Μίνι Σειρές!

Status
Not open for further replies.
Δεν έχω δει ακόμη το φινάλε για να πω σίγουρα πράγματα..
αλλά "νομίζω" πως σε ότι λέει η Jessica..

δεν το "παίζει"..

Τώρα πως γίνεται να έχουμε τόσες ανατροπές..

.. αφού δεν το "παίζει"..

.. μένει να το προχωρήσετε και θα δείτε! :cool:

- Το άλλο κακό είναι ότι την έβλεπα κάπως "χαλαρά" και μου διαφεύγουν τώρα κάποιες λεπτομέρειες.. :cool:
αλλά αρκετά πράγματα τελικά έχουν την σημασία τους!

Κάποια στιγμή ίσως αξίζει και 2η θέαση η σειρά.. για να τα βάλεις καλά όλα στην σειρά τους! :p

Λοιπόν.. αρκετά καλά έκλεισε η σειρά με το 8ο..
όπως περίπου το περίμενα!

Απαντήθηκαν όλα σε ικανοποιητικό βαθμό!
Οι απαντήσεις ξεκινάνε στο 7ο..

8-8.5/10

Να δούμε εάν θα βγάλουν και νέα ιστορία..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

10 Σεπτεμβρίου αρχίζει η 2η ιστορία "The Silkworm" σε 2 επεισόδια..

Είδα και την 2η ιστορία.. (2 επεισόδια..) καλή ήταν!

Κατ' αρχάς τα πράγματα για τον Strike πάνε καλύτερα..
(άντε να δω πότε θα νοικιάσει κανένα διαμέρισμα.. :p)

Η ιστορία έχει να κάνει με έναν φόνο που συνδέεται με κάποιο βιβλίο που γράφτηκε..
και σε αυτό εμπλέκονται μία ομάδα γνωστών μεταξύ τους, συγγραφέων και εκδοτών..

Υπάρχουν κάμποσοι χαρακτήρες στην ιστορία και θα πρέπει να συγκρατείτε τα ονόματα τους,
και τις σχέσεις μεταξύ τους..

- To Imdb αναφέρει αυτές τις 2 ιστορίες ως 1η σεζόν..
ενώ η 3η ιστορία που ξέρουμε πάει για την 2 σεζόν που θα βγει το 2018..

Απάντηση: Re: Μίνι Σειρές!

Λοιπόν.. αρκετά καλά έκλεισε η σειρά με το 8ο..
όπως περίπου το περίμενα!

Απαντήθηκαν όλα σε ικανοποιητικό βαθμό!

Όχι και όλα, έχω κενά...
Αυτοί οι γονείς δηλ. τι πίστευαν ότι έχει συμβεί στη μικρή τους κόρη; Πώς πέθανε; Πώς ξέρουν ότι πέθανε; Πότε; Πού θάφτηκε; Δεν την αναζήτησαν; Υποτίθεται ότι έφυγαν οι δύο αδερφές και μετά από ένα διάστημα επέστρεψε μόνο η μία. Δεν αναρωτήθηκαν; Επίσης δε με κάλυψε η εξήγηση στην επίθεση στον Φράνκι. Είναι ο μόνος που προσπάθησε να βοηθήσει την αδερφή της - το παραδέχτηκε κι η ίδια άλλωστε - χωρίς σε κανένα σημείο να δείξει ότι την εκμεταλλεύτηκε. Δηλ. μαχαιρώνει βάναυσα το γιο, αλλά στον πατέρα που φέρθηκε με δόλο δείχνει μια ανεξήγητη επιείκεια; Τέλος, στην τελευταία-τελευταία σκηνή, τι μας δείχνει; Μπήκε ο ντετέκτιβ στο αμάξι του και...;

Για το τι πίστευαν οι γονείς για την 2η κόρη δεν το θυμάμαι και εγώ καλά τώρα..
αλλά νομίζω κάτι λένε σε κάποιο επεισόδιο..

Για ότι έκανε η Cora..

σαφώς και είχε ψυχολογικά προβλήματα βαθιά μέσα της.. έχανε κάποιες στιγμές την επαφή με την πραγματικότητα..
και έκανε ότι έκανε εκείνη την στιγμή..

Δεν αποκλείεται οι ουσίες να της είχαν κάνει και ζημιά..
τα άτομα αυτά σίγουρα παθαίνουν κάτι μετά από χρήση σε ένα ποσοστό, ανάλογα..

Πέτυχα τώρα τι έλεγε η ψυχολόγος στο 4ο..
"Είναι σαν ψύχωση μετατραυματικού στρες.
Η μνήμη επαναλαμβάνεται σαν παραίσθηση"

Την τελευτία σκηνή και εγώ δεν το έπιασα τι ήταν..

Πιστεύω να μας πει και ο Χάρης μόλις την τελειώσει!

