Mobile Navigator Europe (Navigon) (πρόγραμμα πλοήγησης)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mobile Navigator Europe, στο appstore (Navigon)

Μα βασιζομενος στα σχολια των χρηστων...
Επειδη εχω το 3G και το σκεφτομαι χαιρομαι που σε ακουω να λες οτι δουλευει καλα.

Να σου πω τι μπορείς να κάνεις...μπορείς να "δοκιμάσεις" το navigon προτου το αγοράσεις!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mobile Navigator Europe, στο appstore (Navi

Να σου πω τι μπορείς να κάνεις...μπορείς να "δοκιμάσεις" το navigon προτου το αγοράσεις!

Τι πως που????!!!!

Απάντηση: Mobile Navigator Europe, στο appstore (Navigon)

Εγω -μεχρι τωρα- ειμαι original (οχι αυτη του Χατζηχρηστου)!!
Αν αξιζει τον κοπο ομως... να μπατσαρδευτω!!

Σκεφτομαι να αγορασω ενα προγραμμα πλοηγησης αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα.Το τηλεφωνο δεν βρισκει δορυφορο με τιποτα.Ακομα και πανω στο βουνο τιποτα.Εχετε να προτεινεται κατι?

Σκεφτομαι να αγορασω ενα προγραμμα πλοηγησης αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα.Το τηλεφωνο δεν βρισκει δορυφορο με τιποτα.Ακομα και πανω στο βουνο τιποτα.Εχετε να προτεινεται κατι?

Φαντάζομαι, εχεις το 3G μοντέλο ε;

εχω κανει απειρες διαδρομες και στην εθνικη οδο ποτε μα ποτε δεν εχει χασει σημα, τι να πω, μηπως προβλημα hardware?

ps
βρισκει σημα ακομα και ξαπλωμενο στο καθισμα
Τι να πώ. Ισως είναι θέμα αυτοκινήτου. Πολλά καινούργια μοντέλα, ιδίως γαλλικά, περιέχουν κάποιο είδος μεταλλικών ρινισμάτων μέσα στο παρμπρίζ τα οποία εμποδίζουν το σήμα.

Re: Mobile Navigator Europe, στο appstore (Navigon)

Είναι τα λεγόμενα θερμοανακλαστικά παρμπριζ. Εχω και στο δικό μου (Insignia).
Ουτε το e-pass δεν δουλεύει. Μόνο σε μια γραμμοσκιασμένη περιοχή γύρω από τον καθρέπτη έχει πρόσβαση.

Τα 2 προηγουμενα pna Που ειχα ομως (Mio kai Roadfinder) δεν ειχαν τετοιο προβλημα στοιδιο αμαξι.
Και οπως ειπα , το maps εχει σταθερο σημα και καλυτερη αποκριση στιγματος στις στροφες κλπ, αρα μαλλον ειναι προβλημα software.

Στο 3g δεν φαίνεται να δουλεύουν τόσο καλά τα προγράμματα πλοήγησης, όσο στο 3gs.
Στο δικό μου 3g που δοκίμασα τα sygic & navigon, καθυστερούν αιώνες να ανταποκριθούν στις αλλαγές κατεύθυνσης και στον υπολογισμό νέας διαδρομής.
Ίσως η συσκευή του tom tom που θα έχει ενσωματωμένο gps να αποτελεί τη λύση για το 3g...

Στο 3g δεν φαίνεται να δουλεύουν τόσο καλά τα προγράμματα πλοήγησης, όσο στο 3gs.
Στο δικό μου 3g που δοκίμασα τα sygic & navigon, καθυστερούν αιώνες να ανταποκριθούν στις αλλαγές κατεύθυνσης και στον υπολογισμό νέας διαδρομής.

Μην φοβάσαι και στο 3Gs συμβαίνει αυτό. Στρίβω, έχω αλλάξει πορεία και το βελάκι δείχνει ακόμα 100 μέτρα πίσω. για να καταλάβει ότι έχω αλλάξει πορεία έχω "περπατήσει" στο στενό ήδη 100 μέτρα.

Υπόψιν ΧΩΡΙΣ 3G σύνδεση. Εχω μόνο GPRS. Μήπως θέλει οπωσδήποτε 3G σύνδεση για ακαριαία απόκριση; Σας θυμίζω ότι το GPS που έχει είναι και καλα A-GPS (assisted) που σημαίνει ότι βοηθιέται και από το σήμα των επίγειων κεραιών.

Re: Απάντηση: Mobile Navigator Europe, στο appstore (Navigon)

Για να μην σας πω τι γίνεται αν χττυπήσει το τηλέφωνο την ώρα που χρησιμοποιείτε το GPS....

Εμένα χτύπησε απάντησα και συνέχισε απο εκεί που διακόπηκε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mobile Navigator Europe, στο appstore (Navigon)

Εμένα χτύπησε απάντησα και συνέχισε απο εκεί που διακόπηκε.

Ναι αλλά το πρόγραμμα πλοήγησης τερματίζεται με την κλήση και επανεκκινεί αφού η κλήση τελειώσει. Ξαναρχίζει βέβαια από εκεί που σταμάτησε, αλλά δείχνει να τα χρειάζεται λίγο....

Τασο, αυτο που λες ειναι σοβαρο... ημουν ετοιμος να πουλησω το 3G για να παρω το νεο, μονο και μονο για τη ταχυτητα πλοηγησης και το βιντεο.
Αν ειναι ετσι δεν αξιζει... εισαι σιγουρος ?

Τασο, αυτο που λες ειναι σοβαρο... ημουν ετοιμος να πουλησω το 3G για να παρω το νεο, μονο και μονο για τη ταχυτητα πλοηγησης και το βιντεο.
Αν ειναι ετσι δεν αξιζει... εισαι σιγουρος ?

μα ρε παιδία λογικό είναι! ...οταν κλεινει η εφαρμόγη κλείνει! δεν τρεχει στο παρασκήνιο οπως στα win mobile. μόνο η ipod εφαρμογει εχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό! και λόγικο οταν ακούς μουσίκή απο το Ipod εφαρμογή και πάρεις μια κλήση θα κλείσει η εφαρμογή για να την δεχτείς...ίσως προφανω´ς να εχουν βάλει μεγαλύτερη προτεραιότητα στην εφαρμογής της κλήσης φωνής!

Εγω αναφερομαι καθαρα στη ταχυτητα πλοηγησης με gps (αποκριση στιγματος , επανακαθορισμος πορειας κλπ).

Άσχετο,

με την κουβεντα, θα σας προτείνω, ειδικά το καλοκαιρι που βάζουμε το air condition να έχετε τις γρύλιες τις κεντρικές προς τα πάνω για να κριώνει το iphone γιατι ζεστένετε αρκετά είδικά με τον φορτιστή συνέχεια στην μπαταρία του αυτοκινήτου.