Mobile Navigator Europe (Navigon) (πρόγραμμα πλοήγησης)

Re: Mobile Navigator Europe, στο appstore (Navigon)

Σε εξωτερικο χωρο , ποσο περιμενεις ?
Εμενα καμια φορα μπορει να κανει 2-3 λεπτα να πιασει σημα, αλλες φορες παλι 10 δευτερα!!!
Οσες φορες το ανοιξα ως απλο gps ποτε δεν μου εβρισκε σημα ουτε ισα ισα να μου πει τις συντεταγμενες.Χθες που ετσι ειπα να το ελεγξω επιασε σε ελαχιστο χρονο.Δεν ειναι ομως δυνατον να μην πιανει στην θαλλασα η πανω στον Ολυμπο.

Απάντηση: Mobile Navigator Europe, στο appstore (Navigon)

Βγήκε καινούρια αναβάθμιση για το Navigon σήμερα. Κάντε update ;)

Καλημέρα σε όλους...

από χθες είμαι κάτοχος του Navigon 1.2.0 στο iPhone 3GS...

πλήρως ελληνοποιημένο μενού και με οδηγίες στα ελληνικά...

το δοκίμασα χθες το βράδυ από Βριλήσσια στα Πατήσια...ένα έχω να πω:ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!

το GPS κλειδωμένο συνέχεια...και όποτε άλλαζα πορεία αμέσως το έβλεπε και αμέσως μου έδινε νέες οδηγίες...

δεν ζεστάθηκε καθόλου...και για 23 λεπτά πλοήγησης έχασε 12% η μπαταρία...

ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!

Ενδιαφέρουσα η αναφορά σου Νάσο.
Εγώ δοκίμασα την προηγούμενη έκδοση με το 3g και απογοητεύτηκα από την καθυστέρηση ανταπόκρισης του navigon στις αλλαγές πορείας.
Άντε να δοκιμάσει κανείς τη νέα έκδοση με το 3g να δούμε αν μπορούμε κι εμείς οι παλιοί να έχουμε πρόγραμμα πλοήγησης στο iphone μας...

Το εχω εδω και μερες σε 3G, οπως και το νεο TomTom... αλλα μια απο τα ιδια!!!
Πολυ καλο σαν προγραμμα, αλλα παλι αργο στην ανανεωση του στιγματος.
Σε αλλαγη πορειας, στροφες κλπ ... αργα τα ζα !!!

Απάντηση: Re: Mobile Navigator Europe, στο appstore (Navigon)

Το εχω εδω και μερες σε 3G, οπως και το νεο TomTom... αλλα μια απο τα ιδια!!!
Πολυ καλο σαν προγραμμα, αλλα παλι αργο στην ανανεωση του στιγματος.
Σε αλλαγη πορειας, στροφες κλπ ... αργα τα ζα !!!

Άρα το 3g δεν έχει πλοήγηση προς το παρόν...
Εν αναμονή του car kit της TomTom.

Απάντηση: Re: Mobile Navigator Europe, στο appstore (Navigon)

Άρα το 3g δεν έχει πλοήγηση προς το παρόν...
Εν αναμονή του car kit της TomTom.
Tο gps του 3G ειναι μια χαρα, απλα χρειαζεται πιο γρηγορο επεξεργαστη

Καλησπέρα...

έκανα πλοήγηση με το Navigon και εκτός Αθήνας...

σταθερά ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!...κλείδωσε σε 5 δευτερόλεπτα το GPS και δεν έχασε το σήμα σε καμιά στιγμή.

αμεσότατο στις αλλαγές πορείας και στα νέα δεδομένα!!!

είμαι πολύ ευχαριστημένος!!!

Με ποιο μοντελο , 3g ή 3gs ?
Kι εμενα κλειδωνει πολλες φορες αμεσως, αλλα το θεμα ειναι τι κανει σε στροφες, αλλαγες πορειας κλπ ( το 3g παντα)...

Re: Απάντηση: Mobile Navigator Europe, στο appstore (Navigon)

Καλημέρα,

σκέφτομαι κι εγώ την αγορά του Navigon απ' το appstore αλλά περιμένω και την ελληνική έκδοση του tomtom.

Πάντως διαπιστώνω - όχι μόνο εδώ αλλά και σε άλλα forum - πως το navigon για την Ελλάδα τουλάχιστον, είναι καλύτερο..

