Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Ντίνο ακόμα παιδεύεσαι;
Δεν το πάμε από την αρχή;
Μιλάς για το δωμάτιο με το τζάκι;
Μιλάς για τον pearl;
Μιλάς για οθόνη δίπλα στο τζάκι ή μπροστά από την μπαλκονόπορτα;

Ουφ έχεις πολλά ερωτηματικά!

HTPC :
Μείον: έχεις βασικές γνώσεις σύνθεσης νέου computer
Έχεις διαβάσει το AVclub HTPC
Έχεις όρεξη για πειραματισμούς
Συν: Εικόνα, Εικόνα, Εικόνα…
Δυνατότητα φθηνής αναβάθμισης

Συν + Συν: Διπλωματική εργασία με θέμα: Εγώ η γυναίκα μου και τα καλώδια.

Καλησπερα,απο σημερα ανηκω και γω στο club τις περλας,σχεδον διπλασιος σε ογκο και βαρος απο τον παλιο μου infocus 5700..και πολυ πιο ομορφος..αλλα και αθορυβος..Αφου ακουμπηστικε προχειρα πανω σε τραπεζακι και συνδενθηκε με τον umax 2000 οι εικονες που αντικρυσα απο το luxe με αφησαν πραγματικα αφωνο..και out of the box..Φανταζομαι και με ρυθμισεις τι εχει να γινει..πραγματικα πολυ καλος για τα δικα μου ματια.Αργοτερα περισσοτερα και ισως και φωτο..και εντυπωσεις με συνδεση με PS3..

Καλησπερα,απο σημερα ανηκω και γω στο club τις περλας,σχεδον διπλασιος σε ογκο και βαρος απο τον παλιο μου infocus 5700..και πολυ πιο ομορφος..αλλα και αθορυβος..Αφου ακουμπηστικε προχειρα πανω σε τραπεζακι και συνδενθηκε με τον umax 2000 οι εικονες που αντικρυσα απο το luxe με αφησαν πραγματικα αφωνο..και out of the box..Φανταζομαι και με ρυθμισεις τι εχει να γινει..πραγματικα πολυ καλος για τα δικα μου ματια.Αργοτερα περισσοτερα και ισως και φωτο..και εντυπωσεις με συνδεση με PS3..

Καλορίζικος και καλές θεάσεις! -bye-

Ευχαριστω πολυ..πραγματικα μου εκανε μεγαλη εντυπωση η διαφορα εικονας του παλιου με του νεου..Γρηγορα να ερθει η κυριακη για να εχουμε περισσοτερο χρονο μαζι του.

Ευχαριστω Τακη να σε καλα..Ερωτηση.σε περιπτωση ρυθμισεων ο κ Μανωλης θα μπορουσε να κανει ταξιδακι προς Μυκονο μερια?

Καλώς ήρθες στο club της πέρλας,και της θαμπής εικόνας!!!:award:
Γιατί τον αγοράζετε ρε παιδιά,μα τόσο βίτσιο με την θολούρα δεν το περίμενα με τίποτα.Εντάξει η πρώτη τριάδα(Τάκης-Γιώργος-Εγώ...)δεν ξέραμε ας ρωτάγαμε....εσείς;:grinning-smiley-043

Ευχαριστω Τακη να σε καλα..Ερωτηση.σε περιπτωση ρυθμισεων ο κ Μανωλης θα μπορουσε να κανει ταξιδακι προς Μυκονο μερια?

Καλοριζικος φιλε..;)
Μανωλιο θελεις παρεα..???;)
Και επειδη ειναι δυσκολο μηχανακι θα κατσουμε καμια εβδομαδα....!!!!!!!!

Last edited:
Γιατί τον αγοράζετε ρε παιδιά,μα τόσο βίτσιο με την θολούρα δεν το περίμενα με τίποτα.Εντάξει η πρώτη τριάδα(Τάκης-Γιώργος-Εγώ...)δεν ξέραμε ας ρωτάγαμε....εσείς;:grinning-smiley-043

johnnie Walker.... ποση διαφορα εχει με τον sharp 12000 μπρε..?
Σε ποια σημεια κερδιζει..?
Ισχυει το τηλ. σου να σε παρω καμια μερα να ερθω να τον δω στην stewart..?

Γιάννη που να τον δείς με το HTPC και μετά την ρύθμιση του Μανώλη . Θα πάθεις πλάκα. Ειδικά το μαύρο του είναι το κάτι άλλο. Δεν χορταίνω να βλέπω σκοτεινές σκηνές (βγαίνει και MIAMI VICE σε λίγες μέρες ).

