Γιαννη,
μας ξεκινησες ανατριχιαστικα (τουλαχιστον εμενα που σκεφτομαι το HTPC), αλλα μετα μας ησυχασες.
Πρεπει ομως να ηταν το απολυτα σπαστικο (η βλαβη)
Καλο ταξιδι για το χωριο - ευχομαι ο εκτακτος λογος να μην ειναι για κακο - και πολλες ευχες στην την συζυγο!
Λοπόν......χθές βράδυ τελείωσε η τοποθέτηση του προβολέα και στην συνέχεια η τοποθέτηση του απερχόμενου Sharp στο σπίτι του νέου κατόχου.
Οταν πάτησα γιά πρώτη φορά το ON του Pearl ,μεγάλη εντύπωση μου έκανε ο πολύ χαμηλός θόρυβος της ψύξης και στην συνέχεια άνοιξα το Pc γιά να λύσω την αγωνία μου στο κλείδωμα....όμως πρός έκπληξη άκουσα ξαφνικά απο το pc το χαρακτηριστικό ήχο των τριών διακεκομένων τόνων, που σημαίνει πρόβλημα με τις μνήμες!!!!Επειδή δεν ήθελα να βάλω απο μόνος μου χέρι στο Vapochill το άφησα και σήμερα το πήγα στο υπέυθυνο μαγαζί για την επισκευή.Τελικά πράγματι οι μνήμες απεβίωσαν ,αλά στην συνέχεια και με καινούργιες μνήμες μας έκανε διάφορα τρελλά, του τύπου άνοιγε και έκλεινε μόνο του!!!Επειδή τα πάντα είναι στην εγγύηση, το άφησα και θα το παραλάβω την Δευτέρα.
Κατά συνέπεια χθές βράδυ το μόνο που μπόρεσα να κάνω ήταν να δω γιά λίγο τον Pearl με το Marantz ,αλά μόνο σε 575p.
Αφού έκανα κάποιες πρόχειρες ρυθμίσεις σε φωτεινότητα-κοντράστ-focus-zoom και λίγο στα χρώματα ξεκίνησα με κάποιες κλασσικές σκηνές απο ταινίες που ξέρω πολύ καλά.Αν και 575p αρχικά δεν διαπίστωσα καμία θολούρα στην εικόνα, κάτι που θα μου φαινόταν σίγουρα αν υπήρχε, μιά και μέχρι τώρα έχω συνηθήσει λόγω sharp και htpc να βλέπω αρκετά καθαρά.Εντάξει η εικόνα ήταν πιό soft αλά σε καμία μα καμία περίπτωση θολή.Αλο soft και άλο θολά...
Γενικά θα μπορούσα να πω αν και δεν ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου με περισσότερα πράγματα ρυθμίσεων, ότι η εικόνα που είδα στα 575p, είναι η καλύτερη που έχω δεί ποτέ σε προβολέα, πάντα στα 575p.Μάλιστα επειδή μόλις πριν μία ώρα απο αυτές τις δοκιμές στήσαμε και τον 12άρη σε άλο χώρο, είχα νωπές τις εντυπώσεις απο συγκεκριμένες ταινίες, τις οποίες είδαμε σε 720p, και τις ξαναέβαλα στο σπίτι, έστω και στα 575....κι'όμως παιδιά...έπαιζε πολύ καλύτερα.Δεν ενοώ στην ανάλυση της εικόνας , όσο στην γενικότερη κινηματογραφική αίσθηση αυτής και κυρίως στα χρώματα.Ισως δεν μπορώ να σας εξηγήσω διαφορετικά αυτη την αίσθηση.Φαντάζομαι τι θα δώ στα 1080, και Htpc.....
Επειδή θα πρέπει να φύγουμε απόψε γιά έκτακτο λόγο για το χωρίο, όπου εκεί θα γιορτάσουμε και την γιορτή της Αννας,την Δευτέρα που θα παραλάβω το pc, νομίζω ότι θα έχουμε και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις.
Με αγωνία περιμένω και τον Μανώλη, γιά να έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα περί συγκλίσεων κ.λ.π.
Πάντως η αίσθησή μου και η πρώτη μου ματιά, μου λέει ότι το πράγμα πάει καλά...
Αυτά προς το παρών........
Γιάννη μην φοβάσαι τίποτα. Εμένα μου κλείδωσε σε χρόνο dt με ότι ανάλυση και αν του έδωσα ,ακόμα και σε 1080p. Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα. HTPC+PEARL![]()
Γιάννη μην φοβάσαι τίποτα. Εμένα μου κλείδωσε σε χρόνο dt με ότι ανάλυση και αν του έδωσα ,ακόμα και σε 1080p. Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα. HTPC+PEARL![]()
Τι κ..φάλες είστε.... Όλα στη ζούλα τα κάνετε....Άντε, καλές θεάσεις...
![]()
Μπάμπη δεν έκανα τίποτα στην ζούλα ρε φίλε. Αφού το είχαμε συζητήσει εδώ και μέρες. Πρίν λίγο τελείωσα με την εγκατάσταση, και τώρα σειρά έχει το fine tuning, οπότε καταλαβαίνεις ότι την βόλτα στην Χαλκίδα δεν την γλυτώνεις. Αλλωστε ο Θηβαίος έχει ξεκινήσει ήδη και φτιάχνει την κρέμα από το γαλακτομπούρικο.:Banane0:
Ου να μου χαθεις ρεζιλι!!!!!!
Σημερα δεν μιλήσαμε ρε μ.....? Ταχαμου θα κατεβω Αθηνα και παπαριες! Και θες να σου φτιαξω και τον παλιό!!! Θα τον δωσω στον Παναγιώτη για κρας τεστ. Πήρε νεα ποδοσφαιρικά παπούτσια!!
Ουτε λέξη?
Θες και γαλακτομπούρεκο?
ΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!:violent-smiley-030::violent-smiley-030:
Υ.Γ: Πάντως αν ανεβουν με τον Μανωλη... μεσα και γω!!![]()
Αλλωστε ο Θηβαίος έχει ξεκινήσει ήδη και φτιάχνει την κρέμα από το γαλακτομπούρικο.:Banane0:
Και μερικά screenshots απο τον pearl με μόνη ρύθμιση brightness και contrast.
Πές τα, πές τα... Έτσι κι εμένα... Όλο μισόλογα μούλεγε...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.