Μολις κυκλοφορησε η 7.1

Τίς κοίταξα όλες τίς ρυθμίσεις αλλά δυστυχώς τό πρόβλημα παραμένει
Μόνο η αστάθεια σήματος τού παρόχου μπορεί νά δικαιολογήσει[πιθανόν] τήν αυξημένη κατανάλωση
Και εγώ τό φορτίζω καθημερινά ,αλλά γύρω στις 7 τό απόγευμα είχα γύρω στό 55-60% και τό πρωί περι το 45-50%,ενώ τώρα πέφτει στο 45% και 25-30% αντίστοιχα
Τό σήμα [χωρίς μετακίνηση του κινητού] αναιβοκατεβαίνει απο 2μπάρες εως full

Και εγω εξακολουθώ να πιστεύω οτι με την 7.1 εχω μεγαλύτερη κατανάλωση. Με ακριβώς την ίδια χρήση και όλα ανοικτά (4g, Bluetooth κτλ) πλέον δεν με βγάζει μέχρι το βράδυ. Γύρω στις 9 έχει γίνει κόκκινη η μπάρα ενώ πριν μέχρι την ώρα του ύπνου (γύρω στις 1) ηταν ακόμα πράσινη.

Re: Απάντηση: Μολις κυκλοφορησε η 7.1

Εξακολουθώ νά έχω τρομερή κατανάλωση μπαταρίας.Χθες έκανα επανεγκατάσταση ,αλλά δυστυχώς τό πρόβλημα συνεχίζεται
Επειδή σχεδόν ταυτόχρονα[με το ios 7.1]άλλαξα καί πάροχο ,υπάρχει περίπτωση νά υπάρχει περισσότερη κατανάλωση λόγω ασταθείας τής ποιότητας του σήματος τού παρόχου;

Το ίδιο και εδώ. Υπάρχει σαφέστατο πρόβλημα με την κατανάλωση. Σε όλα τα άλλα, έγινε επιτέλους αξιοπρεπέστατο τηλέφωνο,iPhone 4.

Πρόβλημα με την κατανάλωση έχει παρατηρήσει και ο πατέρας μου με 5s.

οσοι παντως ειχαν αντιστοιχο θεμα με τη τελευταια αναβαθμιση OTA , περασαν το Ios απο την αρχη , με clean install και ειδαν βελτιωση της μπαταριας.
Για προσπαθηστε το.... και καντε φυσικα τις απαραιτητες ρυθμισεις.

Εγω παντως βγαζω την ημερα οπως παλια, με την ιδια χρηση...

Σε μπαταρια δεν είδα καμία βελτίωση ή χειροτέρευση σε σχέση με την 7.06.

Βιάστηκα να μιλήσω. Μετά από αρκετό καιρο χρήσης, θεωρώ ότι η αυτονομία είναι χειρότερη σε σχέση με την 7.06.
Μάλλον πρέπει να κάνω ένα fresh install του IOS μπας και επανέλθει..
Κατά τα αλλα, η 7.1 είναι "βράχος". Ότι καλύτερο ever σε επίπεδο σταθερότητας & ταχύτητας..

Επειδή έχω πρόβλημα με το 7.1 και ξαφνικά "πετάει" τις κλήσεις στο facetime και μετα ενεργοποιεί και το μεγάφωνο, θέλω να του κάνω clean install και να ξαναπεράσω την 7.1. Διάβασα οτι για να γίνει αυτό πρέπει να σβήσω το αρχείο ipsw απο τον υπολογιστή, να βάλω το τηλέφωνο σε DFU mode και μετα να το συνδέσω στο itunes, να κάνω ξανα download το νέο ios και μετά να επιλέξω "install as new" ή κάτι αντίστοιχο. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει περισσότερα να μου πει αν τα διάβασα καλά ή χάνω κάτι;

Δεν χρειάζεται DFU αφού δεν είναι Jailbroken.
Αν έχεις ήδη περάσει την 7.1 μέσω itunes και δεν έχει σβηστεί από τον υπολογιστή κάνε απλα restore και μετά set up as new.
Αλλιώς κατέβασε την τοπικά και κάνε restore πατώντας το alt για να σου βγάλει παράθυρο από που να το κανεις install.

Δεν χρειάζεται DFU αφού δεν είναι Jailbroken.
Αν έχεις ήδη περάσει την 7.1 μέσω itunes και δεν έχει σβηστεί από τον υπολογιστή κάνε απλα restore και μετά set up as new.
Αλλιώς κατέβασε την τοπικά και κάνε restore πατώντας το alt για να σου βγάλει παράθυρο από που να το κανεις install.
Ευχαριστώ - την 7.1 στο τηλέφωνο την πέρασα (δυστυχώς) ΟΤΑ, αλλά στο ipad το έκανα μέσω itunes, οπότε υποθέτω οτι θα είναι σωσμένη στον υπολογιστή...οπότε restore & set up as new. Μετά για να μην κάνω restore και το (ενδεχόμενο) bug ή αυτό που το προκαλεί πώς είναι προτιμότερο να ξαναπεράσω τις εφαρμογές;

Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν θες να είσαι 110% καλυμμένος set up as new και κατέβασε τις εφαρμογές ξανά από το cloud.

Όντως ρουφάει λίγο παραπάνω το 7.1 ειδικά με 4g ακόμα και αν δεν γίνει πολύ χρήση (πχ μόνο mail).
Moυ θυμίζει τότε που έβαλα το sprint booster στο αυτοκίνητο για τη βελτίωση της αμεσότητας του ηλεκτρονικού γκαζιού.
Υπέροχη αίσθηση αλλά...
Να προσθέσω ωστόσο ότι απολαμβάνω το iphone-ipad πιο πολύ από ποτέ.

κι εγω το απολαμβανα .... :p

Μεχρι που το απογευμα ηρθε για δοκιμη στα χερια μου ενα HTC RED ONE 32GB !!!
Οποτε οτι θελετε να ρωτησετε για iphone , τον Τακη πια:ernaehrung004:

Το χω ξανακανει στο παρελθον!
Μιας και υπαρχει καμποσος καιρος μεχρι το iphone 6, ειπα να το ξαναδοκιμασω , μηπως κι εχω καλυτερη τυχη.

Αλλωστε μ αρεσει να ψαχνομαι :ernaehrung004:

ΥΓ... το HTC ONE ειναι το μονο Android που θα επαιρνα (λογω ποιοτητας κατασκευης φυσικα) . Ολα τ αλλα μου φαινοντα πλαστικουρες.