Μητρική καπουτ!γνωμες για αναβάθμιση

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Δεν είπες τα πιο σημαντικά. Χρήση, χρήματα και αν την corsair, την έχεις για overclocking.
Για μτχ X58 έριξες καμιά ματιά;

Χρήση gaming πιο πολυ αλλα το εχω και για ταινιες και γενική χρήση.οχι over clocking καθόλου σχεδόν.το πολυ κανα 500 αν αξιζει.οχι δεν βρίσκω καθόλου x58....

Ποια η διάφορα με τις (c2) που γραφει σε μερικές;

Το c2 είναι stepping. Πού ακριβώς το είδες?

Για ρίξε ιδέα...

z87x-ud3h-layout-3.jpg

Gigabyte Z87X-UD3H
TechpowerUP Review | Gigabyte Z87X-UD3H (Intel LGA 1150)

Σταύρο εγώ θα σου πρότεινα εφ'οσον το χεις το σύστημα να μην αλλάξεις και cpu αλλά να παρεις μία καλή X58 μεταχειρισμένη από ebay. O i7 960 που έχεις είναι θηρίο σαν επεξεργαστής (έχω δύο στους servers μου) και στην πραγματικότητα τα λεφτά που θα γλυτώσεις (κάπου 350-400) ρίξτα να πάρεις έναν σούπερ SSD δίσκο θα δεις απίθανη διαφορά με οποιαδήποτε αλλαγή σε motherboard+cpu.

Απάντηση: Re: Μητρική καπουτ!γνωμες για αναβάθμιση

Σταύρο εγώ θα σου πρότεινα εφ'οσον το χεις το σύστημα να μην αλλάξεις και cpu αλλά να παρεις μία καλή X58 μεταχειρισμένη από ebay. O i7 960 που έχεις είναι θηρίο σαν επεξεργαστής (έχω δύο στους servers μου) και στην πραγματικότητα τα λεφτά που θα γλυτώσεις (κάπου 350-400) ρίξτα να πάρεις έναν σούπερ SSD δίσκο θα δεις απίθανη διαφορά με οποιαδήποτε αλλαγή σε motherboard+cpu.

Εχω και ssd και υδροψυξη και bleuray πάνω.δεν εχω ασχοληθεί με eBay και δεν ξερω.αν μπορεις κανε ενα κόπο και στειλε μου μια και απο ποιον....