ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ 720P;

Καμιά φορά χρειάζεται και η μετατροπή, βοηθάει. Κι όχι απαραίτητα σε δρχ και Euro.
Εγώ πχ. τώρα τελευταία όποτε ζηγίζομαι μου κάθεται καλύτερα να μετατρέπω τα κιλά σε οκάδες..
icon10.gif

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Καμιά φορά χρειάζεται και η μετατροπή, βοηθάει. Κι όχι απαραίτητα σε δρχ και Euro.
Εγώ πχ. τώρα τελευταία όποτε ζηγίζομαι μου κάθεται καλύτερα να μετατρέπω τα κιλά σε οκάδες..
icon10.gif
Που τον θυμήθηκες αυτόν τον μπαλαδόρο...???:flipout::grinning-smiley-043-bye-

Αλήθεια, το φθινόπωρο μήπως θα βγουν καινούργιοι προβολείς ανάλυσης 720π πιό βελτιωμένοι από αυτούς που έχουμε σήμερα, ενδεχομένως με καλύτερο μαύρο και κόντραστ που θα πλησιάζει ίσως του περλ;
Αν ναι αυτό σημαίνει οτι θα έχουμε προβολείς 720π πολύ κοντά στα σημερινά 1080π μηχανάκια, με τιμή κάτω από τα 2 χιλιάρικα.

Αλήθεια, το φθινόπωρο μήπως θα βγουν καινούργιοι προβολείς ανάλυσης 720π πιό βελτιωμένοι από αυτούς που έχουμε σήμερα, ενδεχομένως με καλύτερο μαύρο και κόντραστ που θα πλησιάζει ίσως του περλ;
Αν ναι αυτό σημαίνει οτι θα έχουμε προβολείς 720π πολύ κοντά στα σημερινά 1080π μηχανάκια, με τιμή κάτω από τα 2 χιλιάρικα.

E, τόσο περίπου θα κάνουν και τα 1080p τότε...

Χμμ, εγώ πιστεύω τους 720p θα τους αποσύρουν για τα καλά :)
Και θα πέζουν στην αγορά απλα "οκ" 1080pάρηδες , στο ίδιο όριο τιμών που πάιζουν οι 720p.

Πείτε μου εάν κάνω λάθος αλλα 720p υλικό υπάρχει μόνο απο HDTV σωστά;
(και απο "αντίγραφα ασφαλείας" online) , εαν είναι έτσι, είμαι ακόμα πιο σίγουρος οτι θα γίνει το παραπάνω.

Εγώ πιστεύω πως πρέπει πάντα ο προβολέας να συνοδεύεται απο ένα κορυφαίο player ειτε είναι htpc είτε συσκευή consumer για να μπορέσουμε να πάρουμε το 100% που μπορεί να αποδωσει ο προβολέας οπότε το κόστος για μένα πρέπει να υπολογίζεται πακέτο για το τελικό αποτέλεσμα.

νασαι σιγουρος οτι με οσα εχουνε δει ολοι εδω μεσα θα πρoτιμουσανε 720p με υποστηριξη 24p παρα 1080p panel

Απάντηση: Re: ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ 720P;

νασαι σιγουρος οτι με οσα εχουνε δει ολοι εδω μεσα θα πρoτιμουσανε 720p με υποστηριξη 24p παρα 1080p panel

Καλά, κόψε κάτι...
Είπαμε να το μαμήσουμε, όχι να το....ξεκοιλιάσουμε.... :flipout:

Απάντηση: Re: ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ 720P;

αμα δε πεσει ο Ντιρλα κατω απο 2 χηνες δεν θαμαστε στο σωστο δρομο......

κανα 2αρι χρονια το κοβω....

Πολλα χρονια λες. Σε ενα χρονο, αλλα οχι 2 χηνες, 3-3500