- 18 June 2006
- 1,525
δεν ειμαι αρχαριος στις φωτο αλλα και ουτε επαγγελματιας βλέπω στα νυχτερινα μαγαζιά ολοι να τραβάνε με dslr σωματα ( Canon,Nikon ) εγω δεν θέλω να παω εκει ! ήμουνα εκει, ειχα και 5mark ii και προσφατα 5mark iii με τον 20-105 αν δεν κάνω λάθος ! δεν ασχολούμαι επαγγελματικά απλώς μαρεσει η φωτο ! τώρα ομως μου εχει προκύψει αυτό το οτι θελω να τραβάω κάποιες φώτο το βράδυ χωρις να εχω απαραίτητα τον όγκο τις dslr μαζι μου !
εχω δει την κατηγορία mirrolless και γιαυτό σας ρωταω τι μου προτείνεται ? σ αυτην την κατηγορια ! δλδ ποιο σωμα και ποιον φακο ! υπαρχει δυνατότητα απο προηγούμενη και τωρινή πώληση κάποιον μηχανών ! ενα 1500αρι και κατι ! θέλω να πάρω όμως το καλύτερο τις κατηγορίας !
ευχαριστώ πιστευω να έγινα κατανοητός (είμαι ανάμεσα σε Sony Nex-7 ( ειμαι και sonakias
roud
Olympus OM-D ? καποια αλλη ? )
εχω δει την κατηγορία mirrolless και γιαυτό σας ρωταω τι μου προτείνεται ? σ αυτην την κατηγορια ! δλδ ποιο σωμα και ποιον φακο ! υπαρχει δυνατότητα απο προηγούμενη και τωρινή πώληση κάποιον μηχανών ! ενα 1500αρι και κατι ! θέλω να πάρω όμως το καλύτερο τις κατηγορίας !
ευχαριστώ πιστευω να έγινα κατανοητός (είμαι ανάμεσα σε Sony Nex-7 ( ειμαι και sonakias