Mission: USB DAC!

Εχω κανα δυο διαβασμένους φιλους απο Αμερικη που μου μεταφέρουν εξαιρετικές εντυπώσεις με το Chord Hugo. Δεν μου κανει καθολου εντύπωση που ο Νικος το βρίσκει τοσο καλο.

Εχω κανα δυο διαβασμένους φιλους απο Αμερικη που μου μεταφέρουν εξαιρετικές εντυπώσεις με το Chord Hugo. Δεν μου κανει καθολου εντύπωση που ο Νικος το βρίσκει τοσο καλο.

+1

Παντού σε ξένες δημοσιεύσεις γράφονται τα καλύτερα για το Hugo. Έχω διαβάσει πολλά σχόλια σε ξένα φόρουμ απο κόσμο πιυ είτε τι έχει δοκιμάσει είτε το έχει αποκτήσει και γράφουν εξαιρετικά σχόλια.

Για να παίξω τον δικηγόρο του διαβόλου, σας λέω ότι όσοι λένε ότι δεν τους αρέσει το Chord Hugo μπανάρονται από το headfi...

(δεν το έχω ακούσει δεν έχω ιδέα πως παίζει).

Και εγώ δεν θέλω με τίποτα να το βάλω στο. Ρακ μου
Μινιατούρα με μπαταρία είχα και την έδωσα,
Αλλά γμτ παίζει καλά...
Απο την άλλη 3K GBP για τον μεγάλο αδερφό δεν δίνω.
Μια λύση είναι το 2qute, δεν είναι μινιατούρα και δεν έχει μπαταρία :)
Αλλά δεν έχει και ενισχυτή ακουστικών, που αν και δεν με ενδιέφερε (μέχρι εχθές) μου έδειξε πως μπορούν να παίξουν τα HD650 που τα εχω πάνω απο χρόνο και ζήτημα να τα είχα βάλει 10 ώρες.
Ίσως το 2qute με έναν καλό ενυσχητη ακουστικών ?

Και εγώ δεν θέλω με τίποτα να το βάλω στο. Ρακ μου
Μινιατούρα με μπαταρία είχα και την έδωσα,
Αλλά γμτ παίζει καλά...
Απο την άλλη 3K GBP για τον μεγάλο αδερφό δεν δίνω.
Μια λύση είναι το 2qute, δεν είναι μινιατούρα και δεν έχει μπαταρία :)
Αλλά δεν έχει και ενισχυτή ακουστικών, που αν και δεν με ενδιέφερε (μέχρι εχθές) μου έδειξε πως μπορούν να παίξουν τα HD650 που τα εχω πάνω απο χρόνο και ζήτημα να τα είχα βάλει 10 ώρες.
Ίσως το 2qute με έναν καλό ενυσχητη ακουστικών ?

δεν καταλαβαίνω, αφού σου κάνει ηχητικά, γιατί έχεις στραβώσει τόσο με την ''μινιατούρα'' ... το ότι είχες παλιότερα μινιατούρα δεν λέει και τίποτε ... αφού εκείνη δεν θα έπαιζε όπως το χιούγκο ... τι δεν καταννοώ ;;;

Εγώ τον καταλαβαίνω. Θέλει να το βλέπει και να το καμαρώνει!

Όλοι λίγο πολύ έτσι είμαστε...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Hugo headphone performance:

0.3 W @ 50 Ω (ανεπαρκή ισχύς για planarmagnetic),
0.07 W @ 300 Ω (οριακά επαρκή ισχύς για Senn).

Πέρα των παραπάνω επιδόσεων, μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι συγκρίνεται ηχητικά με θηρία όπως το Vega!

(http://chordelectronics.co.uk/files/Hi-Fi Plus Hugo review May 2014.pdf)

Εγώ τον καταλαβαίνω. Θέλει να το βλέπει και να το καμαρώνει!

Όλοι λίγο πολύ έτσι είμαστε...

λυπάμαι, εγώ δεν είμαι έτσι ... αν το μηχάνημα σκοράρει ηχητικά, τότε ας είναι και μεγέθους μύγας ... αν, ωστόσο, υπάρχει και όμορφη εμφάνιση καλοδεχούμενη είναι ... επ' ουδενί όμως είναι το πρώτο κριτήριο, αλλά ένα από τα τελευταία ... για ηχομηχανές μιλάμε, όχι για την βικτόρια'ς σίκρετ ...

Όλα παίζουν ρόλο Σπυράκο μου!

Δηλ., κούκλε, εσύ που ξεκίνησες το νήμα και ψάχνεσαι, άμα βρεις όλα αυτά τα δεδομένα που έθεσες στα πρώτα ποστς, αλλά τα βρεις σε μινιατούρα, δεν θα την αποκτήσεις ;;;; επίτρεψε μου να πιστεύω ότι θα την αποκτήσεις και θα αλαλάζεις από την χαρά σου ...

0.3 W @ 50 Ω (ανεπαρκή ισχύς για planarmagnetic),
0.07 W @ 300 Ω (οριακά επαρκή ισχύς για Senn).

Και μία εξωγήινη αντίσταση εξόδου: 0.075 Ω!!!

Πάντως παίδες, διαβάζω εδώ και ώρα αυτά που γράφονται στο διαδίκτυο για το hugo, και δεν μπορώ να πιστέψω το μέγεθος του ενθουσιασμού των δοκιμαστών, επαγγελματιών και μη!

Πρέπει να ψαχθεί οπωσδήποτε. Υπάρχει για δοκιμή Αθήνα?

Καλα, ενα σου λεω Σταυρο, μην κανεις κανα αστείο και πάρεις την "ακριβη μινιατουρα με μπαταρια" γιατι δεν σε σώζει τπτ...

:)

"Simply put, the Chord Hugo is the finest DAC that I have ever heard. It also sports one of the best headphone amplifiers I have ever experienced. The Hugo can reveal details in music that I never thought possible. Build quality is excellent, and even though I am not a the biggest fan of it’s appearance, the sound more than makes up for its aesthetic shortcomings. Couple that with the fact that it is one of the best portable Amp/DAC’s in the world and you have a product that is hard to beat at any price."

http://headphone.guru/chord-electronics-hugo/

!!!

Άλλο dac να βάλουμε στην παρέα?

Η πλάκα είναι ότι εκεί στο US έχουν πάθει πλάκα με το Hugo το οποίο έχει τιμή μεγαλύτερη από εκείνη του επερχόμενου Yggdrasil!!

Μπορείς να το πουλήσεις ακριβότερα απ' ότι πλήρωσες, μιας και ο ευτυχής νέος ιδιοκτήτης δεν θα χρειαστεί να περιμένει καθόλου..
:)

Μου θυμίζει το sony minidisk που έχω στη συλλογή μου. Η εμφάνισή του μπερδεύει λίγο τις audiophile "βάσεις" μου...

https://www.youtube.com/watch?v=Qzo4Ia-xUOA

Σταύρο να είσαι σίγουρος ότι αν πάρεις το Hugo θα ανοίξω ειδικό νήμα για να προσθέτουμε τα ανέκδοτα για εσένα. Έχω σκεφτεί ήδη κανα δύο.. του τύπου τι κοινό έχει η Πάρις Χίλτον και ο Σταύρος..