IMDB Review, Score: 8,7 /10
Ξεκίνησα διστακτικά τη σειρά αυτή, αλλά λόγω σχολίων που διάβαζα πως μοιάζει λίγο στο Prison Break, επένδυσα το χρόνο μου

Ναι, μοιάζει αρκετά με το P. P., ωστόσο, εκεί δίνεται μία έμφαση στη ζωή στις φυλακές, ενώ εδώ γίνεται αυτό παράλληλα με μία δικαστική μάχη και κάποια πράγματα που γίνονται ταυτόχρονα εκτός φυλακής. Δεν είμαι φαν των δικαστικών σειρών, το αντίθετο μάλιστα. Αλλά εδώ δεν με ενόχλησε αυτό. Πιο πολύ με ενόχλησε η εμμονή των σεναριογράφων στο να αναδεικνύουν μία πάθηση ενός εκ των πρωταγωνιστών (στο πόδι), κάτι που δεν είναι σημαντικό στην εξέλιξη της υπόθεσης, παρά μόνο στο να "φτιαχτεί" το προφίλ, ο χαρακτήρας του συγκεκριμένου ήρωα στο θεατή. Θα μπορούσε να γίνει πολύ συντομότερα κι όχι σε κάθε επεισόδιο και τόσο αναλυτικά. Και μιας και έπιασα τα αρνητικά, να πω και το δεύτερο και τελευταίο. Στο 7ο επεισόδιο συμβαίνει κάτι μέσα σε ένα κελί φυλακής. Αυτό προκαλεί μία σειρά αντιδράσεων, σημαντικές στην πλοκή της υπόθεσης. Εδώ λοιπόν υπάρχει ένα τεράστιο λάθος της παραγωγής, ένα κενό στο σενάριο. Δεν είναι δυνατόν να συνέβαινε αυτό τόσο απροκάλυπτα, να ήθελαν οι συμμετέχοντες στο περιστατικό να το κρύψουν και να μπορεί να το δει ο πρωταγωνιστής και οποιοσδήποτε περνούσε τόσο άνετα. Οι συνέπειες ήταν πολύ δυνατές, άρα, εφόσον θα ήταν έτσι, έπρεπε να γίνουν όλα κάπως πιο "μυστικά". Το ξεπερνάμε όμως, πάμε στα θετικά.
Παρά το ότι ο πρωταγωνιστής δεν με έπεισε, αυτό διάβασα και αλλού σε κριτικές, γενικά το καστ είναι άψογο. Eίναι χαρακτηριστικό ότι το ρόλο του δικηγόρου θα είχε ο Robert De Niro, ωστόσο τελευταία στιγμή -κι ενώ είχαν αρχίσει κάποια γυρίσματα- λόγω φόρτου εργασίας αποχώρησε (μπορεί φυσικά να είναι και ένα διαφημιστικό τρικ αυτό). Τη θέση του πήρε ο John Turturro. Απλά κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό-ς. Από τις γυναικείες παρουσίες, την παράσταση κλέβει κατά τη γνώμη μου η Amara Karan, μία πανέμορφη νεαρή δικηγόρος, με περίεργο ωστόσο περπάτημα

Η υπόθεση βασίζεται (σύμφωνα με όσα γράφονται στο ίντερνετ) στην παλιότερη σειρά του BBC One "Criminal Justice". Ένας νεαρός άντρας βρίσκεται κατηγορούμενος για φόνο, μετά από μία νύχτα γεμάτη σεξ, ποτά, ναρκωτικά. To θύμα είναι μία γοητευτική νεαρή που γνώρισε μερικές ώρες πριν. Ο ίδιος αρνείται ότι διέπραξε το φόνο. Μετά από μία σειρά γεγονότων, συλλαμβάνεται και οι εντατικές έρευνες αρχίζουν.
8 σχεδόν ωριαία επεισόδια. Δεν βαρέθηκα ποτέ. Την είδα πάρα πολύ ευχάριστα και μου άρεσε τόσο που θα δω και την πρώτη σεζόν του Criminal Justice, για να δω ομοιότητες - διαφορές κλπ. Καλή φωτογραφία, ωραία σκηνοθεσία, μουσική - ήχοι κλπ τίποτα το ιδιαίτερο.