Ματθαιο παιδι μου
ποτε θα πιστοποιησουμε τον χωρο κατα avclub certified?
ξερεις τουλαχιστον 3 διαχειριστες στο χωρο σου μετρησεις παραμετροποιησεις δηλαδη (πιτσες κοκα κολες)
δινουμε και διπλωμα!!!!

johnnie Walker.... ποση διαφορα εχει με τον sharp 12000 μπρε..?
Σε ποια σημεια κερδιζει..?
Ισχυει το τηλ. σου να σε παρω καμια μερα να ερθω να τον δω στην stewart..?

Κωστή ακόμη δεν μπορώ να απαντήσω σωστά και αντικειμενικά στις ερωτήσεις σου, γιατί δεν τον έχω δεί καθόλου με htpc ,λόγω βλάβης όπως ξέρεις και ούτε καν σε 1080 δεν τον έχω δεί, αφού το marantz δεν υποστηρίζει τέτοια ανάλυση.Θα ήταν άδικο να προβώ σε συγκρίσεις με τον 12άρη, κυρίως γιατί αυτος έπαιζε μόνο με HTPC.
Το τηλέφωνό μου ισχύει, και θα χαρώ(;:flipout: ) επιτέλους να έρθεις στο σπίτι!!!!

Γιάννη που να τον δείς με το HTPC και μετά την ρύθμιση του Μανώλη . Θα πάθεις πλάκα. Ειδικά το μαύρο του είναι το κάτι άλλο. Δεν χορταίνω να βλέπω σκοτεινές σκηνές (βγαίνει και MIAMI VICE σε λίγες μέρες ).

Αλος ένας στους τυφλούς!!!!-bye-

Απάντηση: Re: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Ματθαιο παιδι μου
ποτε θα πιστοποιησουμε τον χωρο κατα avclub certified?
ξερεις τουλαχιστον 3 διαχειριστες στο χωρο σου μετρησεις παραμετροποιησεις δηλαδη (πιτσες κοκα κολες)
δινουμε και διπλωμα!!!!
Εσύ αρχηγέ μου υπογράφεις στο δίπλωμα;:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν γι

Λοιπον.

Με τα στοιχεια που μου δινεις δυστυχως δεν.

Η εικονα σου θα ειναι 406 χιλιοστα πανω απο το κατω μερος της οθονης, ακομα κι αν χρησιμοποιησεις ολο το οφσετ του προβολεα !

Aμα του δωκουμε κανα 3-4-5 αρι μοιρες κλιση? θα προκαλεσουμε ντεκαντανς στην οθονη? εχει keystone correction? ειναι λυση αυτο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν

Aμα του δωκουμε κανα 3-4-5 αρι μοιρες κλιση? θα προκαλεσουμε ντεκαντανς στην οθονη? εχει keystone correction? ειναι λυση αυτο?

Θα μπορουσε.

Keystone εχει, αλλα δεν θα το χρησιμοποιησεις. Θα χαλασει ελαχιστα η γεωμετρια και θα ριξουμε τα στραβα πλαινα ακρα της οθονης στο μαυρο border και δεν θα καταλαβεις τιποτα.

Ειναι λυση που τη σκεφτεσαι σοβαρα. Απλα πρεπει να υπολογισουμε τις γωνιες και ποσο τραπεζιο θα βγει το καδρο για να δουμε!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...

Θα μπορουσε.

Keystone εχει, αλλα δεν θα το χρησιμοποιησεις. Θα χαλασει ελαχιστα η γεωμετρια και θα ριξουμε τα στραβα πλαινα ακρα της οθονης στο μαυρο border και δεν θα καταλαβεις τιποτα.

Ειναι λυση που τη σκεφτεσαι σοβαρα. Απλα πρεπει να υπολογισουμε τις γωνιες και ποσο τραπεζιο θα βγει το καδρο για να δουμε!

Αρε Χρηστο,
Εισαι το γκανιαν μου.
Βασιζομαι να ξερεις στο πρωτο πληθυντικο που χρησιμοποιεις!:ernaehrung004:
Να 'σαι καλα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL

Αρε Χρηστο,
Εισαι το γκανιαν μου.
Βασιζομαι να ξερεις στο πρωτο πληθυντικο που χρησιμοποιεις!:ernaehrung004:
Να 'σαι καλα.

Γιαυτο τον χρησιμοποιω-bye-.

Σε "διαβασα" "καπως" προχθες και με σταναχωρησες.

Αλλο,
Το σεναριο, βαση τηλεσκοπικη "παιζει"?
Δλδ ο βραχιονας της να αναιβοκατεβαινει. Εχεις δει τιποτα τετοιο?