Last edited:
Λοιπόν.. το βρήκα..

.. στο 3ο επεισόδιο λένε οι γονείς ότι η Φοίβη πέθανε 1 μήνα αφότου έφυγε η Κόρα..
.. είναι όντως κάπως παράξενο..
.. να υποθέσω ότι απλώς συγκαλύπτουν τότε ακόμη μία άσχημη ιστορία για την 2η κόρη τους..
.. ότι δηλαδή και να πίστευαν ότι έγινε, με αυτήν..

και απλά την αλήθεια την έμαθαν όταν βρέθηκε το πτώμα..

Τελειωσαμε και εμεις το Sinner. Πολυ καλο ομολογουμενως. Εκλεισε ωραια και "λογικα", ενω η ιστορια δεν πηγε προς τα εκει που περιμενα. Ηταν λιγο "τρυκ" απο μεριας των δημιουργων οτι μας κρατησε στο σκοταδι για το μεγαλυτερο κομματι της μινι-σειρας και εκλεισε τα παντα στο τελευταιο 1.5 επεισοδιο. Μεγαλυτερη σεναριακη τρυπα ειναι αυτο που ανεφερε ο drspiros με τους γονεις, διοτι
ειναι ενα σημειο που πιστευω οτι σχεδον εσκεμενα μας παραπληροφορουν.

Σεβασμος στον Bill Pullman για μια πολυ υποτονικη αλλα γεματη νοημα αποδοση του ρολου του. Στα τελευταια 5' ακομα και αυτο το νημα της ιστοριας δενει ωραια και κλεινει, δινοντας ταυτοχρονα απαντηση γιατι ειχε τοση επιμονη να βοηθησει τον χαρακτηρα της Jessica Biel. Στην τελευταια σκηνη
ο ντετεκτιβ βλεπει τα ματωμενα δαχτυλα του. Αν θυμαστε,
τα τραυματα αυτα εχουν γινει απο την γκομενα-dominatrix που του πατουσε τα δαχτυλα. Στην προηγουμενη συνομιλια μεσα στο αυτοκινητο με την Κορα, ο ντετεκτιβ της λεει οτι καταλαβε οτι ειχε υποστει κακομεταχειριση απο την οικογενεια της και οτι βρηκε πολλες ομοιοτητες στον χαρακτηρα της με τον δικο του. Δηλαδη οτι ειχε υποστει και εκεινος ασχημη συμπεριφορα απο το οικογενειακο του περιβαλλον. Πιθανοτατα τον εδερναν και μαλιστα ισως η μητερα του. Για αυτον το λογο εψαχνε θαλπωρη αλλα και σεξουαλικη διεγερση στη συνευρεση με μια "αφεντρα" που επισης τον κακομεταχειριζοταν. Στην τελευταια συνευρεση με την αφεντρα μαλιστα, εμοιαζε να τιμωρει ακομα περισσοτερο τον εαυτο του, φτανοντας ενα σημειο πριν τον πνιγμο, αφου δεν σταματησε την τυπισσα οταν επρεπε.

Όντως μπορεί να το έκαναν και επίτυδες το 1ο..
....

.. και το 2ο καλά το λες!

Στο 7ο έπαιξε καταπληκτικά και η μικρή αδερφή!

Ενα ακομη σημειο που με χαλασε λιγο ειναι η ηλικια της Κορα. Συγνωμη, αλλα η jessica biel δεν πειθει για 22-25 χρονων, οσο ειναι δηλαδη στα flashback στο 2012.

Πολυ μικρη γκρινια ομως. Για εμενα το συναισθηματικο κεντρο της σειρας ειναι ο ντετεκτιβ, ειδικα οπως κλεινει μαλιστα.
Γενικα σε ολες αυτες τις σειρες-μινι σειρες μυστηριου θεωρω οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο η λυση του μυστηριου να ειναι ανταξια των προσδοκιων. Θυμηθειτε το Killing, το οποιο σε γενικες γραμμες μου αρεσε πολυ, αλλα ειχαν κανει χιλιες δυο ταρζανιες. Αυτο που το εσωσε ηταν οι χαρακτηρες και οι "δαιμονες" που κουβαλουσαν. Στο Sinner μαλιστα θεωρω οτι η "λυση" του μυστηριου ειναι παρα πολυ καλη αλλα και σχετικα απλη σε σχεση με τον κυκεωνα του Killing

Συμφωνώ και εγώ για την Jessica στα Flashback..
Θα ήθελε καλό ψάξιμο να βρεις καλή ηθοποιό για την ηλικία αυτή που να της μοιάζει κάπως...

Αλλά καi πάλι θα έχανε να βγάλεις την Jessica! :cool:

Το στοιχείο που μου άρεσε πολύ στην ιστορία.. και νομίζω δεν έχω ξαναδεί πολύ..
είναι ότι οι ανατροπές που γίνονταν στην αρχή..

