Καμιά φορά χρειάζεται και η μετατροπή, βοηθάει. Κι όχι απαραίτητα σε δρχ και Euro.
Εγώ πχ. τώρα τελευταία όποτε ζηγίζομαι μου κάθεται καλύτερα να μετατρέπω τα κιλά σε οκάδες..![]()

Καμιά φορά χρειάζεται και η μετατροπή, βοηθάει. Κι όχι απαραίτητα σε δρχ και Euro.
Εγώ πχ. τώρα τελευταία όποτε ζηγίζομαι μου κάθεται καλύτερα να μετατρέπω τα κιλά σε οκάδες..![]()
Που τον θυμήθηκες αυτόν τον μπαλαδόρο...???Καμιά φορά χρειάζεται και η μετατροπή, βοηθάει. Κι όχι απαραίτητα σε δρχ και Euro.
Αλήθεια, το φθινόπωρο μήπως θα βγουν καινούργιοι προβολείς ανάλυσης 720π πιό βελτιωμένοι από αυτούς που έχουμε σήμερα, ενδεχομένως με καλύτερο μαύρο και κόντραστ που θα πλησιάζει ίσως του περλ;
Αν ναι αυτό σημαίνει οτι θα έχουμε προβολείς 720π πολύ κοντά στα σημερινά 1080π μηχανάκια, με τιμή κάτω από τα 2 χιλιάρικα.
Δειτε αυτο και την τιμη του.http://www.projectorcentral.com/Sony-BRAVIA_VPL-AW15.htm
νασαι σιγουρος οτι με οσα εχουνε δει ολοι εδω μεσα θα πρoτιμουσανε 720p με υποστηριξη 24p παρα 1080p panel
αμα δε πεσει ο Ντιρλα κατω απο 2 χηνες δεν θαμαστε στο σωστο δρομο......
κανα 2αρι χρονια το κοβω....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.