Mission: Impossible (8) - The Final Reckoning (2025)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    10
Χαλάλι του ο άνθρωπος τα εκατομμύρια που βγάζει. Κάποιοι είναι αναντικατάστατοι.
Μην περιμένετε λογική. Δεν υπάρχει σε αυτες τις ταινίες. Η υπερβολή είναι πολύ μικρή λέξη για να περιγράψει το μέγεθος της υπερβολής.

Το είδα χτες στο αμερικάνικο σινεμά του Landstuhl. Είχα χρόνια να δω την αίθουσα γεμάτη, Οι σκηνές δράσης είναι εκπληκτικές, ειδικά η σκηνή στο υποβρύχιο θα μείνει στην ιστορία, απίστευτο σασπένς. Μην ψάξετε λογική και ρεαλισμό, αυτά δεν υπάρχουν.
Ο Τομ πρέπει να σώσει τον κόσμο φυλακίζοντας μια ΑΙ σε ένα στικάκι-προφανώς δεν υπάρχει back up copy.
Οι δημιουργοί έλαβαν σοβαρά υπόψη το φθίνον IQ του κοινού που απευθύνονται και ξοδεύουν γύρω στα 5 λεπτά πριν από κάθε σκηνή δράσης για να εξηγήσουν τι θα κάνουν, πως θα το κάνουν και γιατί. Επίσης, και αυτό δεν το περίμενα από τον Θωμά, κάνουν και πολιτικό σχόλιο στην τρέχουσα επικαιρότητα. Μιλάνε συνεχώς για μια Οντότητα που θέλει να καταστρέψει τον κόσμο διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, για την ανάγκη να αρχίσουμε να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον κλπ. Α, και η Άντζελα Μπάσετ παίζει ξανά την Πρόεδρο των ΗΠΑ. Τον έχει καπαρώσει το ρόλο...

Α, και η Άντζελα Μπάσετ παίζει ξανά την Πρόεδρο των ΗΠΑ. Τον έχει καπαρώσει το ρόλο...

Αφου επαιξε και την βασιλισσα της Wakanda παρακαλω !!!!

Γενικως εχει αναδειχθει σε ηγετιδα πλεον (ηταν former CIA chief στις προηγουμενες ταινιες ΜΙ )

Η ταινια γενικως αν δεν δεν σας πιασει η αναλυση της εκλογικευσης ειναι η επιτομη της επικης κινηματογραφησης με αληθινα μεσα κατι αντιστοιχο ας πουμε με το Ronin του Φρακενχαιμερ (1998) αλλα σε 50Χ κλιμακα.

Οτι και αν εχετε φανταστει για την ταινια αυτη ειναι λιγο. Ειναι πολυ περισσοτερα.

Να πατε να την δειτε αφου εχετε κανει μια επαναληψη του Dead Reckoning (αν και η ταινια κανει ενα recap εσωτερικο για αυτους που δεν θα το κανουν) και τα ξαναλεμε μετα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Tom Cruise Gets 5+ Min STANDING OVATION at Cannes for ‘Mission: Impossible’​

Access Hollywood

'Mission: Impossible -- The Final Reckoning': BTS of Tom Cruise's Most EXTREME Stunts Yet!​

Entertainment Tonight

ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ τους πηρε να φτιαξουν την δεξαμενη στην οποια εγιναν τα γυρισματα.......

15 μερες να γεμισει με νερο......

iHollywoodTV

Ολη αυτη η εμπνευση της σκηνης με το υποβρυχιο λογικα πηγαζει απο το ΜΙ6: Fallout και αυτην την σκηνη

Απλα αποφασισαν να το κανουν σε μεγαλυτερη κλιμακα (πολυ μεγαλυτερη ομως ....!!!)

Δεν θυμαμαι ποτε τετοιου ειδους σκηνη με νερα στο σετ .....

MISSION: IMPOSSIBLE 6 - FALLOUT (2018) | Kinaping Lane Scene 4K UHD​

Μα ήδη εκεί δεν πάμε; Πλέον δεν ξέρεις τι να πιστέψεις στο internet. Από φωτογραφίες μεχρι βιντεάκια.
Μπορεί προς το παρόν να είναι σε ακίνδυνο επίπεδο, του στυλ να βάζει εκατό φίλτρα η άλλη για να φαίνεται ομορφη, αλλα για σκεφθειτε να γίνει καμία μόδα και ανεβάζουν π.χ. βιντεάκια με ηγέτες κρατών που να κατηγορεί ο ένας τον άλλον....Θα γίνει ή δεν θα γίνει πανικός μέχρι να αποδεικνύουν ότι είναι ψεύτικα;

Ενταξει το στορυ της ταινίας αυτό καθ' αυτό είναι τραβηγμένο, αλλά σαν ιδέα νομίζω αρχίζουμε και το ζούμε.

Last edited:
ναι μπορει , αυτη η κατασκευη δεν ειναι θεμα μεγεθους ειναι οτι περιστρεφεται και δινει τρελλες κλισεις (μην πω περισσοτερα αν δεν εχει δει καποιος την ταινια )

Μην περιμένετε λογική. Δεν υπάρχει σε αυτες τις ταινίες. Η υπερβολή είναι πολύ μικρή λέξη για να περιγράψει το μέγεθος της υπερβολής.
Υπάρχει η έκφραση "γεννήτρια άπειρης απιθανότητας" (© Ντάγκλας Άνταμς) που ταιριάζει τέλεια.

