MITSUBISHI LANCER EVO X

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,396
ΛΑΓΟΝΗΣΙ
Επιτέλους,ένα EVO που θα αρέσει σε πολλούς και όχι μόνο για τις επιδόσεις του.
Αν και αυτό στις φωτογραφίες είναι πρωτότυπο,το τελικό σχέδιο δεν αναμένεται να διαφέρει και πολύ.
Οι "γρήγοροι έχοντες" θα χρειασθεί να περιμένουν έως το 2008.

Attachments

• Mitsubishi-Lancer-Evolution-X-0005.jpg
    Mitsubishi-Lancer-Evolution-X-0005.jpg
    134.6 KB · Views: 59
  • Mitsubishi-Lancer-Evolution-X-0003.jpg
    Mitsubishi-Lancer-Evolution-X-0003.jpg
    120.7 KB · Views: 57
  • Mitsubishi-Lancer-Evolution-X-0002.jpg
    Mitsubishi-Lancer-Evolution-X-0002.jpg
    111.1 KB · Views: 61
  • Mitsubishi-Lancer-Evolution-X-0004.jpg
    Mitsubishi-Lancer-Evolution-X-0004.jpg
    144.2 KB · Views: 33
  • Mitsubishi-Lancer-Evolution-X-0006.jpg
    Mitsubishi-Lancer-Evolution-X-0006.jpg
    145 KB · Views: 46
επειδη ημουνα κατοχος του EVO VI η γιαπωνεζιλα δεν μπορω να πω οτι με ενοχλει, ολα τους τα μοντελα τα προηγουμενα ετσι και αλλιως σαν Ταξι ητανε μεσα. Το θεμα ειναι οτι οποιος ειναι να το παρει θα το παρει για αλλους λογους..
Το κυριοτερο ειναι οτι ξεκολησανε απο το ιδιο Design που ειχανε εδω και χρονια..και βελτιωσανε ποιοτικα το ολο handling του αυτοκινητου.

οντως το θεμα της βενζινης μου εχει μεινει. Το δικτακι της βενζινης το εβλεπες να κατεβαινει σε real time :slapface: καθε φορα που το πλακωνες..

Μεγάλες εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές σε σχέση με το παρελθόν.Επιτέλους το κατάλαβαν ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν μπορεί και δεν πρέπει κυρίως εσωτερικά να μοιάζει με το κα´ρο του παππού μου...
Πολύ μου αρέσει έτσι...απο τιμές τι θα παίξει ρε παιδιά;

Πράγματι ξεφύγανε από το κλασσικό κουτί αλλά να ξέρετε ότι θα ξεφύγει και σε τιμούλα.

Επιτέλους,ένα EVO που θα αρέσει σε πολλούς και όχι μόνο για τις επιδόσεις του.
Αν και αυτό στις φωτογραφίες είναι πρωτότυπο,το τελικό σχέδιο δεν αναμένεται να διαφέρει και πολύ.
Οι "γρήγοροι έχοντες" θα χρειασθεί να περιμένουν έως το 2008.

Ωχ!!! άλλο ένα ποστ για αυτοκίνητα άϊντε καλή αυτοκινητιστική χρονιά να έχουμε παλλικάρια!!!!
:award: :award:

Το συγκεριμένο, εκτιμώ ότι είναι η επιτομή του ανήσυχου νεοέλληνα, που έχει βαρεθεί ομολογουμένως τους πολύβουους και συχνά με κίνηση ορεινούς δρόμους της Εκάλης, αλλά και του Κολωνακίου.:grandpa:

Υπάρχει άραγε ένα δείτης μέσης κατανάλωσης έτσι ώστε να βγούν ενδεικτικά και άκποια συμπεράσματα?:grinning-smiley-043

Κοίτα αν το πας σιγά δεν καίει πολύ παραπάνω από 10 λίτρα τα 100 χιλιόμετρα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει βρεθεί ούτε ένας οδηγός να το πηγαίνει έτσι για πάνω από 10 λεπτά :Ρ

Κοίτα αν το πας σιγά δεν καίει πολύ παραπάνω από 10 λίτρα τα 100 χιλιόμετρα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει βρεθεί ούτε ένας οδηγός να το πηγαίνει έτσι για πάνω από 10 λεπτά :Ρ

Εκτός αν ψάχνει να βρει βενζινάδικο.... χαχαχαχαχαχαχ:flipout::flipout::flipout:

Ρε παιδιά η ιστορία μ'αυτού του είδους τα αυτοκίνητα είναι απλή...

Δεν σ'ενδιαφέρει το εσωτερικό του και όλα αυτά τα περιττά κατ'εμέ φτιασίδια...

Απλά το παίρνεις, το σπάς και τέλος!!!!

Το προβλημα με αυτο το αυτοκινητο ειναι οτι ενω εχει (κατα καποιο τροπο) γηινη τιμη εχει (κατα σιγουρο τροπο) εξωγηινη καταναλωση.

Αν δε ακουσετε το ποσο κοστιζει σε ενα αγωνα η βενζινη που καιει ....μαλλον θα βρειτε φθηνο το hiend!!!!!

(δηλ.σχεδον 30% παραπανω καταναλωση απο ενα νορμαλ και τιμη βενζινης απο 3,5 ευρω και πανω το λιτρο!!!!!!)

Ομολογω οτι ειναι πολυ ενδιαφερουσα η προταση. Με καθε προηγουμενη εκδοση ολο και "γλυκαινε" το design" του. Αλλα τωρα προβλεπεται πολυ ωραιο μιας και δε θα ειναι ακριβως οπως στις φωτογραφιες αλλα λιγο πιο κοντα στην πραγματικοτητα

Το θέμα είναι να ξέρεις να το σπας.
Γιατί στην ευθεία όλα εύκολα είναι...
Το θέμα είναι να βλέπεις το δρόμο από το παράθυρο και όχι από το παρμπρίζ.

Από τότε που πήρε κάποιος το 106 μου και μου έδειξε τι μπορεί να κάνει έχω πάψει να επιθυμώ καλύτερα αυτοκίνητα στον τομέα επιδόσεων και κρατήματος.

Το 106 δεν ειναι λιγο αυτοκινητο. Το 106 ειναι κορυφαιο αυτοκινητο. Μην το συγκρινεις με τα "αλλα" παρομοιας κατηγοριας. Ειναι φονιας αυτοκινητων και ανθρωπων

Re: Απάντηση: MITSUBISHI LANCER EVO X

και το εξωτερικό να συμπληρώσω. Αν και το συγκεκριμένο εξωτερικό φαίνεται πιο "ευάλωτο" σε σχέση με αυτό που κυκλοφορεί τώρα. Φαίνεται οτι στον πρώτο χωματόδρομο θα κλαις τα λεφτά σου.
Το μπροστινό μέρος είναι ωραίο, πλάγια θυμίζει skoda rs και πίσω lexus με αεροτομή.