Ολα στο μυαλο ειναι πιστευω.
Εχω φιλο που βλεπει σε samsung 40c530 δηλαδη εικονα λασπη στα 3-4 μετρα αποσταση και ξεχωριζει λεει mkv 720p με 1080p και με br!
Εγω παντως βλεπω διαφορά απο αποκωδικοποιητη σε αποκωδικοποιητη, σε Η/Υ.
Εννοούσα την ποιότητα εικόνας και όχι την ανάλυση
Εγω μιλησα για δυο Bluray player ενα των 200 ευρω και ενα των 1000.
Και εγω ρωταω σε ποιοτητα εικονας τι παραπανω προσθετει το ακριβο BR player?
Και στα dvd players και στα blu ray η διαφορα τιμης παντα ειχε να κανει με το τμημα audio της συσκευης.
Και στα dvd players και στα blu ray η διαφορα τιμης παντα ειχε να κανει με το τμημα audio της συσκευης.
Και με το κομμάτι upscaling/deinterlacing SD σημάτων...
Υπάρχουν βέβαια και κάποια σποραδικά, φτηνά μηχανάκια, που λόγω ηλίθιου κατασκευαστή, έχουν κλειδωμένο τον επεξεργαστή εικόνας σε μη-flat λειτουργία (παίζουν π.χ. με σιγμοειδή gamma/edge enhance μονίμως ενεργοποιημένα).
Στο upscale μπορεί.Τα dvd's είναι σε 576p και αυτά οπότε δεν υπάρχει στην ουσία μεγάλο φόρτο εργασίας για τον deinterlacer.
βαλε και τον FraMeSToR μεσα που δινει στα mkv 1080p ηχο DTS-HD MA 5.1Οι πιο ποιοτικοί encoders κατά τη γνώμη μου με σειρά εμφάνισης ειναι:
1. Eureka
2. Esir
3. CtrlHD
4. Don
5. Ebp
Εγώ παιδιά δυο-τρεις ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω και παρακαλώ να με συγχωρέσετε αν είναι offtopic ,αλλά εδώ βρήκα την αφορμή να τις ρωτήσω:
Το δεύτερο που θέλω να ρωτήσω είναι ξέρει κανείς κάποιο e-shop ή κατάστημα στην Ελλάδα ή εξωτερικό που να μπορώ να βρω φτηνά BD-R 50 GB δισκάκια?? 50 GB όμως,όχι 25GB!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,και συγνώμη για το μερικό offtopic του μηνύματος μου αλλά εδώ βρήκα αφορμή να τα ρωτήσω εξαιτίας της αναφοράς που έγινε για τις αποθηκευτικές ανάγκες των ISO Blu-ray και των πλήρως ασυμπίεστων mkv.
Φιλικά,
Μάνος.
Οι πιο ποιοτικοί encoders κατά τη γνώμη μου με σειρά εμφάνισης ειναι:
1. Eureka
2. Esir
3. CtrlHD
4. Don
5. Ebp
βαλε και τον FraMeSToR μεσα που δινει στα mkv 1080p ηχο DTS-HD MA 5.1
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.