Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν γι

Σωτηρη σε ευχαριστω, & προστιθεσαι στην λιστα τω φιλων:ernaehrung004:

thanks!!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

( Και θυμησου τι σου ειπα.............μη σε παρει απο κατω )

Χρηστο, ...ο καιρος γαρ εγγυς...
Τι με εχει πιασει σημερα? μια χαρα δεν προσπαθησα να σε μαθω γερμανικα.

Απο κατω παντως με πηρε:

- "θα παρεις HTPC":grandpa:
- Ωραια θα παρω
- "θα παρεις εναν scaler, οχι HTPC, θα μπεξεις":grandpa:
- Ωραια, καλυτερα ετσι
- "το ΗTPC ειναι μακραν καλυτερο":grandpa:
- Τοτε θα παρω HTPC αφου ειναι καλυτερο
- "Με τον scaler θα βρεις την υγεια σου, με το HTPC ολο σε δουλεια θα βρισκεσαι":grandpa:
- Μαλλον καλα τα λες εσυ, θα παρω scaler
:slapface:
- "καμια σχεση, οι δυνατοτητες ενος καλου HTPC απογειωνουν τον προβολεα. Εδω ειμασται εμεις" :grandpa: (που ακριβως?)
- Χμμ, "τελικα", με βλεπω για HTPC
- "θα το μετανιωσεις":grandpa:

Συμπερασμα:

Μπουφ..., αμπεμπα μπλομ, του κιθε μπλομ, αμπεμπα μπλομ, του κιθε μπλομ, μπλιν - μπλον!

Να παρει, ουτε ετσι βγαινει.....

Με πιανεςςςς?

Σε πιανω και πολυ μαλιστα.

Απλα καπου θα πρεπει να βαλεις κι εσυ το χερακι σου και να αξιολογησεις, που θα κρατας μεγαλο και που μικρο καλαθι !!!!!

Ποιο καθαρα δεν μπορω να σου το πω !

φιλε Ντινο ολα ξεκινανε απο το προβολι
να κατσει σωστα στον χωρο σου

Αν και εχω IQ 21, αυτο το εχω αντιληφθει.
Το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ ξερω αυτο που προλαλησα (vertical shift)
.....
Τις γαριδες ομως τι διαολο τις τρωμε σε καθε περιπτωση..
Πρεπει να εχω το ρημαδι δλδ?

να στο πω εγω πιο καθαρα αν εισαι κομπιουτερας με την ευρυτερη εννοια δηλ σκαμπαζεις παρα πανω του μεσου ορου ,ξερεις τα προγραμματα ,ψαχνεσαι ,ρυθμιζεις-ξερυθμιζεις σε χρονους dt βλ Τακη Σωτηροπουλο ή Browser τοτε HTPC
αν δεν εισαι τετοιος τυπος

scaler και μια καλη συσκευη DVD και μαι HD αργοτερα και αντε γεια

Re: Απάντηση: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Σε πιανω και πολυ μαλιστα.

Απλα καπου θα πρεπει να βαλεις κι εσυ το χερακι σου και να αξιολογησεις, που θα κρατας μεγαλο και που μικρο καλαθι !!!!!

Ποιο καθαρα δεν μπορω να σου το πω !

Αν ειχα ηδη προβολεα, θα ηξερα που πρεπει να το βαλω.
Αν ειχα scaler ή HTPC, παλι κατι θα ηξερα
Δεν ειχα ομως...
Το μονο που εχω ειστε εσεις....και επειδη εχω γινει ηδη φορτωμα, κοντα ειμαι να κατσω σε κατι αυγα που βρηκα:ernaehrung004:

Εξακολουθεις να με πιανεις? (100%?)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλ

Αν ειχα ηδη προβολεα, θα ηξερα που πρεπει να το βαλω.
Αν ειχα scaler ή HTPC, παλι κατι θα ηξερα
Δεν ειχα ομως...
Το μονο που εχω ειστε εσεις....και επειδη εχω γινει ηδη φορτωμα, κοντα ειμαι να κατσω σε κατι αυγα που βρηκα:ernaehrung004:

Εξακολουθεις να με πιανεις? (100%?)

Για εμας λεω κι εγω.......:flipout: ( ουτε για τα πισια ουτε για τα σκειλερ παει η αξιολογηση )

Ελπιζω τωρα να εγινα σαφης !!

Αν σου λειπει κατι αλλο πες μου ....

Εντάξει είναι τώρα.... :flipout:
brain.gif

Re: Απάντηση: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Αν σου λειπει κατι αλλο πες μου ...

.

Το εχω διαβασει 674 φορες.
Αν κανω σωστα τις αναγωγας, παιρνω τον @ουλο, αλλα μαλλον κατι δεν υπολογιζω σωστα.
Σου δινω λοιπον εσενα δουλεια (μην αγχεσε, εχεις κανα μηνα)

1. Αποσταση φακου προβολεα - οθονης (102", αντε 104") : 5,50 μετρα.
(εδω δεν εχομε προβλημα, απο τα 5,5, εχομεν το επιθυμητο ιτζάζ)

2. Αποσταση φακου προβολεα - πατωμα : 2, 75μ.
Η οθονη των 102"¨εχει υψος 127 ποντους. το πανω - πανω της πρεπει να ειναι στα 2,17 , συνεπως το κατω στα 2,17 - 1,27 = 90 ποντους

Μπορω?????
εχω μελετησει (852 φορες) τις σελιδες 23,68,69 & 72 επισης
(ναι, το υψος της βασης την αφαιρω)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν γι

( Και θυμησου τι σου ειπα.............μη σε παρει απο κατω )

Χρηστο, ...ο καιρος γαρ εγγυς...
Τι με εχει πιασει σημερα? μια χαρα δεν προσπαθησα να σε μαθω γερμανικα.

