Α, και η Άντζελα Μπάσετ παίζει ξανά την Πρόεδρο των ΗΠΑ. Τον έχει καπαρώσει το ρόλο...
'Mission: Impossible -- The Final Reckoning': BTS of Tom Cruise's Most EXTREME Stunts Yet!
Entertainment Tonight
ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ τους πηρε να φτιαξουν την δεξαμενη στην οποια εγιναν τα γυρισματα.......
15 μερες να γεμισει με νερο......
iHollywoodTV
Δεν θυμαμαι ποτε τετοιου ειδους σκηνη με νερα στο σετ .....
Σε δυο χρονια ετσι θα ειμαι και εγω63 ρε φίλε? 63??????
υ.γ. θα το δω στο ΙΜΑΧ London στις 29. Περιμένω σαν τρελός.
Υπάρχει η έκφραση "γεννήτρια άπειρης απιθανότητας" (© Ντάγκλας Άνταμς) που ταιριάζει τέλεια.Μην περιμένετε λογική. Δεν υπάρχει σε αυτες τις ταινίες. Η υπερβολή είναι πολύ μικρή λέξη για να περιγράψει το μέγεθος της υπερβολής.
Σε δυο χρονια ετσι θα ειμαι και εγω
![]()
Μα αυτό δεν είναι πλέον τα Mission Impossible?? Στάντς και ενδιάμεσα πετάμε και ότι άλλο βρούμε, για τα σταντς πάμε να τις δούμε..για μένα δεν είναι σοβαρές ταινίες, και δεν συμφωνώ και με τις βαθμολογίες που παίρνουν, την είδα και εγώ στο Σινεμά και βαρέθηκα, απλά περίμενα πότε θα είναι η επόμενη σκηνή δράσης μήπως και ξυπνήσω… προσωπικά ένα 5,5-6 θα της έβαζα και αυτό με το ζόρι…περί ορέξεως βέβαια..Ενω μου αρεσε πολυ, μου αφησε μια απογοητευση παραλληλα.
Την περιμενα καλυτερη, η πρωτη μου αρεσε περισσοτερο, αυτη εστιασε πολυ στα πολυ δυσκολα
ομολογουμενως σκηνικα και αφησε κενα στην ολη ιστορια.
Δε ξερω πώς να το εξηγησω, σαν να ηταν απλα μια παρουσιαση των σκηνων δρασης.
Οχι, ακριβως επειδη δεν ειναι ολο αυτο που περιγραφεις, ειναι και μια κατηγορια απο μονη της.Μα αυτό δεν είναι πλέον τα Mission Impossible?? Στάντς και ενδιάμεσα πετάμε και ότι άλλο βρούμε, για τα σταντς πάμε να τις δούμε..για μένα δεν είναι σοβαρές ταινίες, και δεν συμφωνώ και με τις βαθμολογίες που παίρνουν, την είδα και εγώ στο Σινεμά και βαρέθηκα, απλά περίμενα πότε θα είναι η επόμενη σκηνή δράσης μήπως και ξυπνήσω… προσωπικά ένα 5,5-6 θα της έβαζα και αυτό με το ζόρι…περί ορέξεως βέβαια..
Εκεί ειναι και το θέμα μου με αυτές τις ταινίες, έχουν από αδιάφορα έως βαρετά σενάρια που τις χαντακώνουν, ωραία η δράση άλλα δεν φτάνει μόνο αυτή, τις έχω δει όλες προφανώς άλλα καμία δεν με τρέλανε, πέρασα καλά μεν, άλα από την μια μπήκε από την άλλη βγήκε..Εγώ αυτήν που θυμάμαι και ήταν σκέτη απόλαυση, ήταν με τον Καβίλ ...
Οι υπόλοιπες από συμπαθητικές έως μέτριες, κυρίως λόγω μετριοτάτων σεναρίων ... είναι να απορείς, αφού δίνουν τόσα χρήματα σε όλα τα άλλα, γιατί δεν πληρώνουν έναν καλό παραμυθά να γράψει ένα στρωτό σενάριο ...
Το προηγούμενο δεν το είδα, για το να δω τώρα σερί με την τελευταία ... έτσι για την τιμή των όπλων ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.