Mission Impossible: The Final Reckoning Behind the Scenes​

Collider Movies and TV

Tom Cruise RAVES Over Ana De Armas' Acting: 'Her Ability Is Incredible'​

Access Hollywood

Ενω μου αρεσε πολυ, μου αφησε μια απογοητευση παραλληλα.
Την περιμενα καλυτερη, η πρωτη μου αρεσε περισσοτερο, αυτη εστιασε πολυ στα πολυ δυσκολα
ομολογουμενως σκηνικα και αφησε κενα στην ολη ιστορια.
Δε ξερω πώς να το εξηγησω, σαν να ηταν απλα μια παρουσιαση των σκηνων δρασης.

• Like
Reactions: karamela
Σε δυο χρονια ετσι θα ειμαι και εγω
:p

Να προσεχεις τους ιλιγγους γιατι εχει απαιτησεις η δουλεια 😇

Mission: Impossible - The Final Reckoning | Projections | Paramount Pictures UK​

Paramount Pictures UK

Μιλαμε για σεμιναρια promotion.......ανυπομονω να δω τις εισπραξεις το ερχομενο ΣΚ.....

Ενω μου αρεσε πολυ, μου αφησε μια απογοητευση παραλληλα.
Την περιμενα καλυτερη, η πρωτη μου αρεσε περισσοτερο, αυτη εστιασε πολυ στα πολυ δυσκολα
ομολογουμενως σκηνικα και αφησε κενα στην ολη ιστορια.
Δε ξερω πώς να το εξηγησω, σαν να ηταν απλα μια παρουσιαση των σκηνων δρασης.
Μα αυτό δεν είναι πλέον τα Mission Impossible?? Στάντς και ενδιάμεσα πετάμε και ότι άλλο βρούμε, για τα σταντς πάμε να τις δούμε..για μένα δεν είναι σοβαρές ταινίες, και δεν συμφωνώ και με τις βαθμολογίες που παίρνουν, την είδα και εγώ στο Σινεμά και βαρέθηκα, απλά περίμενα πότε θα είναι η επόμενη σκηνή δράσης μήπως και ξυπνήσω… προσωπικά ένα 5,5-6 θα της έβαζα και αυτό με το ζόρι…περί ορέξεως βέβαια..

Μα αυτό δεν είναι πλέον τα Mission Impossible?? Στάντς και ενδιάμεσα πετάμε και ότι άλλο βρούμε, για τα σταντς πάμε να τις δούμε..για μένα δεν είναι σοβαρές ταινίες, και δεν συμφωνώ και με τις βαθμολογίες που παίρνουν, την είδα και εγώ στο Σινεμά και βαρέθηκα, απλά περίμενα πότε θα είναι η επόμενη σκηνή δράσης μήπως και ξυπνήσω… προσωπικά ένα 5,5-6 θα της έβαζα και αυτό με το ζόρι…περί ορέξεως βέβαια..
Οχι, ακριβως επειδη δεν ειναι ολο αυτο που περιγραφεις, ειναι και μια κατηγορια απο μονη της.
Δυστυχως, η τελευταια ειναι αυτο που περιγραφεις και γι' αυτο με απογοητευσε.
Οι προηγουμενες τρεις ηταν ταινιαρες σε ολα τους, οχι μονο στη δραση.
Το 2 ηταν απιθανη πατατα και το 1 ηταν βεβαια αυτο που μας εκανε το κλικ.

Εγώ αυτήν που θυμάμαι και ήταν σκέτη απόλαυση, ήταν με τον Καβίλ ...

Οι υπόλοιπες από συμπαθητικές έως μέτριες, κυρίως λόγω μετριοτάτων σεναρίων ... είναι να απορείς, αφού δίνουν τόσα χρήματα σε όλα τα άλλα, γιατί δεν πληρώνουν έναν καλό παραμυθά να γράψει ένα στρωτό σενάριο ...

Το προηγούμενο δεν το είδα, για το να δω τώρα σερί με την τελευταία ... έτσι για την τιμή των όπλων ...

• Like
Reactions: karamela
Εγώ αυτήν που θυμάμαι και ήταν σκέτη απόλαυση, ήταν με τον Καβίλ ...

Οι υπόλοιπες από συμπαθητικές έως μέτριες, κυρίως λόγω μετριοτάτων σεναρίων ... είναι να απορείς, αφού δίνουν τόσα χρήματα σε όλα τα άλλα, γιατί δεν πληρώνουν έναν καλό παραμυθά να γράψει ένα στρωτό σενάριο ...

Το προηγούμενο δεν το είδα, για το να δω τώρα σερί με την τελευταία ... έτσι για την τιμή των όπλων ...
Εκεί ειναι και το θέμα μου με αυτές τις ταινίες, έχουν από αδιάφορα έως βαρετά σενάρια που τις χαντακώνουν, ωραία η δράση άλλα δεν φτάνει μόνο αυτή, τις έχω δει όλες προφανώς άλλα καμία δεν με τρέλανε, πέρασα καλά μεν, άλα από την μια μπήκε από την άλλη βγήκε..