Modern Warfare 2

ριξτε μια ματια και στο καινουργιο battlefield γιατι ειναι πολλα υποσχομενο!

ρε παιδια στο pc απο που το κατεβασατε (στειλτε πμ)

απο που το κατεβασατε το cod4:2 για το pc??
ψαχνω ψαχνω και δεν το βρισκω

παιδια επαιζα το παιχνιδη κ εσβησε το ps3 κ τωρα αναβοσβινι το κοκκινο φωτακι.τελοσ?

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 υπάρχει για download αλλά δεν έχει κλειδί και για να τρέξει θέλει να γίνει αλλαγή στην ημερομηνία του pc γιατί μετά τις 10/11 θα είναι διαθέσιμο στα μαγαζιά.

Ενα προγραμμα γραφει ψευτικα στοιχεια στο μητρωο για να τρεχουν προγραμματα με ψευτικη ημερομηνια αλλα δεν θυμαμαι που το ειχα δει..

τεσπα να δω που θα βρουμε κλειδακι τωρα...

Last edited:
Θα ειναι σαν το προηγουμενο World at war...

στο ελληνικο μακρο τι παιζει

Last edited:
ωραία ναι, αλλά θα σου στοιχίσει λίγο ακριβά τελικά μαζί με το εισιτήριο για Αγγλία!

:ernaehrung004:
Στην Αγγλία αυτή την εποχή γίνετε σφαγή! Παρακολουθώ από κοντά τα Αγγλικά φόρουμ και πραγματικά είναι ο ανταγωνισμός σε όλο του το μεγαλείο! Βάζει το Play το Planet Earth Blu Ray 17.99 την επομενη η Amazon 17.98 etc.

Το Modern Warfare 2 ξεκίνησαν πρίν από λίγες μέρες να κατεβάζουν την τιμή του ο ένας μετά τον άλλο και έφτασαν στο σημείο να το δίνουν 20 Λίρες πριν ακόμα κυκλοφορήσει.

gamingeventhomepage_592x324b.jpg

http://www.sainsburys.co.uk/sol/shop/technology/computing_and_gaming/gaming/specialoffers/list.html

Αυτά που λέγαμε!

Ποια ειναι η χαμηλοτερη τιμη για MW2 στο ιντερνετ?
Το χαμηλοτερο που εχω βρει ειναι 45Ε απο amazon.co.uk

Ακομα, ξερει κανεις αμα εχουν τα makro στην Ελλαδα το MW2?

Last edited:
τα console versions είναι πιο ακριβά απο το PC.

για Ps3,360 με 49 το παίρνεις απο Ελλάδα.

Απο 60-70 για καινουργια παιχνιδια στην Ελλάδα..αν ξερεις καποιον να τα δινει 49 πες μου επειδη εγω δεν τον εχω βρει ακομα, μηπως εχεις εσυ μαγαζι παρεπιπτοντως?Επειδη ειχες ανεβαζει κατι Photo με 7 mw2 sth sira