Μητρική καπουτ!γνωμες για αναβάθμιση

Δεν είπες τα πιο σημαντικά. Χρήση, χρήματα και αν την corsair, την έχεις για overclocking.
Για μτχ X58 έριξες καμιά ματιά;

Χρήση gaming πιο πολυ αλλα το εχω και για ταινιες και γενική χρήση.οχι over clocking καθόλου σχεδόν.το πολυ κανα 500 αν αξιζει.οχι δεν βρίσκω καθόλου x58....

Ποια η διάφορα με τις (c2) που γραφει σε μερικές;

Το c2 είναι stepping. Πού ακριβώς το είδες?

Για ρίξε ιδέα...

z87x-ud3h-layout-3.jpg

Gigabyte Z87X-UD3H
TechpowerUP Review | Gigabyte Z87X-UD3H (Intel LGA 1150)

Σταύρο εγώ θα σου πρότεινα εφ'οσον το χεις το σύστημα να μην αλλάξεις και cpu αλλά να παρεις μία καλή X58 μεταχειρισμένη από ebay. O i7 960 που έχεις είναι θηρίο σαν επεξεργαστής (έχω δύο στους servers μου) και στην πραγματικότητα τα λεφτά που θα γλυτώσεις (κάπου 350-400) ρίξτα να πάρεις έναν σούπερ SSD δίσκο θα δεις απίθανη διαφορά με οποιαδήποτε αλλαγή σε motherboard+cpu.

Απάντηση: Re: Μητρική καπουτ!γνωμες για αναβάθμιση

Σταύρο εγώ θα σου πρότεινα εφ'οσον το χεις το σύστημα να μην αλλάξεις και cpu αλλά να παρεις μία καλή X58 μεταχειρισμένη από ebay. O i7 960 που έχεις είναι θηρίο σαν επεξεργαστής (έχω δύο στους servers μου) και στην πραγματικότητα τα λεφτά που θα γλυτώσεις (κάπου 350-400) ρίξτα να πάρεις έναν σούπερ SSD δίσκο θα δεις απίθανη διαφορά με οποιαδήποτε αλλαγή σε motherboard+cpu.

Εχω και ssd και υδροψυξη και bleuray πάνω.δεν εχω ασχοληθεί με eBay και δεν ξερω.αν μπορεις κανε ενα κόπο και στειλε μου μια και απο ποιον....