Κάθησα και διάβασα αρκετά πράγματα γύρω από το Hugo και συμπέρανα ότι αν είχε δοθεί περισσότερη έμφαση στη τροφοδοσία (αυτό δεν μπορούσε να γίνει λόγω της φορητότητας), θα μιλούσαμε για ένα πραγματικό giant killer!
Και όχι δεν αναφέρομαι στις ιδιαιτερότητες του head fi γύρω από το συγκεκριμένο dac.
Eyes on Chord λοιπόν!!
PS. Πάνο μην αρχίζεις τα πειράγματα. Η δική μου διαίσθηση τα λέει αυτά...![]()
Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το "αιρετικό" νήμα στο computer audiophile forum.. http://www.computeraudiophile.com/f6-dac-digital-analog-conversion/chord-hugo-re-examined-20739/
"....
Από όσο έχουμε μάθει τον Σταύρο,πιστεύετε πως θα μπορεί να αντέξει να έχει να έχει ένα ντακ με νορμάλ jitter (οι reviewers σαν τον Darco λένε πως η συγκεκριμένη μέτρηση ακουστικά μεταφράζεται σε βάθος σκηνής και ambient ήχους χώρου κλπ για να το πούμε μη-τεχνικά) την στιγμή που διαβάζει για τα 300 fs του Δράκου και τα εξωτικά 80 fs του Vega;
Εκτός της κατασκευής κλπ που δεν φτάνει να παίζει αλλά και να δείχνει πως παίζει...
Έχω δίκιο;
Τα λέω γιατί κοντέψαμε μέχρι καφετζούδες να φέρουμε...
Από κει έρχομαι Tsipaki.
Πολλούς τους γνωρίζω από τον νήμα HE-6 στο Head fi (αρκετοί έχουν μπαναριστεί).
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
θα προσπαθήσω πάντως να το ακούσω...
Τα δύο που θέλω να ακούσω (Hugo, Yggdrasil) δεν είναι ακόμη διαθέσιμα για ακρόαση και δε βλέπω πότε μπορεί να είναι, ειδικά το τελευταίο...
Αν το έχει διαθέσιμο, θα προσπαθήσω να το ακούσω. Ελπίζω να είναι εντάξει τύπος...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.