Καλησπερα, ωραιο Θεμα.
Ειμαι μαλλον απο τους λιγους που χρησιμοποιουν ακομα MD, στο σπιτι (οχι walkman, δεν ειμαι σπιτι να δω μοντελο, sony παντως) το εχω για να κανω εγγραφες για το αυτοκινητο, πολλα δισκακια πρεπει να ειναι 5ετια στο αυτοκινητο και δεν καταλαβαινουν χριστο απο ηλιο, υγρασια, παιζουν ολα χωρις το παραμικρο προβλημα, ολες οι εγγραφες εχουν γινει σε LP4, ωραιο κολπο για να κοντραρεις τα mp3 αλλα ισως αρκετη θυσια στην ποιοτητα.
Απο Audio cd οι εγγραφες γινοντουσαν με οπτικη ινα, εχω παρα πολλα χρονια να αντιγραψω με αυτον τον τροπο, αν θυμαται καποιος, ετσι περνουσαν αυτοματα και οι πληροφοριες τραγουδιου στο MD?
Τωρα οι εγγραφες γινοντε ανολογικα απο το pc, βαζω μια playlist 3.5 ωρες και το περνω κοπλε. Απο οπτικη ινα νομιζω δεν δεχεται εγγραφη απο mp3, αν μπορει καποιος ας επιβεβαιωσει.
Επισης να αναφερω και κατι αλλο, ηταν η δουλεια μου τετοια που ειχα πολλες επαφες με μαεστρους και τραγουδιστες, παιδια οι περισσοτεροι εσκαγαν με md σε προβες ή για να ακουσουν καποιο ντεμο, δεν ρωτησα ποτε γιατι τους εξηπηρετει καλυτερα αυτο το μεσω, αυτα μεχρι και πριν 2 χρονια, ενας τραγουδιστης ο Δαντης.
Γλυκες εποχες και να πω οτι φοβαμαι να το αποχωριστω, θυμαμαι που οταν πρωτοβγηκε εγω και λιγοι φιλοι που ασχοληθηκαμε, λεγαμε οτι θα ερθει η στιγμη που θα πουλαει τρελλα, γαμω τις τεχνολογιες και τετοια.