Απο το σχόλιό σου παραπάνω, εγκρίνεις την αγορά του...-bye-

ΥΓ. έχω το 3G S.

Last edited:

Καλησπέρα...

έκανα πλοήγηση με το Navigon και εκτός Αθήνας...

σταθερά ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!...κλείδωσε σε 5 δευτερόλεπτα το GPS και δεν έχασε το σήμα σε καμιά στιγμή.

αμεσότατο στις αλλαγές πορείας και στα νέα δεδομένα!!!

είμαι πολύ ευχαριστημένος!!!

Εμένα πάλι Νάσο με 3GS δεν μου βρίσκει σήμα με τίποτα μέσα στο αυτοκίνητο. Δεν ξέρω ίσως να φταίει το ότι μπροστά στο ταμπλό έχω και τον δέκτη του navibox, ή το ότι μπορεί το παρμπρίζ μου να έχει αυτή την επίστρωση από ρινίσματα .

Στη Ρόδο που είμαι, μέσα στο αυτοκίνητο πολλές φορές χάνει σήμα. Δεν ξέρω αν φταίει η τοποθεσία που μένω ή τα τζάμια του αυτοκινήτου, όπως πολλοί λέτε...

Εγώ μέσα στο αυτοκίνητο έχω το τηλέφωνο μπροστά από τα όργανα που ως γνωστόν υπάρχει και σπέπαστρο από πάνω, και πιάνει μια χαρά, δεν χάνει το σήμα ποτέ. Και έχει και το μπροστινο παρμπρίζ συρματάκια μέσα για το ξεθόλωμα.

Όταν είστε σε ακινησία, π.χ. κάθεστε σε μια καφετέρια, πιάνει σήμα το GPS σας? Γιατί έχω παρατηρήσει προσωπικά ότι πρέπει να είμαι σε κίνηση για να ενεργοποιηθεί το GPS. Ισχύει αυτό ή λάθος έχω καταλάβει??
Το ΜAPS πάντως της GOOGLE μου δίνει σήμα αμέσως!!

Βεβαίως και πιάνει. Εννοείται να είσαι έξω να βλέπει ουρανό. Ισως να θέλει να κουνηθείς μερικά μέτρα για να σου δείξει στίγμα πιό ακριβείας.
Αλλά πιάνει πάντως.
Το έχω δοκιμάσει και σε μπαλκόνι που από πάνω είναι ο άλλος όροφος, και πάλι πιάνει.

Μήπως τελικά το σήμα GPS του iPhone δουλεύει διαφορετικά? Μήπως επηρεάζεται από το σήμα του κάθε παρόχου για παράδειγμα? Γιατί κάτι σαν να λέγατε ότι έχει A-GPS δέκτη. Μήπως παίζει αυτό σημαντικό ρόλο τελικά?

Εννοείται ότι παίζει ρόλο. Είναι γνωστόν ότι έχει Α(assisted)-GPS που σημαίνει ότι "βοηθιέται" και από τις κεραίες του παρόχου.

Πρόσφατα, δοκίμασα όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιούν το GPS σε αεροπλάνο κολλητά στο παράθυρο, που αποκλείεται να μην έπιανε το σήμα αφού έβλεπε ουρανό το τηλέφωνο.
Το αποτέλεσμα ήταν ότι Ποτέ δεν δούλεψε το GPS λόγω του ότι όπως ξέρετε στα τριάντα χιλιάδες πόδια δεν πιάνει καμιά κεραία κινητής τηλεφωνίας...

Επίσης κάντε και ένα άλλο πείραμα χωρία να χρειάζεται να είστε σε αεροπλάνο: Βάλτε το σε Flight mode. Θα δείτε ότι δεν θα λειτουργεί το GPS.

Αρα...

Last edited:

Καλησπέρα....

το έχω δοκιμάσει στο δικό μου Ford Focus...στο CITROEN C3 της γυναίκας μου...σε Audi A3...σε Hundai...σε FIAT Punto....

σε όλα το GPS είναι καμπάνα!!!!...σε 5 sec κλειδώνει και δεν χάνεται με τίποτα...

αλλά και ακίνητος πεζός τόχω δοκιμάσει...ΚΑΜΠΑΝΑ και εκεί...