικος. Ούτε lens shift ούτε τίποτα.
Τί να κάνω ρε παιδιά; Πείτε καμιά γνώμη.

Εαν απο τα 2,9 μέτρα σε προβληματίζει πιθανή εγκατάσταση του Pearl γιά 132 ίντζες, τότε έγω στα 5,90 μέτρα γιά 123 ίντζες θα έπρεπε να τον είχα πετάξει απο το παράθυρο, εαν επαληθεύονταν και στην πράξη οι φόβοι σου!!!

Εαν απο τα 2,9 μέτρα σε προβληματίζει πιθανή εγκατάσταση του Pearl γιά 132 ίντζες, τότε έγω στα 5,90 μέτρα γιά 123 ίντζες θα έπρεπε να τον είχα πετάξει απο το παράθυρο, εαν επαληθεύονταν και στην πράξη οι φόβοι σου!!!

Γιάννη, 2,9μ είναι το πλάτος της οθόνης. Η απόσταση θα είναι 5,5μ όπως και σε σένα περίπου.
Αν θες όμως κάνε μια παλικαριά και άνοιξε για λίγο το ζουμ μέχρι να πιάσεις τα 3μ πλάτος οθόνης και πες μου τότε εντυπώσεις.
Αυτό θα ήταν η καλύτερη απόδειξη για το τι ψαρια πιάνει στις πολλές ίντσες!

Last edited: