Τι λες που δεν κάνει;λιγο ατυχες ομως το παραδειγμα γιατι ο γαιδαρος δεν κανει τιποτα καλυτερα απο το nissan απλα κοστιζει ελαχιστα.
Τι λες που δεν κάνει;
Αν θες να κινηθείς σε στενά δρομάκια, εντελώς εκτός δρόμου και να μην μείνεις από βενζίνη, λάστιχο ή άλλη μηχανική βλάβη, τότε ο γάιδαρος είναι μονόδρομος.
Τον Σεπτέμβρη βγαίνει με LED 42'' της Philips με contrast στα 2.000.000.
Γιατί η Samsung δεν έχει ανακοινώσει LCD με LED στις 42''.![]()
3. Ή απλώς σημαίνει ότι είσαι αντιPhilipsάκιας όπως έχω ξαναπεί.
Η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε.
Οταν δεις σε κανα δυο χρονια να κλεινουν τελειως το τμημα τηλεορασεων λογω λανθασμενης στρατηγικης τοτε θα με θυμηθεις.
Επειδη εγινα και εγω προσφατα κατοχος philips lcd θα σας ελεγα πως οντως για τηλεοπτικο σημα ειναι απλα χαλια.
Επειδη εγινα και εγω προσφατα κατοχος philips lcd θα σας ελεγα πως οντως για τηλεοπτικο σημα ειναι απλα χαλια. Θα πρεπει ομως εδω να σκεφτει κανεις
και την ποιοτητα του τηλεοπτικου σηματος στην Ελλαδα που μαλλον δεν πρεπει να υπαρχει χειροτερο στον Ευρωπη για να μην πω παντου.
Μήπως οι LCD ήρθαν (πολύ) νωρίς??? PFL9603.Τον ενθουσιασμο σου τον καταλαβα απο το μονοκοματο post σου σε ενα θεμα που αυτος που το αρχισε αναρωτιεται αν αξιζει να παρει μια LCD ή οχι. Μου φανηκε λοιπον σαν να του λες οτι το LED ειναι η απολυτη λυση και περιμενε μεχρι το Σεπτεμβρη και καθαρισες (= ενθουσιασμος?). Ισως σε ψυχολογησα λαθος. Δε τρεχει τιποτα...
http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=515562&postcount=27Anyway, και εγω εχω δει LED της samsung και μου αρεσαν πολυ, αλλα ξερω πως δεν ηταν το super-duper contrast τους που αρεσε στα ματια μου![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.