Απο κατω παντως με πηρε:

- "θα παρεις HTPC":grandpa:
- Ωραια θα παρω
- "θα παρεις εναν scaler, οχι HTPC, θα μπεξεις":grandpa:
- Ωραια, καλυτερα ετσι
- "το ΗTPC ειναι μακραν καλυτερο":grandpa:
- Τοτε θα παρω HTPC αφου ειναι καλυτερο
- "Με τον scaler θα βρεις την υγεια σου, με το HTPC ολο σε δουλεια θα βρισκεσαι":grandpa:
- Μαλλον καλα τα λες εσυ, θα παρω scaler
- "καμια σχεση, οι δυνατοτητες ενος καλου HTPC απογειωνουν τον προβολεα. Εδω ειμασται εμεις" :grandpa: (που ακριβως?)
- Χμμ, "τελικα", με βλεπω για HTPC
- "θα το μετανιωσεις":grandpa:

Συμπερασμα:

Μπουφ..., αμπεμπα μπλομ, του κιθε μπλομ, αμπεμπα μπλομ, του κιθε μπλομ, μπλιν - μπλον!

Να παρει, ουτε ετσι βγαινει.....

Με πιανεςςςς?

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 2

- Ντίνο, τελικά τι πήρες?

-Ααααα, τίποτα από τα δύο. Εκπέμπει η ΕΡΤ επίγεια στις 1080 γραμμές....:flipout:

Σημ. Είμαστε 3 μέρες πριν από τη συντέλεια του κόσμου....:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλ

Αν κανω σωστα τις αναγωγας, παιρνω τον @ουλο, αλλα μαλλον κατι δεν υπολογιζω σωστα.

Η οθονη των 102"¨εχει υψος 127 ποντους. το πανω - πανω της πρεπει να ειναι στα 2,17 , συνεπως το κατω στα 2,17 - 1,27 = 90 ποντους

Μπορω?????

Λοιπον.

Με τα στοιχεια που μου δινεις δυστυχως δεν.

Η εικονα σου θα ειναι 406 χιλιοστα πανω απο το κατω μερος της οθονης, ακομα κι αν χρησιμοποιησεις ολο το οφσετ του προβολεα !

Ευχαριστω Χρηστο, το ειχα διαπιστωσει.

Larry, οτι απαντησω στον Μπαμπη (με την ιδιοτητα που εχει σαν ex Γενικος) και στον Γιαννη Χατζηγεωργιου θα ειναι λογω της κυκλοθυμιας μου???

Σας ευχαριστω ολους, καλα Χριστουγεννα & ευτιχισμενο το νεο ετος!

Μπορω?????

-------------

Attachments

• 3.jpg
    3.jpg
    14.1 KB · Views: 18
ρε μην τον φουντωνεται

να σε ρωτησω NTINO, το ιδιο ισχυει και με τον RUBI? δηλ ουτε ο Rubi σε καλυπτει σαν προβολεας?

Ευχαριστω Χρηστο, το ειχα διαπιστωσει.

Larry, οτι απαντησω στον Μπαμπη (με την ιδιοτητα που εχει σαν ex Γενικος) και στον Γιαννη Χατζηγεωργιου θα ειναι λογω της κυκλοθυμιας μου???

Σας ευχαριστω ολους, καλα Χριστουγεννα & ευτιχισμενο το νεο ετος!

Και για να σας προλαβω, (just in case) οι ευχες μου ειναι ειλικρινεστατες!!!-bye-

Απάντηση: Re: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Και για να σας προλαβω, (just in case) οι ευχες μου ειναι ειλικρινεστατες!!!-bye-

Παντως Ντινο πρεπει να σκεφτουμε κατι αλλο οσον αφορα την τοποθετηση.

Με τα δεδομενα που εδωσες , ζητας 1200 χιλ οφσετ προς τη μια κατευθυνση , πραγμα πολυ δυσκολο φιλε !!

Απάντηση: Re: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Παντως Ντινο πρεπει να σκεφτουμε κατι αλλο οσον αφορα την τοποθετηση.

Με τα δεδομενα που εδωσες , ζητας 1200 χιλ οφσετ προς τη μια κατευθυνση , πραγμα πολυ δυσκολο φιλε !!

Ντίνο ,συμφωνώ και εγω με τον Χρήστο.Πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος τοποθέτησης, περισσότερο ευε´λεικτος.
Είναι κρίμα να δεσμεύεσαι τόσο πολύ, και τελικά δεν νομίζω ότι κάποιος προβολέας, πληρεί τόσο αυστηρούς κανόνες που έχεις θέσει.
Σε ότι έχεις ρωτήσει τώρα, τα δικά μου δεδομένα στο htpc:
Επεξεργαστής CoreDuo6600...μητρική Ιntel575xb...μνήμες 2G....κάρτα γραφικών Atti x1900xt/500Mb...Case VapoChill....και τα γνωστά προγράμματα ΤheaterTek+ dscaler+ ffdshow.....και που'σαι Ντινάκο, έλα στα συγκαλά σου γιατί με στεναχωρείς πολύ φίλε.Διάθεση να έχεις και η λύση θα βρεθεί.

Υ.Γ....Τελικά η ζημιά είναι μεγάλη και προκλήθηκε απο ελατωματικό κομμάτι case VapoChill!!!Επειδή βεβαίως καλύπτεται απο εγγύηση, περιμένουμε καινούργιο, αλλά αυτό μάλλον θα πάρει χρόνο να έρθει......μα ρε παιδιά, το βράδυ που έφερα στο σπίτι τον Pearl έτυχε να γίνει αυτό;ούτε καν να προλάβω να δω πως παίζει;