δεν ήταν θελημένα ψέμματα..
αλλά μία "πραγματικότητα" στο μυαλό της Jessica!

Καλός ήταν και ο συσχετισμός με την "ζωή" του ντετεκτιβ..
αν και μας παρουσίασαν κάποιο άλλο κομμάτι..
που τελικά είχε και σχέση με την βασική ιστορία, θεματολογικά! :cool:

Απάντηση: Re: Μίνι Σειρές!

Στην τελευταια σκηνη
ο ντετεκτιβ βλεπει τα ματωμενα δαχτυλα του...

Σε ευχαριστώ για την ανάλυση, με κάλυψε αυτή η εξήγηση, γιατί πρόσεξα ότι εστίαζε στα δάχτυλά του αλλά δεν είχα καταλάβει το λόγο!

O "Jon Snow" στο πρώτο teaser της σειράς "Gunpowder"
"Remember, remember, the fifth of November".

ΑΠΟ Καραγιάννη Ευαγγελία

Tο BBC One κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer και μερικές φωτογραφίες που από τη μίνι ιστορική σειρά που περιστρέφεται γύρω από τη Συνωμοσία της Πυρίτιδας του 1605,
"Gunpowder", στην οποία πρωταγωνιστεί ο Kit Harington του "Game of Thrones".

Όπως μας αποκαλύπτει το δημοσίευμα του Variety, η μίνι σειρά θα ακολουθήσει τη γνωστή ιστορία γύρω από την ομάδα Καθολικών που οργανώθηκε με σκοπό τη δολοφονία του βασιλιά Ιακώβου Α' της Αγγλίας,
της οικογένειάς του και πολλών μελών της αριστοκρατίας, με την ανατίναξη των κτιρίων του Βρετανικού Κοινοβουλίου στο Λονδίνο κατά την έναρξη της Βουλής στις 5 Νοεμβρίου 1605.

Η 5η Νοεμβρίου γιορτάζεται στη Βρετανία ως η Νύχτα του Guy Fawkes σε ανάμνηση της αποτυχημένης προσπάθειας. Δεν ήταν όμως ο Fawkes ο πραγματικός εγκέφαλος πίσω από αυτό το σχέδιο.
Δείτε το teaser trailer:

Ο Kit Harington, λοιπόν, πρωταγωνιστεί ως Rober Catesby, έναν από τους συνωμότες εναντίον του βασιλιά και ιθύνων νους του σχεδίου.
Στο teaser μπορούμε να ακούσουμε τον χαρακτήρα του Harington να περιγράφει την κατάσταση και το σχέδιο του να σκοτώσει τον βασιλιά και να καταστρέψει το Κοινοβούλιο, την έδρα της βρετανικής κυβέρνησης.

Η σειρά θα εξερευνήσει τον τρόπο που επιλέχθηκαν τα μέλη της ομάδας, πώς βρήκαν τους πόρους όπως και τα εμπόδια που βρέθηκαν στο δρόμο τους,
συμπεριλαμβανομένου και του γεγονότος ότι δεν ήταν ο Guy Fawkes - τον οποίο υποδύεται ο Tom Cullen του "Downton Abbey" - εκείνος πίσω από την ιδέα.

Πέρα από τον Harington και τον Cullen, στη σειρά θα πρωταγωνιστεί επίσης η Live Tyler ως η ξαδέρφη του πρωταγωνιστή της σειράς, Lady Anne Vaux αλλά και ο Mark Gatiss, ως Robert Cecil.
Στη σειρά εμφανίζονται επίσης και οι Peter Mullan, Edward Holcroft, Shaun Dooley και Robert Emms.

Το σενάριο υπογράφει ο Ronan Bennett (Public Enemies) ενώ στη σκηνοθεσία συναντάμε τον J. Blakeson (The 5th Wave).

Η σειρά που θα αποτελείται συνολικά από τρία επεισόδια θα κάνει το ντεμπούτο της αυτό το φθινόπωρο στο BBC.

http://gr.ign.com/kit-harington/45608/news/o-jon-snow-sto-proto-teaser-tes-seiras-gunpowder

Imdb:
http://www.imdb.com/title/tt6128262/

Εδώ είναι και το Trailer!

Καλή παραγωγή!! ;)

Αναμένουμε ημερομηνία!

Godless.jpg

Godless

Μίνι σειρά Western από το Netflix .. από τον Steven Soderbergh και τον Scott Frank..

Με την Michelle Dockery

Βγαίνει στις 22 Νοεμβρίου.

Godless - First Look Photos & Premiere Date
http://www.spoilertv.com/2017/08/godless-first-look-photos-premiere-date.html

Έχουμε trailer!

- Η σειρά θα έχει 6 επεισόδια.

Status
Not open for further replies.